Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To sice jo, ale nemusí patřit k tomuto vozu :)

ale patří ověřeno na pojišťovně přes kamaráda ;)

Tak jako může jí patřit, ale myslím si, že kamarád tam maximálně vidí, že je to Škoda Octavia a to neznamená, že je to O3 :) ale proč ne .. jen jsem tím chtěl říct, že to že tam jsou v kraťasech, tak neznamená, že ta fotka nemůže být stará týden :) v Chille je prostě vedro a určitě to netočí Chillský štáb, ale nějaká banda z Evropy, kteří tam umírají vedrem :D

Podľa ŠPZ sa nedá v evidencii vozidiel v CZ vidieť komplet technické parametre ???

Samozřejmě že dá, ale co tam poznáš? Že je to Octavia, vyrobená někdy koncem léta 2012, že je to nějaká 1.4 TSI nebo co tam zrovna mají, barvu, vin kod apod., ale nic, co by řeklo, že je to O3 :) rozměry auta se tam nedávají :)

dělá na české takže vidí že to je O3 a klidně se podívá na smlouvu ale dál to nebudu řešit prostě říkám je to O3 a basta

Upraveno od KoNG

Samozřejmě že dá, ale co tam poznáš? Že je to Octavia, vyrobená někdy koncem léta 2012, že je to nějaká 1.4 TSI nebo co tam zrovna mají, barvu, vin kod apod., ale nic, co by řeklo, že je to O3 :) rozměry auta se tam nedávají :)

Podľa rozmerov a hmotností určite zistíš, či je to O3 alebo niečo iné a keby bolo VIN, tak máš všetko....

No to je jedno :D

Dneska jsem koukal na přístrojovku a musím říct, že budíky se jim opravdu povedli i Maxidot je trošku větší. Potom ještě řadička, ta je přímo libózní :) konkrétně DSGčková RS. Jen mě překvapilo, že nemá klasické P,R,N,D a S. ( tím myslim "namalováno" na tom rámečku.)

kucí, já vám říkal, že OIII je skok vpřed a že budete čučet :kol-47: . Je to napsaný asi tak o 5 stran zpátky :kol-31:

a jen tak mezi námi děvčaty... jede se s ní dobře :kol-28: a RSo je taky parádní :kol-31:

Honza9007 ty me stves, takhle mi delat chute... :kol-25:

hihi :kol-31: :kol-31: :kol-31:

jen předávám to, co vím a sám vyzkoušel :kol-32::kol-31::kol-28:

mna by zaujimalo, ako sa clovek moze dostat k soferovaniu este neuvedeneho auta... fakt by som to chcel niekedy skusit :)

...stačí mít správné zaměstnání... :kol-28:

jak píše lukyssek :kol-47:

já to mám "jen" trošku rozšířený o celý koncern andílek:wub:

Asistent dálkových světel půjde s vyhřívaným čelním sklem nebo ne ?

Honza9007: a to mi neřikej, že jen tak na foru můžeš todle vykřikovat! Buď to máš kamaráda co to dělá a svezl tě a nebo porušuješ nějakou přísahu co podepisujete ve škodovce když s tím jezdíte...něco mi řiká že zrovna ty asi nebudeš testovací jezdec, jinak by jsi sem todle ani nepsal! Nevím hádám... Neřekl si teda nic podstatného to je taky pravda :kol-47:

post-24140-0-13446500-1353676010_thumb.j

TO Hurikan88: jak sám píšeš: Honza nic určitého neřekl.. Je to, jakobych vyvíjel tajnou zmrzlinu a řekl bych ti "hmm, ta byla fakt dobrá, máš se na co těšit!" - poznáš z toho, jaká je to příchuť? :)

Dix1: ještě nám ukaž ty plechové 15" (nebo snad 14"?), na kterých Octavia vyjede.. to bude teprve paráda :kol-25:

Hurikan: máš pravdu, nejsem testovací jezdec škodovky ;):kol-31: A testovací jezdec v tom pravém slova smyslu (že bych jezdil po testovacích okruzích zajetý scénáře testů, anebo se proháněl s těmi F-kovými značkami po ČR) taky nejsem :kol-28:

Ale všechna auta mám možnost projet a vyzkoušet i nad míru běžného používání :kol-135:

Dix1: ještě nám ukaž ty plechové 15" (nebo snad 14"?), na kterých Octavia vyjede.. to bude teprve paráda :kol-25:

Pokud vím, tak OIII má mít jako nejmenší 16" kola.

.. no, pokud vím já, má začínat na 15", 16" možná budou litá.. V případě Škodovky bych se ale nepodivil ani nad 13", ale jen pro nejvyšší stupeň L&K..

Ale možná se mýlím :)

neber to zle, jen mi to tam blesklo hlavou tak jsem to napsal, každá nová informace dobrá pro nás...jen tak dál :kol-47: moc se těším a kdyby někdo věděl jestli se začne vyrábět i v Rusku tak bych to hrozně ocenil...???? Protože si jí dovezu..

jj já to beru. Já si taky dávám pozor, co sem píšu ;) a je zajímavý, že se na netu objevily některé informace/obrázky krátce po tom, co jsem to tu napsal :kol-28:

např. moje poznámka na prostornost interiéru a druhý den vyšly fotky z interiéru z testování novinářů :kol-46: to jsem se musel smát :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.