Dix1 Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Nové prvky výbavy pro Octavii III Aktivní kapota pro ochranu chodců Elektricky ovládaná panoramatická střecha Bi-xenonové světlomety s LED pro denní svícení Zadní světla s LED Ochrana proti natankování nesprávného paliva Phone box (zesilovač GSM signálu) Barevný displej Maxi DOT Kessy (bezklíčové otevření/zavření dveří + startování) Kolenní airbag řidiče, boční airbagy vzadu Dotykové displeje (velkost obrazovky 5,8“ až 8“) Adaptivní tempomat Parkovací asistent Asistent dálkových světel (samočinně mění potkávací/dálková světla) Detekce únavy řidiče Lane Assistant (udržování v jízdním pruhu) Rozpoznávání dopravních značek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 jozzi: Nekecej, zase dostanes premie a bude OIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 .. upozornění na mrtvý úhel nebude? Jinak jsem ale příjemně překvapen, Škodovka (VW) udělala větší krok, než jsem čekal a výbavu dostane na dnešní dobu plně dostatečnou - velikostí, snad designem a detaily (nejen) v interiéru a těmito systémy se snad opravdu stane plnohodnotným zástupcem střední třídy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 (editace) To má jenom nová A3.Golf 7 také ne.Ještě kromě hlídání mrtvého úhlu,zda bude zpětná kamera a elektromechanická parkovací brzda do vyšších výbav,protože s automatem je tato brzda ideální. Z konfigurátoru: Nový vůz Octavia v karosářské verzi liftback (včetně variant RS, GreenLine a akčních modelů Edition CZ) již nelze objednat. Využijte prosím nabídku skladových vozů. Jsou už informace,kdy půjde OIII zadávat do výroby ? Editováno: 18. Listopad 2012, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 To uz bych nazval dobre promyslenym marketingovym tahem , aneb nenapadne jak sanky v lete 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 jj, halucinacie o tom, ze nejaky Roberto z Chile to poslal na autoforum 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 jsem velmi mile překvapen zadními světly - od Škodovky jsem to dlouho nečekal, až teprve nedávno jsem si všiml, že budou vypadat takto.. Dále jsem mile překvapen (ačkoli o tom vím již nějakou dobu) černou grafikou předních světel, stejně jako změněným C-sloupkem (jehož podoba je též známa již dlouho) a chrom lištou pod okny, což jsem ostatně pochválil už před dlouhou dobou.. Dle očekávání se mi však vůbec nelíbí ani tvar, ani velikost a ani umístění zadních odrazek ("kočičích očí") - přijdou mi tam jako pěst na oko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 jj, halucinacie o tom, ze nejaky Roberto z Chile to poslal na autoforum to vis , tam "S"kove poznavacky maj bezne a hlavne lidi v letnim obleceni nabeton foceno vcera se mi hnedka vspomnel Rapid a chlapek v perove bunde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Nejlepší je, jak se na autoforu snaží být za každou cenu vtipní a "s vlastním názorem", ale takovouhle pičovinu, to jim vypouštět nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Tohle auto z těch fotek už jezdí od 21.8.2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FErro Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 peknaaa, ale strasne mi tie zadne svetla pripominaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 http://carscoop.blogspot.com/2012/11/u-spy-2013-skoda-octavia-mk3-caught.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 vlavo vzadu je aj Combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 (editace) a jo.. Dobrý postřeh Já jsem byl vždycky více na combíky, ale nutno uznat, že už chápu reakce lidí, kteří viděli combi na meetingu cca. před půl rokem a byli z něj naprosto nadšení.. Liftback nevypadá špatně, ale už jen ta viditelná kombinace "combi-zadku" a světel je super! Combík asi bude opravdu stát za to.. A nutno uznat, že zase po mnoha nepovedených zadních částech různých modelů (Superb (liftback), Yeti, Citigo..), bude zadní část opravdu povedená u obou variant Editováno: 19. Listopad 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 vlavo vzadu je aj Combi Už kostra vypadala slibně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Ak to je O3 Combi, vypadá, ako by mala čiernu strechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 (editace) DavidSK: moze byt, ved aj Rapid moze/bude mat ciernu strechu ako priplatok. Ozaj pekny obrazok: Editováno: 19. Listopad 2012, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Veď práve, už by bolo na čase, aby bola možnosť výberu lakovania strechy aj pre Octaviu, (má to už F, Ro, Y, asi aj Rapid čoskoro...) Sup je vlajková loď Škodovky, tak mi príde logické, že to nieje. Fakt pekný obrázok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 poněvadž bude mít OIII panoramatickou střechu, nepůjde asi jen o lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 jj, ked som videl len miniaturu, na par sekund som si pomyslel, ze ide o 1. oficialnu fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 (editace) Na stránce skodachile se objevilo i kombi Editováno: 19. Listopad 2012, autor: majkl.s 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 pjekneee pjekneeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 obě jsou supr ale to kombi je teda fakt pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 (editace) Ta tmavá světla vypadají luxusně. Všechno to vůbec jde suprově do kupy. Editováno: 19. Listopad 2012, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.