Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

Luman: tak jestli pujdes do elegance, tak si auto okoren Bolerem, ty 4 tacy te pak uz nazabijou a budes mit vnitrek "IN"  Preci jen si to auto nekupujes na kratkou dobu.

Vyuzijes jeho vzhled, lepsi ovladani, budes mit i zadni repro. pokud ho dopplnis i komfortnim telefonovani, tak ta sprava kontaktu je taky lepsi.
Jestli nad necim jeste vahas, tak treba barevny maxi-dot bych si odpustil. Ten mam a ten je hodne fetiš (zbytečnost)

V podpisu je moje kára, tam najdes link kde jsou pekny fotky jak vypada elegance s bolerem.

Editováno: , autor: bicista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host PetrHravec

manfroto:  jj bohuzel elegance zacina taky se swingem. Cela elegance zacne byt elegantni az kdyz do ni nahazis min.  dalsich  50 litru.

 

no přidej, řekl bych tak 200 tis. pak to má teprve grády a je z toho auto...  dobře nebuďme megalomani, tedy 150 tis... miň asi moc ne... moje elegance měla katalogovou cenu přes 900 tis....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host PetrHravec

To se ti tlouc nebude, barevnej maxi dot je barevnej asi jako nevim co. Zatim jsem videl jen dve barvy, bilou a cervenou :) Rastr ma peknej to jo, pokud ho porovnam s maxikem s O2, nevim tedy

jak vypada obyc novej v O3.

 

no já tam mám ještě minimálně zelenou a oranžovou a modrou...

Editováno: , autor: PetrHravec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host PetrHravec

No za 900 to uz je spis na urovni L/K

 

za 900 je to už auto a Columbus není jen hudba nebo navigace, už jsem to tu psal, je to nářez a s Cantonem těžkej nářez s HDD a dvěma slotama na 64 GB SD karty... ale opravdu záleží jak to kdo využije, měl jsem Columba i v O II a auto bez už bych nesnesl....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja na barevnym maxiku videl cervenou, zelenou, modrou, pak stupne cerne a stupne bile :D tod vse za barvicky :D .... je to takovy vic jakoby do detailu

 

 

 

nicmene LUMAN ........ pokud budes mit elegance + paket elegance s barevnym maxikem, nerikam ze by to byl nejakej problem by se barevnej swing tloukl s maxikem, to urcite ne,... kdyz sem jezdil v octe nejak me to nevadilo, ...... ale kdyz uz budes mit elegance,... priplat fakt za to BOLERKO a budes interierove o par stupinku vis nez s obyc swingem,.... ty 4 litry na tu cenu auta te prece nevytrhnou a komfort ovladani bude taky nekde jinde ;) ........ je to jenom muj nazor jak bych to udelal ja, auto si na kratkou dobu cca rok ci dva nekupujes,... urcite minimalne 5 let tak proc si to nezprijemnit ;) ........ zvaz tvoje rozhodnuti podle sebe a poradne to promysli, co by si si za to treba prihodil jinyho nebo jestli to ma opravdu vyznam ;)  :kol-47:  :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host PetrHravec

ale kontrolky se přeci zobrazují na displeji maxidotu, to bylo už i O II  O I jesem neměl, tak netuším... ale myslím si že též v horní části např oranžový proužek s ikonou olejničky...

 

a ještě žlutooranžová je u front line asistentu 

 

další 

Editováno: , autor: PetrHravec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lukason

Je pravda, že ten interier bude asi opravdu o třídu výš a po slevě co dostanu na auto to bude něco přes 3 tisíce, což už není tak dramatický nárůst. Auto kupuji nejméně na 15 let, já jsem ten typ člověka, co si radši koupí nové auto nadlouho a mám jistotu, než po 5ti letech střídat levnější ojeté. Sice ty co to střídají, mají pořád novější a vybavenější modely, ale ta nejistota ojetého auta mě neláká. Když jsem před 10ti lety kupoval O1, tak si kolegové v práci tukali na čelo, jak můžu dát tolik peněz za auto na dnešní dobu skoro bez výbavy. To auto mi perfektně slouží bez větší opravy a jako druhý vůz do rodiny má před sebou určitě dalších 10 let.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PetrH: ......... mel sem elegancku bez ruznejch asistentu,... nevim jak je to presne s kontrolkama,.. ale jak je videt na fotce, tak sem myslel kontrolky co jsou v budikach,.. je asi jasny ze kdyz bude spatne brzdove oblozeni, tak to bude signalizovat na maxiku,.. ale kdyz je vsechno plne funkcni, tak se to rozsviti na budikach a zhasne,... to je to co sem myslel ;)

 

post-58977-0-24923800-1377256928_thumb.j

 

 

 

 

 

Luman: .................... jo jo, tak to je pak jasny a myslim ze bych to asi uz mozna neresil,... to jak si treba psal s OI ze si si tam mel dat automatickou klimu,.. je pravda ze byla za jinanou cenu v ty dobe obroti manualce, ale kdyz SWING vymenou za BOLERO bude po sleve za 3000 kc,.... myslim ze to nema cenu resit a proto ho tam BOUCHNI ;)  :kol-47:  :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lukason

No O1 mam úplně bez klimi, za manual chtěli 45 a to se mi tenkrát zdálo šílený. Jo, asi tam to Bolerko bouchnu a bude.

 

PetrHravec

No, o SkodaPlus jsem taky premýšlel, ale od dealera budu mít na novou O3 slevu, která se vyrovná ročnímu vozu, takže tím pro mě výhoda SkodaPlusu padá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Luman dobre ses rozhodnul, nebudes litovat, bude ti to delat jen radost. Sam si psal ze si auta porizujes s vyhledem na 15 let, tak at je to taky nejaka pastva pro oci. Ted ty 3 litry trochu zaboli, a pak si na to ani nevzpomenes. Ono to auto jeste z tebe serve penez ve spotrebnim materialu, ze tohle je nicota. A slyset od kamaradu, ktery si tam sendou "wau" hm pekny atp .. taky hreje u srdce. Blbej mobil taky stoji trojku a za dva roky je z nej bezcena placka. K eleganci Bolero proste patri. A mozna ze i krom poslouchani Ceskeho rozhlasu, tam jednou zasunes to CD nebo SDcartu s nejakou dobrou mjuzic a hned si lip vychutnas lepsi sound a repraky vzadu. A i lepe se to auto i proda, lidi hodne nakupuji ocima. 

Editováno: , autor: bicista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, takže už se může dávat rámečky SPZ na přední nárazník, super :D

 

Btw. první Columbus byl ukraden z novinářské O3 :)

 

Co se týče rozšíření zadku, nechci se vracet přímo k tomu, kdo to tady udělal, ale včera jsem potkal O3 na 18" a vypadala celkem dobře, ani ten zadek nebyl tak zalezlý. Sice jsem kolem ní projížděl celkem svižně, ale nemohl jsem si nevšimnou, že mezera mezi diskem a kotoučema vzadu byla nějaká divná, takže možná tam měl taky podložky :)

 

Jinak v autosalonu jsem už viděl na vlastní oči nový kola z O3 RS a vypadají fakt pěkně. Pak tam byly ještě jedny černý paprsky, asi taky na O3 a taky moc pěkné. A v Porsche Prosek mají jednu moc pěknou O3 bílou, černá folie na střeše, černý kola, xenony a vzadu křidélko. Moc pěkná, dost podobná té, co tu má .. teď si nevzpomenu na nick :)

 

Jinak co by mě celkem uráželo, tak být majítelem O3 nebo nového Superba a potkávat je po Praze jako vozy "Nejlevnější taxi" .. člověk na O3 vydělává slušně dlouho, aby si jí mohl koupit za 700 000 kč a pak je potkává jako taxíky v Praze. To mi přijde, že ty auta celkem dost uráží :) nejlevněší taxi jsem chápal do té doby, dokud jezdili s Renault Fluence, ale O3 a Superby?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...