Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

Zatím vypadá Leon velmi dobře. Za mě exteriér super, žádné roztekliny, žádná světla až k A sloupku, žádná dementní hra na sportovní značku. Možná trochu škoda té přístrojovky, ale těžko soudit z pár obrázků.

Pokud by se shodovaly i motory pro OIII (1.8TSI/132kW, 2.0TDI/135kW) a šířka nabízené výbavy, měl by zřejmě Superb trochu problém. Pokud facelift nepřinese ledacos navíc. Přecejenom toho nenabízí o moc víc než aktuální OII.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otazocka - ked dostal novy Leon full-LED predne svetlomety, dostane ich aj Octavia 3?

Ne nebude mít full LED, bude mít tři varianty - Halogen, TOP1 , TOP2 verze. Nejvyšší verze bude mít akorát jednu charakteristickou dizajnovou věc, podle které hned poznáte že jede octavia 3 :) víc nemůžu říct, něco jako zadní "C" světla u OII to je taky docela specifický znak octavky. ;)

Editováno: , autor: senky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde o to, jestli to krom zadniho pohledu u liftbacku něčemu vadí. Moc nerozumím trendu širokých aut, ve kterých si ale na délku neposkládá člověk nohy. Podle mě je u Superbu pokud v něčem problém, tak v menším rozchodu. V zatáčce se zvlášť na mokru dá utrhnout velmi, velmi lehce. Taky je neohrabaný na sněhu.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hezký, děkuji...na rozjezdu to dělá 2s pro silnější motor, to mi moc nepříjde že by to nebylo poznat :kol-43: je to o pocitu ale.

Když to nacpou do Octávky tak to bude slušný. Pokud ta nová 1.4 TSI nebude tak předražená jako když vyšla před pár lety v Octávce asi kolem 500tis tak by to mohlo být dobré. Odhat A3 cenově s 1.4 TSI je kolik ? Přes 400tis..., nebo to spíš A3 startuje na 400tis...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...