Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

Dobrý den pánové. Mám na vás dotaz. Asi vás mnoho nebude ,ale bohužel mi do auta narvali i přes mou nevoly start-stop. Jasně už se to všude řešilo ,ale přece. Je tu někdo kdo tohle má a může mi předat nějaký zkušenosti ? Prodejce mi tvrdí že to jde vypnout ,ale ... když to vypnu určitě na mě bude svítit nějaká zasr* dioda na předním panelu a o to mám strach. Nemáte někdo zkušenosti když se to vypne jak moc bude auto otravný aby mě donutilo to zase zapnout ? Díky za postřehy.

 

(na auto čekám proto se ptám )

 

 

Zdravim, ;)

 

  s OIII jsem najezdil cca 510 km za 4 dny otestoval sem vsechno co slo ;) a zameril sem se samozrejme i na START and STOP system ..... studoval sem ho necele dve hodiny vsude mozne,... jak na semaforech ci klasickych silnicich a krizovatkach ;)

 

   a poznatek ?

 

........ Mne osobne tento system vubec nijak neomezoval,... je sice pravda ze je potreba se snim zzit a ze kdyz motor chcipne po spusteni spojky je clovek takovy nesvuj :D ale v dnesni dobe a hlavne cech si zvykne na ledacos :D .... ja sem si taky zvyknul ;) ......

 

tudiz jak zde kuba uz tvrdil.... system lze po nastartovani vypnout, po chcipnuti-zhasnuti motoru a naslednem startu ( myslim tim vyndanim klicku nebo tlacitkem startovani pri bezklicovem pristupu KESSY ) je system opet aktivni a deaktivovat se musi zase tlacitkem .......

 

DODAVAM ze na pristrojove desce- BUDIKACH zadna kontrolka nesviti ! ! ! ,.... sviti jenom oranzove u radici paky kde je na system cudlik, nijak neomezuje ci neobtezuje ;)

 

abych pravdu rekl tak jenom jednou se mi stalo ze sem zastavil pustil spojku a motor samozrejme chcipnul, o par metru dalsi semafor pustim spojku a kupodivu, svete div se a nic :D ..... nevim presne jaka tam je casova prodleva ale urcite pri kolone to startovat a chipat hnedka nebude,... je to uz kvuli opotrebeni starteru ale taky kvuli tomu ze precejenom pri startu je vynalozeni vetsi davky paliva ;) ...... tudiz prodleva tam nejaka bude,... nevim jestli casova ci dalkova ale je ;)

 

nic mene tento vikend budu mit dalsi OIII tak to muzu vysondovat cca jaka tam je prodleva a muzu vam dat pak vedet ;) tedka bych strilel od boku jaka prodleva tam presne je ;)

 

      zaverem bych chtel rici ze na tento system si urcite driv ci pozdejc zvyknete a budte spokojen tak jako s OIII ;) tim bych chtel poprat dopredu at vase nova OIII slouzi v klidu a bezproblemu a taky bych chtel pozadat potom o zarazeni vaseho auta do sekce VASE OCTAVIA III ;) a delit se tak o vase zkusenosti a poznatky ;) ...... :kol-47:  :kol-47:  :kol-31:  :kol-31:

 

kdyby ste potreboval neco vedet,... nevahejte napsat urcite pokud bude v me kompetenci neco zjistit urcite mile rad zjistim ;)

Editováno: , autor: Lukason
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

 

......... mazacky no,......

 

  jak pisou v clanku,.... doufam ze na to ty fetky a podobny prekupnici prijdou co nevidet,... ;) ale nedivil bych se tomu ze ve svete moderni technologie vynalezne nekdo neco cim to pujde oblafnout a rozchodeji to ;) biť i s jinejma strevama ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lukason¨>Výborná odpověď...Díky moc (hned se bude líp spát  :kol-28:  )

Dnes jsem se byl ptát a auto by mělo být snad do měsíce (ale nechci to zakřiknout) byl jsem se podívat i u jiného dealera abych nachytal trochu atmosféry a zkouknout jiný vystavený kousky OIII. Měli tam asi pět kousků a musím zkonstatovat ,že modrá race jí bude opravdu slušet nejvíc :kol-31:  Dále jsem koukal na kola a porovnával 17" vs 18" nevím asi jsem moc konzervativní ,ale mě se prostě ty 17" líbily víc. Ta na těch 18" vypadala jako by se právě vrátila  z Mimoňských válek ,kdežto na těch 17" naprostá přirozenost, je jasný ,že desing OIII bude pro spoustu lídí dost kontroverzní ,ale mě se to auto líbí (poprvé když jsem ho uviděl jsem měl v sobě trochu rozpor ohledně vzhledu). Pro mě je to velkej "koráb" s dobrou technikou. Za ty peníze nikde u konkurence tohle nedostanu o tom se nemá cenu bavit -  motor 1.8 tsi je podle mě špička ,kterou nikdo jiný nenabízí. 

Editováno: , autor: memory2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

za malo ;)

 

  ale podle me to je spicka ve skodovce ;)

 

  treba takovy VW ci audi ma vykonejsi motory,.. takze bych urcite netvrdil ze to je nejlepsi motor kde nikdo jinej nema ;)

 

    podle me urcite ne ;)

 

...... a jinak co ty budes vlastne mit za srdicko a stupen vybavy ;) ....... rozepis se trochu vic ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lukason

Samozřejmě ,že jsou lepší motory. Spíš jsem myslel ,že do 600 000 ,-  nic lepšího nebylo (hlavně benzínová motorizace v dané třídě ) - jinak jasně že mít na útratu něco přes meloun tak bych zase koukal na jiné výkony-motory-výbavy atd.

 

Doteď jsem jezdil OIIFL 1.6 tdi cr - za mě moc příjemný motor i když se na něj sneslo spousta kritiky tak já sním byl max spokojenej, Po Praze max do 6L a mimo často do 5. Jenže jak se říká jsem svobodný a bez závazků takže si rád dělám radost a jelikož jsem byl odjakživa škodovkář nebyla vlastně ani jiná volba než OIII. Upřímně jsem byl z auta poprvé dost v rozpacích a myslel ,že mě tato série mine. No nedalo mi to a byl jsem co dva dny v nějakym salónu a pořád okukoval.Sem tam bavil s prodejcema no a nakonec po asi týdnu kdy jsem měl hlavu jak pátrací balón jsem odjel do AAA a prodal rok starou OII najeto 20000km. Světe div se nabídly mi ze všech nejvíc, Dokonce v jedný škodovce mi nabídly o 70 000,- míň než v AAA (nechápu) a to jsem chtěll auto u nich hned zase koupit. No nic. Nakonec objednaná tedy OIII elegance + packet plus 1.8 tsi. Přikoupen zadní stěrač kol100(nechápu že není v eleganci) , barva modrá race , bi-xenony + light asistant , prosloužená záruka. Cena po "slevě" 580 000 ,- Tak uvidíme jaké to bude, Jsem v tomhle trochu střelec. je pravda ,že jsem se v ní ani nesvezl. Jen jsem v ní seděl na prodejnách ale nikdy žádná jízda. Od nafty jsem upustil kvůli strachu z DPF . Nejlepší benzín v jakém jsem jezdil byla fabie 1.2 TSI ..tak jsem celkem v očekávání na tento motor, Je tedy fakt ,že jsem ho vybíral pouze na základě technických ukazatelů ,ale ty se mi zdály právě perfektní. Určitě budu dávat postřehy jak bude doma holka modrooká 

Editováno: , autor: memory2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo jo modra je nejlepsi ;) taky se mi libi a s bixenonama luxus ;) ....... tak jestli jsi z prahy tak hnedka pojistit ;) proti tem kretenum  ;) ...... a taky bych se mohl stavit ti to obkouknout :D

 

kazdopadne zavist hele ;) to bezdebat ;)

 

ja budu mit od patku 1.4 TSI a budu mit moznost projet i 1.8 TSI ;) tak sem na to zvedav ale mel sem nejsilnejsi naftu 2.0 TDI 110 kw a uz i tak to byl pochodacek ;) tohle bude jeste vetsi to je jasny :D

Editováno: , autor: Lukason
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  No vlastně můj příběh začal ještě o rok dřív. V roce 2010 jsem koupil jako jednu z posledních možností Octavia I Tour  1.9 tdi PD 74kw. Jeden z posledních vyrobených kusů před definitivním uzavřením výroby. No abych to zkrátil vydržela tam přesně rok. Mám u bytovky svoje místo na kterým stála a jednoho chladného dne někdy v lednu jdu ráno vyvenčit psa a hle !?!?!? auto v prd* jako na potvoru jsem den před tím vyměnil olej , nechal udělat garančku a doplnil jim plnou nádrž nafty ...

Editováno: , autor: memory2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

....... ty jo,... a mel si ji pojistenou nebo neco ?

  beztak bych to videl ze to bylo na typ ;) a jak to vubec nejak dopadlo

 

 

   ........ no hele rad bych ale jelikoz sem student a bude mi 23, tak 600 000 kc urcite nedam dohromady ;) ale takova FRS I by me urcite uspokojila ;)

tedka spis testuju jen tak pro zabavu jak jsou na tom novy skodovky ;):D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...