Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
měli jste to chlapci celkem slušně udělaný na to, že jste tenkrát byly začatečníci

začátečníci s fabiema, vetšina znás už předtim něco zkurvila lol:) (já před fábkou rasil fačko, feldu kombi, tráboše kombi, golfa2, skodu 110 deluxe, a tři stodvacítky :p:palec2: )

Vloženo
ještě jedna na sedumnáctkách..

kus klubu na cestě na sraz..

pan amogh..

jedna mimoňská..

combicommando na konci světa :palec2:

jedna z milovic..

No jo, Mostecká uhelná, krása pohledět ;). A jaktože Martina sedí u Karlovýho auta?!?! :kuk: To by sis měl doma udělat pořádek lol

Vloženo (editace)
Kláca:Teda to jsi fakt jel ve velkým, docela si mi zamlouvají ty přední masky,co máte i teď na oktávkách, to je od koho?

tak tenhle dotaz uz tu opravdu dlouho nebyl :kol-60:

jenom napovim ze to je snad uplne prvni maska co se na oktu i fabku delala az pak byl nakej milotec :)

Editováno: , autor: P2M
Už sem se nemohl dívat na ty starožitný :-) a :-/ smajlíky :D
Vloženo
No jo, Mostecká uhelná, krása pohledět ;) . A jaktože Martina sedí u Karlovýho auta?!?! :kuk: To by sis měl doma udělat pořádek lol

Sokolovská uhelná pane !!!! na mém autě vždy bylo "K" tj kraj karlovarský :-) most je sto kiláků víc na sever

to je normální peto, všechny ženy se vždycky hrnuli k mojemu vozu :-)))))

Vloženo
Takže taky už seš externista? :) Bysme se tu měli zasadit o nějakou sekci, nenecháme sebou tak vyjebávat, ne? :kol-48:

jak tak pozuruji,začínate se celkem rozrůstat,aby tady za chvilku vůbec někdo byl s Fabiema

Vloženo
Tak tam na dalekým severu mi to už splývá, to je skoro Petrohrad už lol

To jo, tvé vozy byly vždy magnetem na ženy :) (občas i muže lol )

ty jelito:) ze žižkova, okamžitě se podívej do mapy kde je sokolov a karlovy vary a nechci slyšet slovo sever!!! :-) jsem na to za ta leta v praze decanko alergickej kdyz prazak rekne ze je sokolov na severu :-))

Vloženo
ty jelito:) ze žižkova, okamžitě se podívej do mapy kde je sokolov a karlovy vary a nechci slyšet slovo sever!!! :-) jsem na to za ta leta v praze decanko alergickej kdyz prazak rekne ze je sokolov na severu :-))

Nedovoluj si, nebo si tě tam na tom jihu v čakovicích podám lol;)

Vloženo

Tak já bych neřekl, ti co zbyli, tu budou už asi furt, bo se do F tak vysypali, že už by to rozumně neprodali, druhá věc je, jak moc sem chodí (Fidelek např. moc ne) a jak o nich víš. Pak jsou i tací co léta dostávali na frak a tak si tu FRS prostě museli jednou pořídit i přesto, že Fabuli už měli ( Kožak třeba lol) ;)

Ale třeba hodně lidí prostě přelezlo z F na jiný škodovky (Amogh, FruFru, PTiCA, kláca, koudy, Jirkaas atd.) ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...