Listopad 18, 201212 r Nové prvky výbavy pro Octavii III Aktivní kapota pro ochranu chodců Elektricky ovládaná panoramatická střecha Bi-xenonové světlomety s LED pro denní svícení Zadní světla s LED Ochrana proti natankování nesprávného paliva Phone box (zesilovač GSM signálu) Barevný displej Maxi DOT Kessy (bezklíčové otevření/zavření dveří + startování) Kolenní airbag řidiče, boční airbagy vzadu Dotykové displeje (velkost obrazovky 5,8“ až 8“) Adaptivní tempomat Parkovací asistent Asistent dálkových světel (samočinně mění potkávací/dálková světla) Detekce únavy řidiče Lane Assistant (udržování v jízdním pruhu) Rozpoznávání dopravních značek
Listopad 18, 201212 r .. upozornění na mrtvý úhel nebude? Jinak jsem ale příjemně překvapen, Škodovka (VW) udělala větší krok, než jsem čekal a výbavu dostane na dnešní dobu plně dostatečnou - velikostí, snad designem a detaily (nejen) v interiéru a těmito systémy se snad opravdu stane plnohodnotným zástupcem střední třídy
Listopad 18, 201212 r To má jenom nová A3.Golf 7 také ne.Ještě kromě hlídání mrtvého úhlu,zda bude zpětná kamera a elektromechanická parkovací brzda do vyšších výbav,protože s automatem je tato brzda ideální. Z konfigurátoru: Nový vůz Octavia v karosářské verzi liftback (včetně variant RS, GreenLine a akčních modelů Edition CZ) již nelze objednat. Využijte prosím nabídku skladových vozů. Jsou už informace,kdy půjde OIII zadávat do výroby ? Upraveno Listopad 18, 201212 r od Dix1
Listopad 19, 201212 r To uz bych nazval dobre promyslenym marketingovym tahem , aneb nenapadne jak sanky v lete
Listopad 19, 201212 r jsem velmi mile překvapen zadními světly - od Škodovky jsem to dlouho nečekal, až teprve nedávno jsem si všiml, že budou vypadat takto.. Dále jsem mile překvapen (ačkoli o tom vím již nějakou dobu) černou grafikou předních světel, stejně jako změněným C-sloupkem (jehož podoba je též známa již dlouho) a chrom lištou pod okny, což jsem ostatně pochválil už před dlouhou dobou.. Dle očekávání se mi však vůbec nelíbí ani tvar, ani velikost a ani umístění zadních odrazek ("kočičích očí") - přijdou mi tam jako pěst na oko..
Listopad 19, 201212 r jj, halucinacie o tom, ze nejaky Roberto z Chile to poslal na autoforum to vis , tam "S"kove poznavacky maj bezne a hlavne lidi v letnim obleceni nabeton foceno vcera se mi hnedka vspomnel Rapid a chlapek v perove bunde
Listopad 19, 201212 r Nejlepší je, jak se na autoforu snaží být za každou cenu vtipní a "s vlastním názorem", ale takovouhle pičovinu, to jim vypouštět nevadí.
Listopad 19, 201212 r a jo.. Dobrý postřeh Já jsem byl vždycky více na combíky, ale nutno uznat, že už chápu reakce lidí, kteří viděli combi na meetingu cca. před půl rokem a byli z něj naprosto nadšení.. Liftback nevypadá špatně, ale už jen ta viditelná kombinace "combi-zadku" a světel je super! Combík asi bude opravdu stát za to.. A nutno uznat, že zase po mnoha nepovedených zadních částech různých modelů (Superb (liftback), Yeti, Citigo..), bude zadní část opravdu povedená u obou variant Upraveno Listopad 19, 201212 r od _Denis_
Listopad 19, 201212 r DavidSK: moze byt, ved aj Rapid moze/bude mat ciernu strechu ako priplatok. Ozaj pekny obrazok: Upraveno Listopad 19, 201212 r od Cjoctavian
Listopad 19, 201212 r Veď práve, už by bolo na čase, aby bola možnosť výberu lakovania strechy aj pre Octaviu, (má to už F, Ro, Y, asi aj Rapid čoskoro...) Sup je vlajková loď Škodovky, tak mi príde logické, že to nieje. Fakt pekný obrázok
Listopad 19, 201212 r jj, ked som videl len miniaturu, na par sekund som si pomyslel, ze ide o 1. oficialnu fotku
Listopad 19, 201212 r Na stránce skodachile se objevilo i kombi Upraveno Listopad 19, 201212 r od majkl.s
Listopad 19, 201212 r Ta tmavá světla vypadají luxusně. Všechno to vůbec jde suprově do kupy. Upraveno Listopad 19, 201212 r od NNN
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.