bojler Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Tak jsem dneska sedel v Leonu. Pokud bude Octavia podobne lepsi nazivo nez na fotkach jako Leon, mame se na co tesit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 (editace) Navíc při ceně a designu Leonu bych neměl co řešit.. Editováno: 25. leden 2013, autor: _Denis_ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Já nevím, Leonka bych bral jako konkurenci pro Golfa, ne pro Octavii co se velikosti kufru týče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Leon je krásnej, Golf má zase lepší interiér...ráno jsem si koupil časák jak tam mají srovnání OIII a Pašíka, docela hezký článek ale už v tom chci sedět na živo! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) můžeš ho prosím naskenovat? Docela by mě zajímalo, co v tom AutoTIPu psali. protože to je ten samý článek, jaký jsem překládal pro vás Editováno: 28. leden 2013, autor: Honza9007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forcedracing Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Zná někdo termín představení verze combi? a datum objednání... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Představení v Ženevě 2013-březen a asi od 22KT/13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 článek naskenuju, dneska večer tu bude :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 já tobě taky nechci kazit radost, ale v případě vw jsou rychlosti stejný Nevim jaky je tvuj zdroj, ale "kulate" a "hranate" cidlo ACC ma rozdilne maximalni rychlosti pro ktere je mozne jej pouzit. Kulate znacne presahute rychlost hranateho...pokud napsali nekde stejne rychlosti obou cidel, pak kulate je mozno pouzit i ve vyssich rychlostech, kdezto hranate uz je na maximu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) ........ tak dneska sem byl na salone tady u nas a OIII uz maji, u nas jedna cerna a druha stribrna ...... obe jsou to nafty 1.6 TDI CR a 2.0 TDI CR vykon znate takze neni treba psat tady par fotecek,..... obrazek si udelejte samy ..... vybava zrejme AMBITION + neco vic uplna SOCIAL EDITION to urcite nebude ............ PREDEK I BEZ BI-XENONU, LED denniho sviceni a bez spodnich cernych mlhovek,... nevypada to tak hrozne ............. PREDNI MASKA je sice lakovana ALE JENOM pouze PREDNI PLOSKA ZBYTEK JE CERNY MAT inu je to i videt kde se odrazi blesk telefonu .............. TROCHA toho INTERIERU ............... kola o rozmeru 205/55 R16 ............... NEJAKEJ TEN ZADEK ............... no a naposled trochu UTOPENY KOLA a taky jak je rezen VYFUK Editováno: 28. leden 2013, autor: Lukason 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Nevypadá špatně, ale vedle Audi bude vypadat jak levná chudinka A kola .. nevíš náhodou, kolik palců jsou široké? 6,5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) Srovnávací TEST s Pašíkem.. https://picasaweb.go...feat=directlink Editováno: 28. leden 2013, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Nevim jaky je tvuj zdroj, ale "kulate" a "hranate" cidlo ACC ma rozdilne maximalni rychlosti pro ktere je mozne jej pouzit. Kulate znacne presahute rychlost hranateho...pokud napsali nekde stejne rychlosti obou cidel, pak kulate je mozno pouzit i ve vyssich rychlostech, kdezto hranate uz je na maximu jo ták, tak to se ti v tom případě omlouvám a děkuju za vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 dnešní recenze na AUTOTIP https://picasaweb.go...feat=directlink Dovolil jsem si to stáhnout do počítače, pročtu si to během týdne. Díky! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) zatim sem v tom nesedel ani nejel, ale vim ze bych uz tedka byl spokojenej v zadu mista jak pro slona a predni sedacky budou i tak v textili urcite dost pohodlny v sobotu tj. 2.2. 2013 od 10:00 jdu testovat tak uvidim ale myslim ze to bude pohoda a luxus ........ nic mene audi a octu nemuzes si myslim srovnavat ....... sirku rafku sem nezkoumal Editováno: 28. leden 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Ale vpohode, nemas se za co omlouvat predtim jsem to asi napsal ne uplne srozumitelne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Tak jasně, ani nechci ale prostě ta Octa v základu, nebo v Ambition nijak nezaujme na silnici, prostě další obyčejná škodovka nic výrazného ale pěkná je, o tom žádná Ty disky budou asi 6,5 podle rozměru gumy, takže dozadu aspoň 7,5 disky nebo ET35 a 7J disky a budou sedět pěkně si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Lukas: sedacky jsou opravdu podstatne lepsi nez OII Jede se v tom dobre, opravdu je ten pokrok znat Navic mista habadej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Pujdou narvat do fabie ? ikdyz v mem pripade jsem si asi sam odpovedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Kuba ............ tak co by si taky chtel za tu cenu v zakladu ? aby to litalo ? ....... ja bych si urcite nestezoval kdyby mi v garazi stala hnedka vedle fabci ..... udealni kola KENTAUR ....... akorad jina roztec ale to je detail Mara: ............. je mi to jasny kdyz sem to videl uz na pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 jozzi: pujdou stejne jako z OII Lukas: ty mas bystre ocko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Tak za ten posez za to stoji a zadek se vyladi tam nejezdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 To zakladni radio mi prijde opravdu ubohe a interier diky nemu vypada lacineji nez je. Dnes, kdy jsou velke barevne displeje i v mensich autech skoro od nejnizsi vybavy mi to prijde opravdu slabe, zvlast kdyz to cpou i do Elegance vybavy. Swing v O2 sice nebyl zadny zazrak, ale pusobil na pohled mnohem lepe. A porad by me zajimalo, kam se ztratilo to prohlaseni kohosi ze Skodovky, ze VSECHNY Octavie 3 budou mit na rozdil od Golfa barevny dotykovy displej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Nekdo to poplet...budou vsecky dotykove, ale ne ted v OIII Na druhou stranu....radsi mlcim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 (editace) tu díru tam vyřezával kdo ? někdo dodatečně na salónu :'> Editováno: 29. leden 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.