Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

.

Editováno: , autor: Pawouk
Provokativní komentář odstraněn. Naposledy. Příště následuje Varování! Tu otázku na Dixe jsem nesmazal já,ale manfroto sám.
Vloženo

By mě asi jeblo ,kdyby mi brzdily výrobu kvůli chromopaketu. Já už jsem šel zoufale pokukovat po DSG když nebyla k dispozici manuální převodovka k 1.8 tsi a mě odložily výrobu. Jestli tohle někdo ustojí a bude čekat na chromopaket s celým autem má můj obdiv.

Ale jinak musím za sebe napsat ,že to s tím vypadá opravdu lépe. 

Vloženo (editace)

Ja nejak nechapu, proc je tady pro tolik lidi takovy mega problem pockat o mesic, dva dele? Copak je vase soucasne auto uz 10km pred uplnym rozpadnutim? :)

Editováno: , autor: mike_k
Vloženo

Nemusí tě třeba trápit i když to budeš mít. Já jsem se stím skamarádil a snažím se z toho alspoň něco vytěžit ,když už to tam je. A pokud se kolona drncá po 2 metrech prostě zmáčkeš čudl a je klid. Za příplatek bych to určitě nevzal ,ale pokud mi to narvali do auta "násilím" našel jsem si k tomu celkem kladnou cestu.

Vloženo (editace)

na tvé doporučení jsem nic nenašel..bohužel,jen jsi někde psal,proč to nepůjde vypnout?(start-stop) bez toho to asi nepujde přikoupit,že?

Editováno: , autor: manfroto
Vloženo

něco k ceníku OIII k 1.7. 2013 je pravda,že 1.2. tsi 77kw 6stupňová převodovka bude za příplatek 5.000,- se start-stopem?a v základu zůstává 5ti stupňová? pokud tohle nepatří do tékatu OIII,klidně to vymažte..

Vloženo

Tenhle nevim, moc se mi k OIII nehodi :-( jinak laityng je velmi dobry, ale nektere druhy jsou hodne, no dunive, mevim jak to lip popsat :-D mel jsem na puntu gt tenhle http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/univerzalni-sportovni-vyfuky/dvojite-rovne/rov2n.html byl super, jen ve strednich otackach dost dunel, po 3000 vice uz to slo :-)

Jsou ty vyfuky od Laityng az tak hlasite? Uprimne, rad bych zlepsil zvuk seriove OIII, ale zase mi nejde o to, aby to rvalo. Na to jsou motorky. :))

Abych to prirovnal, tak zvukove treba k RSu apod, tzn sportovnejsi zvuk, ale zase ne urvany. Abych z toho s rodinkou nezesilel treba na ceste k mori :)

Vloženo

pokud se nepletu, tak nedelaji vyfuk na zakazku ?

ze jim reknes rozmery a jakej chces aby byl projev zvuku a oni neco udelaji ne ? ;) 

ale jak rikam nejsem si jistej a nevim jestli je to opravdu layting ;)

zkusil bych se jich zeptat ;) terba ti poradi jakej vybrat, kterej nedela takovej bordel ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...