mc2uba Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Tak pokud vím, tak pravidla jsou taková, že pokud to nahraješ sem, tak si s tím už může dělat kdo chce co chce a nepotřebuje svolení tvůrce fotky to je hold úkon internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 není-li u fotografie stanoveno jinak, je to pravda. Je-li fotografie opatřena vodoznakem, povinností subjektu, jež danou fotografii publikuje na svých stránkách, je vodoznak zachovat. Tak v mém případě učiněno bylo, proto nemám důvod ke kritice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 (editace) Paci sa mi ten zvuk v 0:15, skoro ako R32 asi nezeptali, ani mě se nezeptali na publikaci mé fotomontáže Nechali tam však vodoznak a nevadí mi to, publikoval jsem to veřejně tak co mne zatial najviac "kradli" tuto viziu ORS spred asi 4 rokov...nikdy sa ma nikto nepytal, a dokonca bolo par pokusov zamazat vodoznaky... Editováno: 24. Říjen 2012, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Nechtěl jsem rozpoutat debatu o autorských právech. Já s nimi navíc pracuji, ale tady mi šlo spíš o ukázání, jak se informace odsud hezky šíří. Na Autoforu jsou navíc zrovna celkem alergičtí na to, když se v televizi ukáží videa od nich, tak jsem právě čekal, že se zeptají autora, jestli souhlasí s šířením. Navíc pokud by teoreticky hrozilo, že může mít za vynesení toho materiálu nějaký problém, ale to by to sem asi nedával... No nic, vraťme se k tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 dalsie foto... a aj tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Tam je krasne videt jsk jsou rizla predni svetla kdypak ji maj ofiko predstavovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 A na tej tmavomodrej aj krasne vidno obrysy zadnych svetiel Pokial viem, tak by ju mali predstavit niekedy koncom novembra / listopadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 .... ty prolisy pod předními světly jsou jen nějaké hrany, nebo to je vážně tvar odmaskovaných světel? Je-li to totiž skutečná hrana světel, na svou délku mi přijdou hrozně vysoká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Dyt vypadaj jak dve linky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Nne, ty linky jsou pouze na té folii a je to tam pečlivě podložené, aby právě ty linky pravých světel nebyly vidět ale jinak si myslím, že vypadá celkem dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 CJ:Představí ji ve 45KT/12. V pondělí 5 listopadu začíná sériová výroba. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Pepo, já myslel ty linky pod světly (viz. příloha), ale jak píše mc2uba, bude to zřejmě součástí maskování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Já si myslím, že světla budou mít dost podobný tvar, jak jsi ukázal červenou linkou, akorát bude nižší, a tedy pod světlem bude nějaký prolis, který bude přecházet ze světla na nárazník takže jakoby bude světla oproti masce zapuštěný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 chlapi, ved o stranku dozadu mate printscreen z fabriky... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 to jo, jen nevím, zda ten plast nezkresluje - přeci jen jak v reálu vypadá uvidíš až na autě.. Faktem ale je, že by ta světla ve tvaru, který jsem naznačil linkou, vypadala hrozně a určitě budou užší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Pamatujete si ještě na Mercedes Benz C? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 v jakém smyslu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 to jo, jen nevím, zda ten plast nezkresluje - přeci jen jak v reálu vypadá uvidíš až na autě.. Faktem ale je, že by ta světla ve tvaru, který jsem naznačil linkou, vypadala hrozně a určitě budou užší jj, budu koncit tam, ako je to zalomenie v maske Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Ví někdo, jaká budou zrcátka? Ty na maskovaných O3 mi přijdou takový, jako má Rapid. To by mi přišlo jako škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Budou taková, jako na fotkách. Jsou o něco větší a především budou mít blinkr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 (editace) tuto krasne vidno zadne svetla a tie 2 LED pruzky Editováno: 25. Říjen 2012, autor: Cjoctavian 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Ví někdo, jaká budou zrcátka? Ty na maskovaných O3 mi přijdou takový, jako má Rapid. To by mi přišlo jako škoda... Jsou hodně podobný taky zrcátkům z aktuálního Passata, ale těžko říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Václav Š.: Díky, už na ně koukám, asi máš pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 zrcátka jsou klasický z dílen VW s designem Jetty/Golfu VI apod. Zrcátka u Volkswagenu se teď budou směřovat do stylu Golfu 7, tak se musejí stávající formy využít v dalších koncernových vozech. Ale výhled z nich je perfektní A k celkovému designu OIII se, dle mého názoru, hodí. Ale jsem zvědavej, kdy se objeví první fotky interiéru a kdy se začne tisk zabývat novými vychytávkami právě tam... Příp. tou velkorysostí nabízeného prostoru uvnitř a kufrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Školení prodejců by mělo být v únoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.