wolfspitz Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 (editace) @brc.majk nějak mi utekl smysl tvé poznámky. Ale kupuju auta 4x4 a od pohotovostní hmotnosti 2,2 tuny výše a s velkým motorem. Nic jinýho nepřichází z pragmatických důvodů v úvahu. Editováno: 9. Listopad 2013, autor: wolfspitz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Dnes se tady teda sešla sestava. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 .... Ale kupuju auta 4x4 a od pohotovostní hmotnosti 2,2 tuny výše a s velkým motorem. Nic jinýho nepřichází z pragmatických důvodů v úvahu. Tak si kup Unimoga s turbodehtem a přestaň tady blejt nesmysle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 @brc.majk nějak mi utekl smysl tvé poznámky. Ale kupuju auta 4x4 a od pohotovostní hmotnosti 2,2 tuny výše a s velkým motorem. Nic jinýho nepřichází z pragmatických důvodů v úvahu. tak to asi nebudeš na správným vláknu, ve správným tématu a obávám se, že ani na správným fóru správný značky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Jak se říká ve špatný cas na špatném místě.... Podobně jako chodí majitele nahnilych jablek kritizovat a komentovat na fóra Nokia.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Podobně jako chodí majitele nahnilych jablek kritizovat a komentovat na fóra Nokia.... Spise obracene, ne?! ;-) [noflame] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 souhlas s posledním příspěvkem bojlera. wolfspitz: Pokud kupuješ jezevčíky z číny, tvoje chyba Reagoval jsem na toto. Jinak mám lepší auta než Unimog Větší, silnější a s větší nosností a přitom stejnou průchodností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 (editace) opravdu? neříkej, a tu o Sorentu znáš? :D se to tady zase nějak zvrhlo než vás Pawouk roznese na kopytech Editováno: 10. Listopad 2013, autor: HjM 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Na kusadlech... Kdes viděl, aby měl ARACHNOID kopyta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 obrazně řečeno, nechytat za slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Octavia je v měsíci říjnu podle registrací pátý nejprodávanější vůz v Evropě. http://www.auto.cz/evropsky-trh-rijnu-2013-skoda-octavia-skoncila-pata-modely-77908 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 soukromé i firemní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 jj taky jsem četl ale když si to přeložíš a vezmeš to podle tříd, tak druhý a když půjdeš do detajlu, že Golf je vlastně menší tak první nejprodávanější.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 (editace) ..a nakonec vlastně první na světě.. Golf 7 je menší? uvnitř? Editováno: 20. Listopad 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 a odkdy se auta do tříd řadí dle vnitřku? Gilf VII Octavia III délka 4 255 4 659 mm rozvor 2 637 2 686 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 (editace) k čemu je mi rozvor a pod. když se v G7 budu prostorově cítit lépe?? a mimochodem ten rozvor..vidíš tam až tak velký rozdíl?? Editováno: 20. Listopad 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 (editace) sorry ale 5 cm je málo? proč tedy prodlužují o stejnou délku pro Číňany Yetiho (52 mm)? a proč se svého času prodlužovala O I pro vládu "jen" o 80 mm? když je to podle tebe nic? ono se to nezdá ale v konfortu je to sakra dost.... tak si kup G7 (pokud na něj vůbec máš) a už tady nepruď.... Editováno: 20. Listopad 2013, autor: Hravec 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 vnitřek není tak rozdílný,kufr taky,venkovním rozměrem asi zvládá G7 více šetřit a o ceně raději psát nebudem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 prej kufr, jsi fakt spadl z višně ne? Octavia III 588 litrů a Golf VII jen 380 litů - to je kur*vský rozdíl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 (editace) zapoměl jsem dodat combi a variant..protože oIII je lift a G7 hatch...nebo to nevíš?? jak je psáno v Auto.cz Golf je tradičně silný ve využití vnitřního prostoru..což jiným značkám chybí..a pramálo proto vadí menší rozvor.. Editováno: 20. Listopad 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Ještě je tam G7 Variant (605 litrů) - tam by bylo přímé srovnání s OIII Combi. Jenže mafroto, ty jsi o Variantu předtím nepsal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 díky Pawok,ale už jsem se dříve poopravil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Hm, jenže ty se zpětně poopravuješ neustále. A to se ve slušné společnosti nedělá, měnit zpětně znění a tím význam příspěvků. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 (editace) kdo neví jsi ty, milý zlatý.... zajímavé je taky Octavia užitečná hmotnost: 625 kg a Golf jen 487 kg přitom pohotovostní hmotnost O III je 1 158 kg a Golfu 1293 kg a nevymlouvej se na combi/variant! edit: Pawouk mě předběhl, plný souhlas Pawouku... jj Octa Combi 590 litrů - ale to jsme zase u restrikcí.... nicméně kolik se prodává (prodávalo) VW Golf Variant v porovnání s Octavií Combi - odpovím nula nula nic! a proč - asi tam nějaký důvod bude.... Editováno: 20. Listopad 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 (editace) každý chápe,že se nedá srovnávat krátká verze G7 a OIII lift..jen jsem chtěl napsat že např. větší rozvor ještě nemusí znamenat výhodu většího vnitřího prostoru.. a o délce vozu nemluvě.. Editováno: 20. Listopad 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.