KubinoPv Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 (editace) Schválně, při dnešní návštěvě servisu jsem na to jukl a napadlo mne, srát se mi to do života, tak ji zamáznu a hotovo. Měli tam coma OIII a jak jsem si ji prolézal tak je to fakt hezké auto, ale možná už podvědomě jsem hledal a nacházel cenové kompromisy na výrobě a sem tak laciný, resp. nepochopitelný detail viz dveřní pomalu celoplast jako u Rapa a zároveň kapsa vystlaná kobercem. Palubka celá vypěněná, ale tunel dřív potažený kobercem a tady jako u toho mýho pohybovadla jako beton. Hoši hoši... Ovšem dílenské zpracování zádě na chvalitebnou. Editováno: 7. Květen 2013, autor: Jakub Nabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Honzis,.... kazdej je jinej ale kdyz byl clovek ochrapanej a v noci blikal,... fakt mi to ty oci palilo,... jasny jak uz sem rikal,.. kazdej je jinej,... ale me to proste obtezovalo nez aby mi to pomahalo jednoduchy reseni bych videl CERNOU ELEKTRIKARSKOU PASKU....... vystrihnout ctverecek naplacnout a s bohem tva Mana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 pawouk...je to tak, info je v paměti, dokud nenastartuješ, potom se smaže a jedeš nanovo, dokonce se mi zdá, že se uchovává jen po určitou dobu, protože když jedu z práce tak jedu od nuly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Ono jde o to, že se má krátkodobá paměť smazat po dvou hodinách od vypnutí motoru. Tzn. že když za ty dvě hodiny zapnu zapalování, má to být vynulováno, což nebylo. Takto to funguje u dřívějších modelů Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Může někdo potvrdit, že výběr položek, které bude zobrazovat PP (např. teploty oleje) se děje jen a pouze přes nastavení pomocí tlačítka Car na radiu Swing? Protože manuál k autu je v tomto docela nesrozumitelný. Píše se tam o dlouhém stisku kolébkového spínače na páčce stěračů, kde se má člověk dostat do hlavní nabídky (kde mají být volby např. Jízdní data, Asistenti atd.), jenže to u této OIII nefungovalo. A o tom radiu jsem bohužel nic nevěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 (editace) Já to nastavuju páčkou od stěračů, normálně to funguje, na rádio nešahám....Jestli se nepletu, zapalování zapnuto, motor zhasnutý a delší podržení kolébkového bočního spínače pravé páčky to aktivuje. Pochybuju, že by to bylo u O3 jinak... Editováno: 7. Květen 2013, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Clinte, jenže u OIII se opravdu nastavuje mnoho desítek funkcí přes Swing. Stáhni si manuál Swingu a uvidíš. Ovšem v manuálu pro auto je i nastavení některých funkcí na páčce od stěračů a to mě nefugovalo. Asi jsem na to neměl ten správný grif. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Jen otázka, jestli se to nastavuje přes origo rádio, tak to znamená, že je nemožné do O3 dát vlastní rádio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 (editace) ...někde na fóru jsem viděl dotaz na stav nabití baterie a ten se zobrazuje tlačítkem 0.0/SET pod přístrojama dlouhým podržením při vypnutém zapalování, jenom čas a stav baterie...návod je zavádějící, odkazuje na tlačítko 6 ale na nesprávný obrázek a stránku, aspoň teda u mě...ano nastavení je pouze přes rádio, ale např. teplotu oleje vůbec v nabídce nemám... Editováno: 7. Květen 2013, autor: chleidy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Hm, tak to je tedy dobrý... Teď se na to zrovna dívám. Správně tam tedy má být "Stiskněte tlačítko 6, obrázek č.2, na straně 8" a ne "obr.č.9 na straně 26"...protože tam je páčka stěračů... Do háje, kdo se v tom má vyznat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 To Pawouk: Cez Swing sa daju udaje multifunkcneho ukazovatela zapnut/vypnut. Je mozne ze boli vypnute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Takže u O3 je nutnost mít pojištění proti vykradení po celou dobu jeho užívání? Protože si moc nedovedu představit, že by někdo neustále dokola platil nové rádio ze svého, vždy, když by mu O3 vykradli. Protože bez toho rádia s autem neuděláte nic, kromě tedy jízdy To je upravdu "super" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 To ne, my si nerozumíme. Já se chtěl dostat sem: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 ...přesně tak, dle výbavy vozidla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 chleidy: teď jsem z toho jelen .. na co to je reakce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 tak k čemu je pak maxidot, když pak je vše v rádiu. demence. minimalně at tam sou stejny nastavení, pak bych to chápal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 ...přesně tak, dle výbavy vozidla... No to je mi jasný, ale já tam ten PP měl. Takže jak, dostaneš se pomocí kolíbkového přepínače na páčce stěračů do "Položky hlavní nabídky" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Ja som bol na predvadzacej jazde OIII s multifunkcnym volantom a tam tym koleckom "D" to islo v pohode, kontroloval som teplotu oleja aj okamzitu spotrebu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 ...jdu hned do garáže vyzkůšat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Ja som bol na predvadzacej jazde OIII s multifunkcnym volantom a tam tym koleckom "D" to islo v pohode, kontroloval som teplotu oleja aj okamzitu spotrebu... Stále si nerozumíme. Přepínat krátkým stiskem jednotlivé položky jako třeba průměrná spotřeba,průměrná rychlost atd. šlo. Mně jde o vyvolání hlavní nabídky dlouhým stiskem toho tlačítka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 (editace) Aha, na multi volante pisu kratkym stlacenim "C" sa dostaneme o uroven vyssie a potom by si mal byt v hlavnom menu, ale na packe stieraca to nie je napisane....... Editováno: 7. Květen 2013, autor: rodolfo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 (editace) Pro zobrazeni teploty oleje na maxidotu jsem tuto funkci nejdrive musel aktivovat v boleru. Jinak si myslim, ze to ani nejde nez nastavenim pres radio. Co se tyce kratkodobe statistiky jizdy, tak ta se mi po 2hod stani vynuluje, jak pise pawouk. Rekl bych, ze pokud se chces dostat do hlavni nabidky maxidotu, tak v pripade pokud mas multi volant, ovladas volantem a funkce k tomu na packach steracu jsou deaktivovany. Pokud nemas multi volant, ovladas tlacitkama na packach steracu. Editováno: 7. Květen 2013, autor: Lucasse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 ...takže u výbavy ambition s infotaimentem Swing, bez přikoupených asistentů a displejem MFA, což mám já, jsem výše popisovanou nabídku nastavení hlavního menu nevyvolal, tlačítkem A a B lze pouze zobrazovat údaje o spotřebě rychlosti atd., zobrazení těchto údajů na displeji lze nastavit v infotaimentu... předpokládám, že tato funkce je dostupná až u maxíku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Dík za prověření. Problém je,že v tom manuálu to není dostatečně jasné... Takže to nebyla chyba auta,ale nesrozumitelného návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Takze je to dane typom displeja, nieco napoveda aj obr.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.