wolfspitz Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Tak tak, to snad bude mít zlaté kliky u dveří když uvádí že,, Cena nového vozu:1 000 900 Kč" V této kategorii jsou již zcela jiná auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Však Tě taky nikdo nenutí to kupovat. A je taky vidět jak se dá na autech ušetřit brát je odsud a zároveň co dovedou "odepsat" za pár týdnů. Mít na ni, tak si už hopnu do Superba. I když mít ze svého "na cokoli" tak to raději protočím na zajištění se na důchod než to doslova projet v hromadě šrotu co za 10 let stojí ani ne třetinu a to už je pane ranec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Však koupit "roční vůz" je ta největší sleva, kteoru od škodovky můžeš dostat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Za dest let to nebude stát třetinu, ale nejvýše desetinu. Když vidím poslední vývoj cen tak to spíš vypadá že desetileté auto bude za odvoz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 už je doma :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 (editace) Pěkný! Moje už prošla lakovnou... A srovnání model vs. realita no, není to úplně dokonalý.. Editováno: 5. Listopad 2013, autor: Lucasse 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 moje teprve projde úpravami.... pěkné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Panove, nevi nekdo za kolik se da koupit u dealera Skody predni a zadni zasterky na OIII? Zrejme budou mit v salonu vyssi cenu nez na eshopu Skody, ale zase nechci platit zbytecne postovny pomalu ve vysi zasterek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Pěkné kde jste to chlapci koupili??? Tak chci ale RSo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Panove, nevi nekdo za kolik se da koupit u dealera Skody predni a zadni zasterky na OIII? Zrejme budou mit v salonu vyssi cenu nez na eshopu Skody, ale zase nechci platit zbytecne postovny pomalu ve vysi zasterek. pokud nemáš u prodejce individ. slevu na mat. a příslušenství, tak by ceny měly být stejné jako jsou na e-shopu.... nicméně pokud si z e-shopu necháš něco doručit k prodejci tak dopravu neplatíš = osobní odběr... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Pěkné kde jste to chlapci koupili??? Tak chci ale RSo!!! u prodejce za 250,- Kč v e-schopu ještě nejsou, ale prodejci mají svůj e-shop a tam už jsou... chce se to s prodejcem domluvit.... RS asi nebude, pokud vím, nikdy nebylo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Slušná cena, Abrex za to chce víc. http://www.abrex.cz/e-shop/skoda/soucasne/skoda-octavia-iii-2012/skoda-octavia-iii-2012-4197-1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 no on chce prodejce i poštovné, které mu ŠA účtuje (85,- Kč) - netuším kolik chce Abrex za poštovné... nicméně díky dobrým vztahům s prodejcem jsme se domluvili, že bude něco objednávat z jejich e-shopu jinému zákazníkovi a že to přidá k té objednávce a poštovné tedy zaplatil někdo, kdo nemá tak dobré vztahy jako já :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Podle způsobu platby 90 Kč, nebo 120 Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 zásterky na všetky škodovky stoja od 10-15€ , v porovnaní zo Seatom /50-80/ je to zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 ale my ještě euro naštěstí nemáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 OIII a OIIIC CNG bude od 22KT/14. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 tak si to prerátaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 (editace) https://www.youtube.com/watch?v=E313P5a-B5U příjemné video pro ty co maj Colomba + časovač co má callange u RS na normální OIII https://www.youtube.com/watch?v=cFWi4tYxwrU#t=22 Editováno: 7. Listopad 2013, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 no mě se to nelíbí ale pro inspiraci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 zaujímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 zajmalo by mě jaká ledka půjde na to žebrování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 (editace) dnes se mi podařilo vyfotit tu růžovou O III o které se tu už psalo, resp je to bílá s růžovým perleťovým efektem, Mary Kay - slečna řidička se na mě pěkně usmívala když viděla že jsem ji fotil auto, asi jsem nebyl první :-) popravdě nejen slečna řidička, ale auto velmi pěkné a hlavně efektní + vzadu a na dveřích stříbrné 3D popisy Mary Kay - bohužel fotka to nedovede tolik zobrazit.... Editováno: 7. Listopad 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.