mira Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 makáme dětská jančo a kam razíte na dovču???já razím až 22.. wvorlajzs:ty nemáš dovču???nebo už jsi po??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 si najdu jinou oběť si nemel ted to Kata vi a priste si te ohlida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Míro, za týden, jedu do Krkonoš na týden! Olafe, jaká Káťa omg??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Nestraš, ještě odradíš nováčky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Jani, to nestraš doufám nebylo na mě?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) neeeee, to by mi strach nedovolil :smich: Míra: Jedu jen do Žamberka Editováno: 15. Srpen 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 právě jsem si říkal, že si pleteš odvahu s drzostí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Vorlajz: fotbalista nejsem, ale touha po satisfakci je obrovská Janina: Bobíka obětujeme, alespoň budeme mit klid...jo a jinak že Dasty trhač nebude, tak to vím, mám doma to samý, ikdyž už postarší, ale vim jak to s tímhle plemenem je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Siniusku a ty si hrál? kterej ty seš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Tak som si pozrel to oficialne video zrazu... je super.. .ale mne to stale nechce stiahnuť do PC... nebude tu niekto taky dobry a nepošle mi to cez ICQ???? skoro by som zabuudol niekto rano natačal ako sme z džou džouem poskladaly stan lukašovy... kto to bol??? hehe.. chcel by som si to pozrieť.. a keby niekto nevedel kto tam bol z dalekeho vychodu zo slovenska tak tu je foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 já ti to pošlu 63932993 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 vorliku ty seš hodneeej... dekuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 tak stenlyku a jsi vorlíkova další obět..už máš na něj icq a on ho bude mít taky a jsi jasnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 no to neviem nebol by som si nejak isty ... lebo mi na to icq nikto neodpoveda.. ani si ma nepridal do priatelou som zufaly už ,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 vorlajz:a ty že jsi kterej???? to je něco se vyznat v tolikla lidech viď.....měli jsme si udělat nějakou hromadnou fotos a pak k ni připsat jména.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Vorlajz: nehral jsem, ptž sem musel odjet dříf, ale jen počkej ty jeden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 jo takhle .... no nic Siniusku, jestli chceš příště ten fotbalový turnaj vyhrát, tak musíš hrát ale se mnou! lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) Vorlajz: no, co jsem tak koukal na to video tak sem měl pocit, že nejsi jen pirát silnic, ale i důraznej hráč fotbalu, a vtíravej bobíkův partner Editováno: 15. Srpen 2008, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Hlavně na najmise byl duraznej...vid vorlajz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 jedinej kdo něco hrál tak byl přítel od Janiny, myslím Vašekk, jinak to byl samej břídil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 To sem já, jak jako debil se opíram o zrcátko je fakt, že si nás hrozně pobavil tím pózováním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Tak som si pozrel to oficialne video zrazu... je super.. .ale mne to stale nechce stiahnuť do PC... nebude tu niekto taky dobry a nepošle mi to cez ICQ???? Ti to pošlu, ale se musíž ozvat na ICQ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 dik moc vsem.. už mam to video je super... :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matus13 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 to MÍRA: to je jeden otrapa, co se mnou bydlí doma. někdy ho s sebou beru na srazy.. to Janina: Vorlajz se měl zeptat mě, kdo jsi. Jinak horší fotku si neměla, tam vypadám jak po base piv A PŘIDÁVÁM TY SLÍBENÉ BÁSNIČKY !! hovada takto mě zakomponovat do basnicky. tak do nivy by jsem zbalil maximalne mladou srnku nebo neco takoveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekC Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 jedinej kdo něco hrál tak byl přítel od Janiny, myslím Vašekk, jinak to byl samej břídil. Jéééé děkuji, ale myslim že všichni hráli skvěle a dali do toho srdíčko a nejlepší vyhráli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.