kacer1 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 (editace) Co bylo PČR divný na VINu. Jen ho prolustrují v evidenci vozidel jestli souhlasí vozidlo versus evidence!!!. Pochybuji, že policista na základním útvaru je schopen VIN rozklíčovat!!! Já mám TMBAK?NE?E???????! A dalších záznamech TMBAK?5E??? Nevím proč. Editováno: 19. Březen 2014, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 no to mi neřekli, asi tvar VINu... až když se na něj podívali a kroutili hlavama co to je za VIN šli lustrovat a dlouho se nevraceli a nic neříkali :-( - byla to dopravka, co mě stavěla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Dopravka má taky normální přístup do evidence vozidel. Asi chtěli být důležitý!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 (editace) jaký máte začátek VINu před pořadovými čísly, to moje auto je fakt nějaké divné, já tam mám TMBAG9NE4D000 : ... Obrať se na zákaznickou podporu ŠA - pokud zavedli nějakou odchylku v systému kódování VINka, musejí vědět, že s tím mají lidi při kontrolách problémy. Takže by minimálně měli "podat vysvětlení". A tady: http://igorweb.org/vindec/Default.aspx je VIN označenej jako platnej ??? Editováno: 19. Březen 2014, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 (editace) Dekodování VIN podle odkazu je: Škoda Octavia III Active/Ambition/Elegance 1.6 TDI 77kw model year 2013, production number 00xxxx 9x airbag, production plant Mladá Boleslav (CZ) The entered VIN is valid! (místo xxxx je výrobní číslo) Editováno: 19. Březen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 A souhlasí to se skutečností? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 jj souhlasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Tak to neřeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 A co mas na prednim skle ? To ne nejaka chujovina ne ? Co ten otaznik ? Byl asi nekdo ospalej kdyz ty cisla zadaval ne ? Jak muzes mit v ruznym dokumentu jiny slozeni vin ? Bych rekl ze se nekdo upsal. Tohle si dej ale doporadku. S tim by pak mohli byt problemy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 trochu nerozumím co píšeš... nicméně v malém TP žádné otazníky ani na štítku pod sklem ani na VIN na karoserii nemám.... ty jsou jen v poznámce ve velkém TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Co je to za tlačítko nad aut.parkováním v L&K ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Vypadá to teda parádně v těch dveřích je to jen odrazka nebo světýlko? A má to i normální OIII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Světlo.Je i v Eleganci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Jasné, no odrazka by byl dost úlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Mě se ta hnědá nelíbí, jako z venku na autě super ale uvnitř? Vůbec, je to dost, laciný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Co je to za tlačítko nad aut.parkováním v L&K ? 235614965.jpg tady je to vidět líp , je to stejně jako u RS je to vypnutí ESP, resp. jeho sportovní adaptace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Ještě ty budíky jsou jiné, respektive jiná grafika, je to tak trošku retro... ale je tam odraz světla a tak to není dobře vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Ještě ty budíky jsou jiné, respektive jiná grafika, je to tak trošku retro... ale je tam odraz světla a tak to není dobře vidět... to tak jen vypadalo, tady je lepší fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Jsem zvědavý, kdy se ukáže první OIII s ,,rs paketem". Předek si myslim bude jednoduchej, ale zadek bude horší- koncovky výfuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 jak to myslíš s RS paketem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 No myslel jsem vyměnit nárazníky za ty z RS. U OI a OII se to dělá hodně. Nejsou to origo RSa, jen tak vypadají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Asi myslíš tu edici 666 666 Kč u OI.Ta měla RS nárazník a spoiler. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 No myslel jsem vyměnit nárazníky za ty z RS. U OI a OII se to dělá hodně. Nejsou to origo RSa, jen tak vypadají. to by byl dost drahý lifting ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 No taky mě příjde, že se dá udělat spousta vzhledových vylepšení a to podstatně za méně peněz (různé doplňky ap.), a proč s auta dělat něco co to není a dávat tam RS nárazníky...navíc u OI a OII se dají sehnat přes bazar (možná i neoriginální)... což u OIII zatím těžko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.