jirkaK Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) Omicron , z CC se leze blbě nebo hůř asi každýmu, což je daný koncepcí karoserie. Ale dekor si můžeš přeci vybrat. Dřevo nebo karbon bych tam taky nechtěl. Editováno: 4. Duben 2013, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 naše firma má taky nově CC a z né moc valně vypadající zadní části(možná je to i barvou vozu)jsem usedl a po vysednutí jsem byl trochu unavený..něco na tom bude omicron.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) Koukám ,že jediný co snad zdražili je ta 1.8 tsi tak snad prodejce nepřispěchá ,že to chce doplatit. Jen pro info ve smlouvě to je ,že můžou hejbat s cenou do 5 procent auta.. ale to mu snad ani žaludek nedovolí Ja se domnivam ze ji nezdrazily ackoliv to tak vypada ze je o 2000,- drazsi. Drive byla startovaci cena o dva litry nizsi ale po dvou klikach v konfigu ty dva litry naskocili kvuli Start-Stop systemu. Ted ta cenikova cena je 1.8Tsi od zakladu vcetne jiz start-stop za ty dva tácy, jelikoz u tehle motorozace neni moznost voby. U vsech jinych (nekterych) motorizaci si po novu muzes vybrat zda nechces nebo chces start-stop. Editováno: 4. Duben 2013, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 bicista > Tak potom je tedy mylná informace ,že od 22KT půjde objednat bez start-stop prostě už jen s tím (asi)Jinak jsem standartní blbej zákazník ,kterej čte důsledně smlouvu až po podpisu a o tý ceně jsem si toho všiml až o dost později. Na první pohled to tam do očí rozhodně nebije to je pravda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) Jak se tak dívám do toho ceníku,tak bez "povinného" start/stopu jsou tam jen některé motorizace:1.2TSI,1.4TSI,1.6TDI a 2.0TDI. Editováno: 4. Duben 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) Ale jedno pozitivu pokud dobre v ceniku ctu, kdo ztihnul auto ted ma tam ten vnucenej start-stop za 2000,-ale ten kdo ho nahodou bude chtit nove dobrovolne je za poplatek 6300,- Editováno: 4. Duben 2013, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 tady si přečtěte plodnou diskuzi našich spoluobčanů : http://www.novinky.cz/diskuse?id=315249&articleId=/auto/298063-octavia-combi-4x4-stoji-od-569-900-korun.html§ionId=12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Moc pochvaly tam není a vzhledem k nabídce motorů a ceně se nedivím. Combi 4x4 v dobré výbavě je nad možnosti dosti lidí a kdo na to má tak může volit u konkurence. Je celkem jedno co si kdo koupí, vše se dělá podobně a na stejných strojích a technologiích, vše rychle ztratí cenu a v dnešní době tuplem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) ale to taky musíš brát v potaz, jaká skladba různých zamindrákovaných pitomců tam píše. Já nehodnotím cenu, jestli je to moc nebo málo. To je daný možnostma každýho kupce. Ale kvalitativně, koncepčně, designem je to auto prostě parádní. Stejně jako combi S II, nemá combi O III chybu. Za mně prostě Editováno: 4. Duben 2013, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 jestli nemá chybu se uvidí časem.. když je to tak všechno suprhupr,povíš nám co máš za škodovku ty? nebo jakou plánuješ koupit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) kolego, já měl snad všechny Škodovky, co se od 80. let vyráběly, kromě několika posledních. Editováno: 4. Duben 2013, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 nato se nikdo neptal...a kvalitativně a koncepčně nemá chybu jsem myslel nemá CC? prodáváš škodovky nebo přímo z M.B.?? no to zde škodovkářům moc radosti neděláš...není náhodou i VW forum?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Nezlob se ale tvoje schizofrenický otázky nějak neumím přeložit do češtiny. Mluvil jsem snad o O III combi, tak co do toho motáš VW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 manfroto,o co ti vlastně jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) asi máš své duvody neodpovídat na otázky.. myslím,že byly docela jasné..a o co mi jde pawouk? o upřímnost a nestrannost..už chápeš?? Editováno: 4. Duben 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 buď u toho přestaň chlastat nebo přestaň hulit a nebo úplně nejlíp, přestaň psát 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) zase žádná odpověď..myslím,že by jsi se mněl dát dopořádku asi ty.. proč tak propaguješ zde škodovku,když ji žádnou nehodláš už mít..obrázek si zde udělá každý sám,z neodpovědí.. Editováno: 4. Duben 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Obrázek si udělá každý z tvých nesmyslných příspěvků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 bicista:dobrá zpráva..stop-start bude za 5.000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) jak rikam porad,.... od meho prispevku s xenama se tady vede debata o hovne a nehodlal sem se do ni zase zapojovat a rozpoutavat tady zlo jeste vic,.... kazdopadne kdyz tady neni sorento je tady manfroto......... mamnfroto: ........ mirnej predklon, poklusem klus primo proti nejblizsi zdi co mas,... a ver ze se ti rozsviti a budes aspon trochu normalni,..... mozna Editováno: 4. Duben 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 pawouk: ale tebe si nikdo na nic neptal.. slušně píšu a slušně se ptám..stačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 manfroto: uvedom si ze tady si muze napsat kdo chce a co chce ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 prosím vás, mohl byste mu někdo odpovědět, já už na něj nemám sílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) Lukason: to vidím,že se zapojuješ i ty..a s tím předklonem a proti zdi máš možná pravdu,třeba to pomůže ,ale věř že tobě už ne.. Editováno: 4. Duben 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 To nemá cenu mu něco vysvětlovat,asi vysadil nějaké důležité léky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.