Standis Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 P2M: tak je pravda, že Fidelek jsem moc nechodí, ten už jen určitě dělá melouchy jak to tady tiše pozoruji, tak si dokážu představit, kdo byl ve starý partě. Schvaluji kdo přišel na jíný značky, člověk nemůže být celý život s jedním autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Takže taky už seš externista? Bysme se tu měli zasadit o nějakou sekci, nenecháme sebou tak vyjebávat, ne? dá se říct že už jo(mám ale skoro už veterána ), a buhví na jak dlouho možná že u folxvágnu zůstanu nějaká sekcička by se šikla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) teprv ted jsem se na nej podival, no jo je to voncerveny a trivalec, to bude klaca :-) prdi, von to nemá tak nablejskaný a korridu a hlavně to neni kombík!!! Editováno: 19. Červen 2008, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 a to že to není kombík, to je co říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 jak tak pozuruji,začínate se celkem rozrůstat,aby tady za chvilku vůbec někdo byl s Fabiema neboj musí tu zustat někdo kdo má bohaté zkušenosti a muže tedy rozdávat cenné rady ale je fakt že tu stále zustáva spousta jantárků co vědi ho.no ale se.ou chytrý kecičky do všeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) To doufám, za kým by jsme jinak chodily ale nenaděláš s jantarama nic, musíš to překousnout a jít raději dál a nechat je Editováno: 19. Červen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 kláca: nemachruj hoď foto tý tvý nový veterán-káry doufám, že dorazíš na sraz do Turnova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) minisraz v KVjá, marek a holy (budis jeho fabce zeme lehka) čéče kde jsi to vyhrabal...to už je ale dááááááááááávno :-) Editováno: 19. Červen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 no lovil jsem naky dalsi stary fota a narazil jsem na tohle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 kurna nemohu najít cédo s fotkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 P2M: Za tu nejapnou poznamku te ceka kruta smrt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 tak tenhle dotaz uz tu opravdu dlouho nebyl jenom napovim ze to je snad uplne prvni maska co se na oktu i fabku delala az pak byl nakej milotec taky si dovolím poznamenat, že po origo masce je nejhezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 od MSdesing je také pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 P2M: Za tu nejapnou poznamku te ceka kruta smrt :kol-98: :kol-98: a dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 P2M: Za tu nejapnou poznamku te ceka kruta smrt nehraj si na mafiána prde už seš provařenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 kláca: nemachruj hoď foto tý tvý nový veterán-káry doufám, že dorazíš na sraz do Turnova kdy je srazik? dorazim leda vetrošem, a to ještě neni moc pomazlený autiko (ikdyž pracuje se natom ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 kláca: tys prostě nepřenesl přes srdce, že ta kokta nebyla červená, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 kláca: tys prostě nepřenesl přes srdce, že ta kokta nebyla červená, co? červená mě moc nebere, já uplně nejradši bílou ale kdysy sem měl červenýho GII tak když sem viděl tohodle rudocha v bazáči, tak sem ho musel mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 kdy je srazik? dorazim leda vetrošem, a to ještě neni moc pomazlený autiko (ikdyž pracuje se natom ) náhodou má pěkný kolečka ! to se musí nechat! jinak to auto odněkud znám, určitě sem ho viděl jet po Turnově nebo po Liberci.. Co v tom je za motor? srázek? viz můj podpis, pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 náhodou má pěkný kolečka ! to se musí nechat! jinak to auto odněkud znám, určitě sem ho viděl jet po Turnově nebo po Liberci.. Co v tom je za motor? srázek? viz můj podpis, pane jezdim snim i v turnově i v liberci jinak puvodně byl na jinejch kolech a jinak vysoko a s jinou maskou musi se to doladit postupně jinak necháme toho tady, to sem vubec nepatří!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 24. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 tak nekdo naky dalsi fotecky? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 až najdu to CD tak budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 chlapci ... fakt super fotky niektore si pametam jak som mal ešte 16r a som sa tu prihlasil na forum ... len som ticho pozeral a obdivoval... tiež som sa tu chcel raz dostat medzi vas... skoda len že už žiadne foto nemam v PC tiež by som prispel aspon z nejakymi čo som posťahoval z netiku.. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 jaro 2003... to jsou nejstarší fotky který jsem našel já jsem taky pamětník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Ptica takové ucho ještě že postupem času sundal ty blbosti......křídlo,polep krytu nádrže atd No a Olin to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.