Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Přikládám poslední počítačové retuše německého AutoBildu, které jistě vyjdou i v českém AutoTipu.

post-19833-0-70908000-1352470758_thumb.j

post-19833-0-39565800-1352470764_thumb.j

post-19833-0-30521900-1352470768_thumb.j

je to ozaj velmi vierohodne, az na tu optiku prednych svetiel a to, ze vzadu bude "C" tvorene dvomi LED pasmi

Jako ze i Olll bude mit ten zalomeny prolis na patych dverich ? :(

Kdysi jsem někde četl, že by to teď měly mít všechny nový Škodovky. Ale ruku do ohně za to nedám......

Ano, to je pravda. Je to nový charakteristický designový prvek, který budou mít všechny nové škodovky.

Takže se o to budeme všichni mlátit :D nic méně, ještě těch odrazek vzadu mají nějak moc, ne? :D

jj bezpecnost je bezpecnost Kubo ;)

ten prolis je pěknej hnus, už na rapidu se mi nelíbí, takže se modlím, aby na octavce nebyl :(

Upraveno od Jendoslav

Ale bude

A budou tam i ty odrazky...

Premiéra OIII je 11.12.2012.

A co ten hnusný "difuzor" (ta černá věc na spodní části zadního nárazníku), nebo co to je na zadním nárazníku?

Podle spy-photos tam bude, ale ne tak velký.

skoc41_508908727e303.jpg

Hm, tak to také není nic moc hezkého... No uvidíme, jak to bude vypadat "live". :kol-32:

No, ačkoli je fotomontáž zjevně již velmi věrohodná a o přítomnosti "kočičích očí" vím od počátku, jsem z toho zklamán, neboť jednak nejsem zastáncem této módy a jednak, budou-li opravdu takto velké a podivně tvarované, bude to vypadat děsně.. O výšce umístění ani nemluvě.

Jinak ten prolis se mi také nelíbí a celkově mi ta zadní část dle fotomontáže přijde hrozně překombinovaná....

No, uvidíme za měsíc..

Dnes rano se ritily 4 maskovany O3 po dalnici z Bolky na Prahu, vsechny mely tenhle blby difuzor. I radar v predu vypada divne. Jsem zvedav na celek.

difuzor mi nevadí (ačkoli tedy jeho vizuální smysl vidím pouze v kombinaci s koncovkou výfuku), děsí mě spíše ty zadní odrazky :kol-32:

Tys finální verzi OIII viděl?

právěže ne - proto mě to děsí, neboť dle maskování (a fotomontáží) je tvar a hlavně velikost a výška odrazek patrná - mi se moc nelíbí ani malé decentní odrazky na spodní části nárazníku.. Toto však zatím vypadá na pěkně velké, vysoko umístěné krávy :kol-32:

Dneska jsem ji videl :p

No bylo by divne kdybys ji nevidel :D

Jenom otázka trošku mimo téma. V červenci plánuju koupi nového auta. Myslíte, že budou ještě k mání nějaké skladovky OII?

Až v červenci? To nevidím moc růžově. Rozhodně to nebude ale nějaký atraktivní kousek.

Už teď se rozebírají naobjednaná auta do výroby a vyprodávají skladová auta. V červenci by to musel být nějaký zapomenutý kus a zřejmě ještě combi.

Nebude nějaký "facelift" Octy Tour?

Tedy přesněji řečeno stejně jako se po nábehu výroby OII předface ještě stále vyráběla OI jako "Octavia Tour" a po příchodu OII facelift se přeznačila "předface" verze zase na "Tour" a vyráběla se minimálně po určitou dobu dál souběžně s faceliftovou verzí?

Nebo to všecko koncern "zahrnul buldozerem" do výkopu zvaného "Škoda Rapid" ???

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.