Listopad 9, 201212 r Přikládám poslední počítačové retuše německého AutoBildu, které jistě vyjdou i v českém AutoTipu.
Listopad 9, 201212 r je to ozaj velmi vierohodne, az na tu optiku prednych svetiel a to, ze vzadu bude "C" tvorene dvomi LED pasmi
Listopad 10, 201212 r Kdysi jsem někde četl, že by to teď měly mít všechny nový Škodovky. Ale ruku do ohně za to nedám......
Listopad 10, 201212 r Ano, to je pravda. Je to nový charakteristický designový prvek, který budou mít všechny nové škodovky.
Listopad 10, 201212 r Takže se o to budeme všichni mlátit nic méně, ještě těch odrazek vzadu mají nějak moc, ne?
Listopad 10, 201212 r ten prolis je pěknej hnus, už na rapidu se mi nelíbí, takže se modlím, aby na octavce nebyl Upraveno Listopad 10, 201212 r od Jendoslav
Listopad 10, 201212 r A co ten hnusný "difuzor" (ta černá věc na spodní části zadního nárazníku), nebo co to je na zadním nárazníku?
Listopad 10, 201212 r Hm, tak to také není nic moc hezkého... No uvidíme, jak to bude vypadat "live".
Listopad 11, 201212 r No, ačkoli je fotomontáž zjevně již velmi věrohodná a o přítomnosti "kočičích očí" vím od počátku, jsem z toho zklamán, neboť jednak nejsem zastáncem této módy a jednak, budou-li opravdu takto velké a podivně tvarované, bude to vypadat děsně.. O výšce umístění ani nemluvě. Jinak ten prolis se mi také nelíbí a celkově mi ta zadní část dle fotomontáže přijde hrozně překombinovaná.... No, uvidíme za měsíc..
Listopad 13, 201212 r Dnes rano se ritily 4 maskovany O3 po dalnici z Bolky na Prahu, vsechny mely tenhle blby difuzor. I radar v predu vypada divne. Jsem zvedav na celek.
Listopad 13, 201212 r difuzor mi nevadí (ačkoli tedy jeho vizuální smysl vidím pouze v kombinaci s koncovkou výfuku), děsí mě spíše ty zadní odrazky
Listopad 13, 201212 r právěže ne - proto mě to děsí, neboť dle maskování (a fotomontáží) je tvar a hlavně velikost a výška odrazek patrná - mi se moc nelíbí ani malé decentní odrazky na spodní části nárazníku.. Toto však zatím vypadá na pěkně velké, vysoko umístěné krávy
Listopad 14, 201212 r Jenom otázka trošku mimo téma. V červenci plánuju koupi nového auta. Myslíte, že budou ještě k mání nějaké skladovky OII?
Listopad 14, 201212 r Až v červenci? To nevidím moc růžově. Rozhodně to nebude ale nějaký atraktivní kousek.
Listopad 14, 201212 r Už teď se rozebírají naobjednaná auta do výroby a vyprodávají skladová auta. V červenci by to musel být nějaký zapomenutý kus a zřejmě ještě combi.
Listopad 14, 201212 r Nebude nějaký "facelift" Octy Tour? Tedy přesněji řečeno stejně jako se po nábehu výroby OII předface ještě stále vyráběla OI jako "Octavia Tour" a po příchodu OII facelift se přeznačila "předface" verze zase na "Tour" a vyráběla se minimálně po určitou dobu dál souběžně s faceliftovou verzí? Nebo to všecko koncern "zahrnul buldozerem" do výkopu zvaného "Škoda Rapid" ???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.