Leden 25, 201312 r Tak jsem dneska sedel v Leonu. Pokud bude Octavia podobne lepsi nazivo nez na fotkach jako Leon, mame se na co tesit.
Leden 25, 201312 r Navíc při ceně a designu Leonu bych neměl co řešit.. Upraveno Leden 25, 201312 r od _Denis_
Leden 25, 201312 r Já nevím, Leonka bych bral jako konkurenci pro Golfa, ne pro Octavii co se velikosti kufru týče
Leden 28, 201312 r Leon je krásnej, Golf má zase lepší interiér...ráno jsem si koupil časák jak tam mají srovnání OIII a Pašíka, docela hezký článek ale už v tom chci sedět na živo!
Leden 28, 201312 r můžeš ho prosím naskenovat? Docela by mě zajímalo, co v tom AutoTIPu psali. protože to je ten samý článek, jaký jsem překládal pro vás Upraveno Leden 28, 201312 r od Honza9007
Leden 28, 201312 r já tobě taky nechci kazit radost, ale v případě vw jsou rychlosti stejný Nevim jaky je tvuj zdroj, ale "kulate" a "hranate" cidlo ACC ma rozdilne maximalni rychlosti pro ktere je mozne jej pouzit. Kulate znacne presahute rychlost hranateho...pokud napsali nekde stejne rychlosti obou cidel, pak kulate je mozno pouzit i ve vyssich rychlostech, kdezto hranate uz je na maximu
Leden 28, 201312 r ........ tak dneska sem byl na salone tady u nas a OIII uz maji, u nas jedna cerna a druha stribrna ...... obe jsou to nafty 1.6 TDI CR a 2.0 TDI CR vykon znate takze neni treba psat tady par fotecek,..... obrazek si udelejte samy ..... vybava zrejme AMBITION + neco vic uplna SOCIAL EDITION to urcite nebude ............ PREDEK I BEZ BI-XENONU, LED denniho sviceni a bez spodnich cernych mlhovek,... nevypada to tak hrozne ............. PREDNI MASKA je sice lakovana ALE JENOM pouze PREDNI PLOSKA ZBYTEK JE CERNY MAT inu je to i videt kde se odrazi blesk telefonu .............. TROCHA toho INTERIERU ............... kola o rozmeru 205/55 R16 ............... NEJAKEJ TEN ZADEK ............... no a naposled trochu UTOPENY KOLA a taky jak je rezen VYFUK Upraveno Leden 28, 201312 r od Lukason
Leden 28, 201312 r Nevypadá špatně, ale vedle Audi bude vypadat jak levná chudinka A kola .. nevíš náhodou, kolik palců jsou široké? 6,5?
Leden 28, 201312 r Srovnávací TEST s Pašíkem.. https://picasaweb.go...feat=directlink Upraveno Leden 28, 201312 r od Hurikan88
Leden 28, 201312 r Nevim jaky je tvuj zdroj, ale "kulate" a "hranate" cidlo ACC ma rozdilne maximalni rychlosti pro ktere je mozne jej pouzit. Kulate znacne presahute rychlost hranateho...pokud napsali nekde stejne rychlosti obou cidel, pak kulate je mozno pouzit i ve vyssich rychlostech, kdezto hranate uz je na maximu jo ták, tak to se ti v tom případě omlouvám a děkuju za vysvětlení
Leden 28, 201312 r dnešní recenze na AUTOTIP https://picasaweb.go...feat=directlink Dovolil jsem si to stáhnout do počítače, pročtu si to během týdne. Díky!
Leden 28, 201312 r zatim sem v tom nesedel ani nejel, ale vim ze bych uz tedka byl spokojenej v zadu mista jak pro slona a predni sedacky budou i tak v textili urcite dost pohodlny v sobotu tj. 2.2. 2013 od 10:00 jdu testovat tak uvidim ale myslim ze to bude pohoda a luxus ........ nic mene audi a octu nemuzes si myslim srovnavat ....... sirku rafku sem nezkoumal Upraveno Leden 28, 201312 r od Lukason
Leden 28, 201312 r Ale vpohode, nemas se za co omlouvat predtim jsem to asi napsal ne uplne srozumitelne
Leden 28, 201312 r Tak jasně, ani nechci ale prostě ta Octa v základu, nebo v Ambition nijak nezaujme na silnici, prostě další obyčejná škodovka nic výrazného ale pěkná je, o tom žádná Ty disky budou asi 6,5 podle rozměru gumy, takže dozadu aspoň 7,5 disky nebo ET35 a 7J disky a budou sedět pěkně si myslím
Leden 28, 201312 r Lukas: sedacky jsou opravdu podstatne lepsi nez OII Jede se v tom dobre, opravdu je ten pokrok znat Navic mista habadej
Leden 28, 201312 r Kuba ............ tak co by si taky chtel za tu cenu v zakladu ? aby to litalo ? ....... ja bych si urcite nestezoval kdyby mi v garazi stala hnedka vedle fabci ..... udealni kola KENTAUR ....... akorad jina roztec ale to je detail Mara: ............. je mi to jasny kdyz sem to videl uz na pohled
Leden 28, 201312 r To zakladni radio mi prijde opravdu ubohe a interier diky nemu vypada lacineji nez je. Dnes, kdy jsou velke barevne displeje i v mensich autech skoro od nejnizsi vybavy mi to prijde opravdu slabe, zvlast kdyz to cpou i do Elegance vybavy. Swing v O2 sice nebyl zadny zazrak, ale pusobil na pohled mnohem lepe. A porad by me zajimalo, kam se ztratilo to prohlaseni kohosi ze Skodovky, ze VSECHNY Octavie 3 budou mit na rozdil od Golfa barevny dotykovy displej.
Leden 28, 201312 r Nekdo to poplet...budou vsecky dotykove, ale ne ted v OIII Na druhou stranu....radsi mlcim
Leden 28, 201312 r tu díru tam vyřezával kdo ? někdo dodatečně na salónu :'> Upraveno Leden 29, 201312 r od KoNG
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.