Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak pokud vím, tak pravidla jsou taková, že pokud to nahraješ sem, tak si s tím už může dělat kdo chce co chce a nepotřebuje svolení tvůrce fotky :) to je hold úkon internetu :)

není-li u fotografie stanoveno jinak, je to pravda. Je-li fotografie opatřena vodoznakem, povinností subjektu, jež danou fotografii publikuje na svých stránkách, je vodoznak zachovat. Tak v mém případě učiněno bylo, proto nemám důvod ke kritice :)

Paci sa mi ten zvuk v 0:15, skoro ako R32 :D

asi nezeptali, ani mě se nezeptali na publikaci mé fotomontáže ;)

Nechali tam však vodoznak a nevadí mi to, publikoval jsem to veřejně tak co :)

mne zatial najviac "kradli" tuto viziu ORS spred asi 4 rokov...nikdy sa ma nikto nepytal, a dokonca bolo par pokusov zamazat vodoznaky...

skoda-octavia-rs-facelift2.jpg

Upraveno od Cjoctavian

Nechtěl jsem rozpoutat debatu o autorských právech. :) Já s nimi navíc pracuji, ale tady mi šlo spíš o ukázání, jak se informace odsud hezky šíří. :)

Na Autoforu jsou navíc zrovna celkem alergičtí na to, když se v televizi ukáží videa od nich, tak jsem právě čekal, že se zeptají autora, jestli souhlasí s šířením. Navíc pokud by teoreticky hrozilo, že může mít za vynesení toho materiálu nějaký problém, ale to by to sem asi nedával...

No nic, vraťme se k tématu. :)

Tam je krasne videt jsk jsou rizla predni svetla ;) kdypak ji maj ofiko predstavovat ?

A na tej tmavomodrej aj krasne vidno obrysy zadnych svetiel ;) Pokial viem, tak by ju mali predstavit niekedy koncom novembra / listopadu.

.... ty prolisy pod předními světly jsou jen nějaké hrany, nebo to je vážně tvar odmaskovaných světel? Je-li to totiž skutečná hrana světel, na svou délku mi přijdou hrozně vysoká :kol-32:

Dyt vypadaj jak dve linky ;)

Nne, ty linky jsou pouze na té folii a je to tam pečlivě podložené, aby právě ty linky pravých světel nebyly vidět :) ale jinak si myslím, že vypadá celkem dobře :)

CJ:Představí ji ve 45KT/12. V pondělí 5 listopadu začíná sériová výroba.

Pepo, já myslel ty linky pod světly (viz. příloha), ale jak píše mc2uba, bude to zřejmě součástí maskování :)

Já si myslím, že světla budou mít dost podobný tvar, jak jsi ukázal červenou linkou, akorát bude nižší, a tedy pod světlem bude nějaký prolis, který bude přecházet ze světla na nárazník :) takže jakoby bude světla oproti masce zapuštěný :)

chlapi, ved o stranku dozadu mate printscreen z fabriky...

to jo, jen nevím, zda ten plast nezkresluje - přeci jen jak v reálu vypadá uvidíš až na autě.. Faktem ale je, že by ta světla ve tvaru, který jsem naznačil linkou, vypadala hrozně a určitě budou užší :)

Pamatujete si ještě na Mercedes Benz C? :-)

v jakém smyslu? :kol-32:

to jo, jen nevím, zda ten plast nezkresluje - přeci jen jak v reálu vypadá uvidíš až na autě.. Faktem ale je, že by ta světla ve tvaru, který jsem naznačil linkou, vypadala hrozně a určitě budou užší :)

jj, budu koncit tam, ako je to zalomenie v maske

Ví někdo, jaká budou zrcátka? Ty na maskovaných O3 mi přijdou takový, jako má Rapid. To by mi přišlo jako škoda...

Budou taková, jako na fotkách. Jsou o něco větší a především budou mít blinkr ;)

tuto krasne vidno zadne svetla a tie 2 LED pruzky

spyshots-2013-skoda-octavia-undisguised-to-debut-in-november_5.jpg

Upraveno od Cjoctavian

Ví někdo, jaká budou zrcátka? Ty na maskovaných O3 mi přijdou takový, jako má Rapid. To by mi přišlo jako škoda...

Jsou hodně podobný taky zrcátkům z aktuálního Passata, ale těžko říct.

Václav Š.: Díky, už na ně koukám, asi máš pravdu.

zrcátka jsou klasický z dílen VW s designem Jetty/Golfu VI apod. Zrcátka u Volkswagenu se teď budou směřovat do stylu Golfu 7, tak se musejí stávající formy využít v dalších koncernových vozech. Ale výhled z nich je perfektní ;) A k celkovému designu OIII se, dle mého názoru, hodí.

Ale jsem zvědavej, kdy se objeví první fotky interiéru a kdy se začne tisk zabývat novými vychytávkami právě tam... Příp. tou velkorysostí nabízeného prostoru uvnitř a kufrem :kol-31:

Školení prodejců by mělo být v únoru.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.