bojler Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Zatím vypadá Leon velmi dobře. Za mě exteriér super, žádné roztekliny, žádná světla až k A sloupku, žádná dementní hra na sportovní značku. Možná trochu škoda té přístrojovky, ale těžko soudit z pár obrázků. Pokud by se shodovaly i motory pro OIII (1.8TSI/132kW, 2.0TDI/135kW) a šířka nabízené výbavy, měl by zřejmě Superb trochu problém. Pokud facelift nepřinese ledacos navíc. Přecejenom toho nenabízí o moc víc než aktuální OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 (editace) Otazocka - ked dostal novy Leon full-LED predne svetlomety, dostane ich aj Octavia 3? Ne nebude mít full LED, bude mít tři varianty - Halogen, TOP1 , TOP2 verze. Nejvyšší verze bude mít akorát jednu charakteristickou dizajnovou věc, podle které hned poznáte že jede octavia 3 víc nemůžu říct, něco jako zadní "C" světla u OII to je taky docela specifický znak octavky. Editováno: 16. Červenec 2012, autor: senky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Myslis TOTO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Sakra jak ta Octavia bude vypadat?:-) Z Rapida jsem nakonec zklamaný, ale je to asi proto, že nebudu cílová skupina. Tak se nemůžu nové Octavie dočkat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 bude vacsia a o dost "sportovejsia" ako O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Ako by povedal Herr Kaban > Dizajnovy jazyk bude velmi podobny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Jen doufám, že z toho nebude zase dlouhá a úzká nudle jako Superb a Rapid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 (editace) SUPERB je uzkej ? vzdyt je to lod jak krava teda ! nerekl bych ze je SUPERB teda uzkej Editováno: 17. Červenec 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Je to jezevčík, to nemůžeš popřít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 (editace) Jde o to, jestli to krom zadniho pohledu u liftbacku něčemu vadí. Moc nerozumím trendu širokých aut, ve kterých si ale na délku neposkládá člověk nohy. Podle mě je u Superbu pokud v něčem problém, tak v menším rozchodu. V zatáčce se zvlášť na mokru dá utrhnout velmi, velmi lehce. Taky je neohrabaný na sněhu. Editováno: 17. Červenec 2012, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Myslis TOTO? Jo tam je popsaná "vybavenost" onech ruzných variant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 I Kabaň tvrdil, že bude nová Octavia sportovní:-) Tak aspoň prozraďte, která z počítačových retuší dostupná na netu je reálu nejblíže:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 Ta co bola odfotena v lakovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 dohady o tom, co bude pod kapotou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 jak tak koukam tak budoucnost je v turbu a tech ( nechci bejt sprostej ) EMISICH ............. kde jsou ty casy kde se na emise nehledelo,..... ale dobu nezastavis a vyvoj taky ne kazdopadne to vypinani DVOU VALCU je docela dobra technika jen hlavne aby fungovala bezproblemu :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 Mám obavu, že při současné "kvalitě", co koncern předvádí na motorech TSI, bych si to raději odpustil. Navíc ty TSI budou úplně jiná, než současná. Takže se zase nejspíš budou vychytávat nějaké mouchy za pochodu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 http://www.auto.cz/design-technika-octavia-iii-68386 to jsem teda zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 Pokud by se shodovaly i motory pro OIII (1.8TSI/132kW, 2.0TDI/135kW)... Budu tam Zaujimava informacia je, ze 135 kW TDI bude pre beznu Octaviu. Z toho vyplyva, ze RS bude bud len benzinova, alebo, ze dostane este silnejsiu naftu (co tak nejake BiTDI) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 Není škoda že 1.4TSI ACT 103Kw bude mít 250Nm i jako 1.8TSI 132kW ?? No nic není finální, jsem na to zvědavej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 Hlavně co vydrží to elektromechanické zařízení na "odpojení" válců. Jinak krouťák je to solidní, to bude pěkný tahoun. Tady je na to test v Polu. http://www.autoweb.cz/volkswagen-polo-14-tsi-bluegt-act/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 jo, docela hezky popsané v tom článku, Octávka by mohla mít o něco vyšší spotřebu ale i tak by to bylo super. Spíš jsem zvědavej taky na tu 1.8 s 132kW, to už je jako OI RS a to lítalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 No někde jsem na tu novou 1.8 TSI četl první dojmy v nové A3 a pan redaktor se vyjádřil, že překvapivě oproti výše zmíněné 1.4 TSI 103 kW to nebyl nějaký výraznější rozdíl. Už ale nevím kde jsem to četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 no vidíš to mě nanapadlo, pohledám recenze s tou novou 1.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 Tak už jsem to našel: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 hezký, děkuji...na rozjezdu to dělá 2s pro silnější motor, to mi moc nepříjde že by to nebylo poznat je to o pocitu ale. Když to nacpou do Octávky tak to bude slušný. Pokud ta nová 1.4 TSI nebude tak předražená jako když vyšla před pár lety v Octávce asi kolem 500tis tak by to mohlo být dobré. Odhat A3 cenově s 1.4 TSI je kolik ? Přes 400tis..., nebo to spíš A3 startuje na 400tis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.