Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

lucasse - měl jsem na fabii zatmavení foliemi SunTek, na zadním skle a zadních dveřích 70%, ve předu 30%, lepeno na počkání, cca 2 hodiny, bez demontáže, záruka na práci a folie 10 let, životnost folie dle atestu min. 20let, nikde se nic nepoškrábalo, žádný bublinky nebo odlepení, přes léto se auto tak rychle neprohřívá, cena 4500 Kč, mohu jen doporučit. Dělá se zatmavení i pokovením, ale to je s demontáží, trvá to dlouho, a navíc riskuješ že ti bude ve dveřích něco klepat nebo vrzat, když odfláknou montáž zpět....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

uvažovala jsem i o základu octavie3,ale ten C-Elyseé je fajn.. :rolleyes:

C-ELYSEE Exclusive 1.6 VTi 115 mataliza,16"Boston za 302.000,- +sleva a nějaká výbava.. andílek

rapid je tay fajn,ale je dražšší+metalíza.. musím si to nechat projít hlavou..

nejlepší informace o autech získáš tak, že si objedeš pár NEznačkových a tedy NEzávislých servisů a zeptáš se tam, jestli rádi a jak často opravujou Francouze a Škodovku. Podle toho bych se rozhodoval já, kdybych tápal. Já sice netápu, ale v rámci objektivity to říkat nebudu.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtel bych se zeptat ohledne tonovanych folii na OIII. Mam pouze lehce tonovane skla, Sunset mi bohuzel nenabidli, jinak bych ho vzal, tehdy jsem o tom jeste nevedel a chtel bych vyssi stupen.

Ktere autofolie jsou lepsi - SunTek nebo 3M?

Dale by me zajimalo, zda tu ma nekdo zkusenosti; popr. jaky maji ohlas brnenske dilny, ktere provadi instalaci autofolii:

- www.autofolie-brno.eu/ (REVENA)

- www.renovacar.cz/ (tato spolecnost ma nyni akci na slevomatu - www.slevomat.cz/sleva/99067-tonovani-zadnich-skel-kvalitni-folii#)

Diky za reakce.

 

Zdar, nedej na žblechty ostatních a vůbec se neboj RENOVACARu.

Narozdíl od pisálků zde s nimi mám opravdu výbornou zkušenost na mém supovi, cena byla ale 4500,- proto bych se určitě koukl na ten slevomat a vzal to tam.

¨Vedení firmy je vstřícný, dostaneš atesty a doklady na zatmavení (pro policii, technickou apod.) vždy se s něma domluvíš.

Co se kvality práce týká, jsem VELMI náročný (ti, co mě znají velmi dobře vědí). Ovšem u nich spokojenost. Nikde a to doslava není bublinka a to zadní okno na superbu sedanu je obzvlášť chuťovka a ukazatel kvalitní práce.

Jak říkám, vůbec se toho neboj. Originální sunset nikdy tak nezamtaví skla, takže pánové to je tvvrzení trochu z cesty. Na našich autech i na mém supovi je sunset a je to bída zatmavení. Mám propustnost skel 15% a skvělé soukomí.

Editováno: , autor: brc.majkl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem našel jedině další popis k bouračce a tam psali že auto bylo převrácený na střechu a proto museli vyprošťovat. Jestli je to tedy autentické foto tak jedině že by se válela ve sněhu a v té staré trávě. Pak by poškození nemuselo být opticky tak znát, ale ta deformace o něčem vypovídá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen se potvrdilo to, co říkám dokola. Je to +- nastejno a rozdíl cca 15% není nic co by mne táhlo "někam jinam". Zajímavé, že u mého vehiklu ty ceny byly s rozdílem do 10000- H / Š-A / K.

A nebo mohli udělat kombinaci "elegance" a tam je vše vč. střešních nosičů a park senzorů k tomu zohlednit nějakou tu slevičku  a vše vypadá úplně jinak. Jenom otevřít konfigurátor ....Povětšinou se ty verze potkávají.

 

 

 

http://ws.skoda-auto.com/CarCard/40137144

Editováno: , autor: Jakub Nabel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Eleganc nemohli vzít, tam by byl velký cenový rozdíl oproti konkurenci a to by Škodu deklasovalo. Takže základ porovnání je podobná cenová hladina a co se od koho v ní dostane. A jako srovnání pro korektnost se musí brát oficiální ceníky.

Kdybych to vzal odborněji tak bych se zaměřil na detailní konstrukci motorů, převodovek a náprav a tam by se ukázala další zajímavá zjištění.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně tak,zaměřit se na detailnější konstrukci motoru..tsi-klasika..umne klasika vede..a to ještě nebyla řeč o slevách jednotlivých značek..na i30 combi co si pořídil kámoš -dostal 12% u škodovky se škrábou když mají dát 7%.. :kol-28:

Editováno: , autor: manfroto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

manfroto: ono totiž zrovna Hjundee a Kia vydělávají na servisech. Pokud dostaneš 7 let záruku, tak prostě ti lidi jezdí 7 let do jejich servisu a vydělají na tom majland. Škodovka má standartně 2 roky a polovina těch škodovek do origo servisu už nikdy nedojede. A taky možnost je ta, že ty auta od Korejců kupují za nižší ceny, než prodávají .. tedy mají větší marži než třeba Škodovka. Proto si můžou dovolit takovou slevu.

 

Mě zatím korejci nepřesvědčili o tom, abych o nich začal uvažovat pro svou volbu. Co se týče třeba auta pro máti, tak klidně, páč ta najezdí minimum kilometrů a tam je potom jasné, že to auto vydrží minimálně 5 let bez jakýkoliv oprav a pouze se tam mění olej a filtry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mc2uba: já když našim bral před rokem Fábii,tak mi byla doporučená 4letá záruka..a servis?? olej ve škdovce stojí 1litr přes 700,- :kol-28:  za to už mám skoro všechny 4litry,když si ho tam dovezu..a to platí pro všechny značky :kol-47: proč ušetřit,když můžeš mít materiál ze servisu za několikanásobek...trochu se kroť s tou reklamou.. :kol-28: ty co už byli na první výměně a naivně přifrčeli jen se servisní knížkou bez matrošu..tak ty moc neuklidníš...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

manforto: a Kia má olej za 200 kč / litr nebo co? :D

 

Já takhle jezdím s autem do servisu od začátku a zatím jsem se servisem neměl problém. Vše funguje jak má. Sice zaplatím víc, ale zas se nepotřebuji honit za co nejnižší cenou za servis. Jednou za 3/4 roku mě hold servis stojí do 5000 kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já nevydělávám majlant,tak se snažím ušetřit a nejsem asi sám..Kdo se nezajímá a má hlavu jinde,tak si starosti nedělá a cáluje,každého věc.. :kol-47: snad už bude brzo platit to co v eu uvažují a nemusí se jezdit do autorizáku,aniž by ztratil záruku...už aby to bylo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...