Pawouk Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Ža by sis rozmyslel RSo? Ale když ten hnědý interiér je hnusný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) Nene, RS-o je můj kandidát stále, spíš to chci vidět naživo a po dlouhé době prolítnout ropáka..... Editováno: 11. Červenec 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Pawouku viděl si ho v reálu nebo jenom z fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 to auto je nějaký moc hnědý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Ale musím říct, že 689 000 kč je docela málo peněz za takový "luxus" jsem čekal cenu kolem 800 000 kč a víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 také jsem čekal víc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 No jo, to ale musíš číst pořádně, to auto dostaneš až v lednu 2015 a je to předváděčka, takže to dostane řádně zabrat. kokto, jen na obrázku a to je naprosto dostačující. Hnědá se mi nelíbí v žádném autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) jenže za ty prachy máš skoro i funglovku pawouku....., kdo by čekal na nějakou vorasovanou předváděčku že. Ony ty předváděcí vozy nějaká cenová hitovka nejsou, vycházejí z ceníkových cen a hodí ti na ní slevu, kterou často uhádáš i při koupi nového. Takže žádná hitparáda. Editováno: 11. Červenec 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Ten "připosraný" interier v tom laurinu je humus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Škoda, že tam není cena nového vozu. Základ je u ní 702 900. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) Pawouku mrkni na to v reálu vypadá to lépe, na fotce souhlasim. Predvadecky a roční vozy si lidi oblíbili a cena je prepalena u hodně aut Editováno: 11. Červenec 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Po pravdě, chtít LK, tak bych měl problém s barvou...vůbec nevím, jaká by se k těm kolům hodila. Vychází mi nejlépe fakt tahle hnědá (ačkoliv bych asi tu barvu nechtěl) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 (editace) Hnědá nebo lepsi černá magic Editováno: 11. Červenec 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 18" Turbine by bylo vhodné nabízet pro L&K i v čistě stříbrném provedení. Ne každému se v současnosti nabízená varianta musí líbit. Zrovna u vrcholného modelu octavie by měla být na výběr věší paleta litých kol. Klidně by stačilo přidat 18" Golus, Alaris nebo Turini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Pawouku mrkni na to v reálu vypadá to lépe, na fotce souhlasim. Predvadecky a roční vozy si lidi oblíbili a cena je prepalena u hodně aut Kdepak, hnědá je vždy hnědá a tu bych nepřekous. Ještě ten odstín metalízy by tak nějak ušel, ale do interiéru mi nesmí. Stejně tak, jako různé imitace dřevěného dekoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Dřevo v introši je fakt hnus, závání to koreismem Akorát jednou se mi dřevo v introši líbilo, ale to mělo jinou barvu a bylo to v BMW Až budu doma, najdu snímek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 No ono to se Skodovkou a dilama uz taky neni co byvalo. Naprosto pravidelne se mi stava, ze nejake uplne bezne dily vubec nemaji a dostupnost je neznama. Asi nejkomictejsi prihodu jsem zazil jeste s Fabii, kde mi autorizovany servis poradil, at si jdu stabilizator predni napravy koupit do Auto Kelly, ze original opravdu netusi, kdy bude skladem. A to stabilizator predni napravy na Fabii bylo v podstate spotrebni zbozi, ktere se menilo stejne casto, jak v jinem aute olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 dneska sem dojel na hotel autobus plný korejců, vy byste si s bráchou s nima určitě notovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 No ono to se Skodovkou a dilama uz taky neni co byvalo. Naprosto pravidelne se mi stava, ze nejake uplne bezne dily vubec nemaji a dostupnost je neznama. Asi nejkomictejsi prihodu jsem zazil jeste s Fabii, kde mi autorizovany servis poradil, at si jdu stabilizator predni napravy koupit do Auto Kelly, ze original opravdu netusi, kdy bude skladem. A to stabilizator predni napravy na Fabii bylo v podstate spotrebni zbozi, ktere se menilo stejne casto, jak v jinem aute olej. Kdy to bylo, s tou Fabií, odhaduju tak někdy kolem roku 2004. V té době totiž měla ŠA velké problém s kvalitou stabilizačních tyči, tzv."kostí" u přední nápravy pro FI. A vyřešilo se to, až tak druhou výměnou dodavatele. Proto byl tenkrát problém s dostupností náhradních dílů. Ale tohle pramálo souvisí s dostupností dílů na OIII a už vůbec to neříká nic o stavu ND v současné době. Píšeš, že se ti to teď stává pravidelně, že nejsou u ŠA díly. Mě se to snad nestalo nikdy a to u žádné škodovky co jsem kdy měl, že by se čekalo s opravou kvůli nedostupnosti ND. Myslím pochopitelně v autorizovaném servise a v rámci ČR. Ale možná jsem měl jen štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Tak já také neměl problém, vše do druhého dne bez problémů. Což se o šikmáčích říct nedá, tchýně čekala na díly skoro měsíc a pak jí to ještě vykurvili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 (editace) Kdy to bylo, s tou Fabií, odhaduju tak někdy kolem roku 2004. V té době totiž měla ŠA velké problém s kvalitou stabilizačních tyči, tzv."kostí" u přední nápravy pro FI. A vyřešilo se to, až tak druhou výměnou dodavatele. Proto byl tenkrát problém s dostupností náhradních dílů. Ale tohle pramálo souvisí s dostupností dílů na OIII a už vůbec to neříká nic o stavu ND v současné době. Píšeš, že se ti to teď stává pravidelně, že nejsou u ŠA díly. Mě se to snad nestalo nikdy a to u žádné škodovky co jsem kdy měl, že by se čekalo s opravou kvůli nedostupnosti ND. Myslím pochopitelně v autorizovaném servise a v rámci ČR. Ale možná jsem měl jen štěstí Bylo to predloni prosim. Naopak v te davne minulosti to byvalo vyrazne lepsi. Tehdy opravdu platilo, ze cokoliv bylo do druheho dne. A stejny problem jsem zazil na dalsich autech, i kolega na O3. Ostatne soustavne se tu resi, ze nejake O3 nejdou objednat, bo nejsou dily. Myslis, ze nahradni snad jsou, kdyz nejsou ani na nove auto? Jinak, kdyz chces neco o stavu ND v soucasne dobe, tak prave ted uz cekam treti tyden na ramecek kolem navigace v O2. Dnes uz to proste neni takova pohadka a naopak mraky zahranicnich vyrobcu maji sklad v CR nebo nekde pobliz a umi dodat ty dily do druheho dne take. Editováno: 12. Červenec 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 já myslel že máš O I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 njn, ty si porad myslis nejake ptakoviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Našel jsem zahraniční test verze Laurin a Klement test, tak kdyby si chtěl někdo počíst :-) http://www.parkers.co.uk/cars/reviews/skoda/octavia/estate-2013/20-tdi-cr-laurin-klement-5d/road-test/64663/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Tak podle mého prodejce jsou již zrušeny "Restrikce" na parkovací senzory a auta jdou znovu objednávat včetně předních parkovacích čidel.... Kdo již máte hotovou objednávku bez nich, tak jim zavolejte, mělo by to jít změnit, pokud budete chtít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.