Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Po sundání a opětovném nasazení PVC krytu motoru u 1,2HTP mi digi.ukazatel spotřeby při studeném motoru a při rozjezdu na 1,2 rychl.stupně ukazuje šílené hodnoty.50-99,9l/100 apod.-jinak prům.spotřeba se nezvýšila 4,7 na 100.Nesetkal jste se již někdo s podobnou "závadou"?Filtr O2 je usazen správně,škrtící klapkou nebylo manipulováno-tak snad čidlo?Nebo někde něco přiskřípnutého/nedokážu si představit co/?-názor servisu:je to normální,pro mě to je ovšem značně deprimující-před tím ukazatel při rozjezdech max.cca 15/20 litrů/100!

Děkuji za rady a názory-snad mě dojde co jsem udělal za blbost.. :help:

Po sundání a opětovném nasazení PVC krytu motoru u 1,2HTP mi digi.ukazatel spotřeby při studeném motoru a při rozjezdu na 1,2 rychl.stupně ukazuje šílené hodnoty.50-99,9l/100 apod.-jinak prům.spotřeba se nezvýšila 4,7 na 100.Nesetkal jste se již někdo s podobnou "závadou"?Filtr O2 je usazen správně,škrtící klapkou nebylo manipulováno-tak snad čidlo?Nebo někde něco přiskřípnutého/nedokážu si představit co/?-názor servisu:je to normální,pro mě to je ovšem značně deprimující-před tím ukazatel při rozjezdech max.cca 15/20 litrů/100!

Děkuji za rady a názory-snad mě dojde co jsem udělal za blbost.. :help:

Zapojil jsi zpet hadicku odvetrani klikovky ?

• Autor
Zapojil jsi zpet hadicku odvetrani klikovky ?

vše zapojeno,několikrát překontrolováno i usazení gum.manžety na hrdle sání../budu to muset asi celé znovu rozházet,než začnu "ladit"čidlo.- jinak mě asi pozdravuje diagnostika motoru.

mne ukazovalo priemernu spotrebu nenormalne velku ked som mal pokazeny termostat po vymene uz ukazovalo spravne

mě to při rozjezdu hází občas taky 99,9 ale průměrná spotřeba ukazuje normálně (spíš tak o 0,5l míň) - naopak bych aby ukazovala skutečnou hodnotu a né nižší ;)

Podle mě je to uplně normální, že při rozjezdu ti to hazí takouvou spotřebu, protože to ukazuje okamžitou spotřebu a ta je vždycky velká, když to na 1 přišlápneš

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.