Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Bene, to jsem taky zvažoval, jestli do toho investovat. Ale po zvážení všech pro a proti jsem se rozhodl pro tuhle alternativu. Než montovat někde v garáži tlumič ala ROURA od KAMEN, vztekat se s tím, tak jsem to radši nechal udělat přímo na auto. A absolutní spokojenost. Ty peníze za to stojí, když jsem viděl, co je s tím za práci. :)

Vloženo

OK, možná někdy v budoucnu :). Určitě bych to nedělal sám. Kde jsi to vlastně nechal dělat.

Nyní se chystám na sportovní filtr a možná chip.

Máš ještě ty xenony, nebo jsi je vrátil na žárovky?

Vloženo

Není za co. Pokud by ses rozhodl, je lepší tam zavolat a objednat se. Já čekal asi 14 dní. A jak říkám, stojí to za to a jsem spokojenej. Po nějaké době se zvuk mění, jak se tlumič vypaluje. A hodně dobře to brumlá teď v tomhle studeném počasí. Kolegové v práci si to choděj poslechnout, když odjíždím z parkoviště :) .

• o 5 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Však jsem jen chtěl ukázat cestu kde hledat, třeba pro někoho, kdo "starou fabču" nezná. Ono je docala dost věcí podobných ba je i dost dílu uplně stejných, tak mne napadá třeba sloupek řízení, pedály, přední brzdy" u roomstru", skoro celý motor, převodovky.... no, je toho dost a zrovna ten filtr mezi ně také patři. (vykecávám se kvůlivá tomu smajlovi... :-)) )http://forum.skodahome.cz/index.php?act=post&do=edit_post&f=108&t=47268&p=1068025&st=25

Editováno: , autor: norton
  • o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak sem dnes po 2 letech cistil vzduchovej filtr, resp. sem ho vyndal, zhrozil se a nez koupim novej, tak sem ho aspon vyfoukal kompresorem. Takovou prasarnu sem dlouho nevidel fuj.

Taky sem vyndal pylovej. Podobnej hnus. Mel sem po ruce z Octavie, ale prekvapive byl delsi a uzsi, tak sem ho krapet ostrihal a uz je tam Fotku pridam zitra :palec2:

Editováno: , autor: Blacky
Vloženo (editace)

jejda ted nevim. Mam na motoru ten velkej plastovej kryt. Ten se sunda a zespoda po odsrobovani je jeden filtr obdelnik cca 15x30cm.

Pylovej je pod palubkou u spolujezdcea to je obdelnicek asi 20x25cm

sem zapomel fotak v aute, ale mam to vyfoceny.

Tak tady foto post-5601-1238942974_thumb.jpg - to je rozdil vlozky Octavie a Roomstera

post-5601-1238942985_thumb.jpg - tohle je to vicko

post-5601-1238942991_thumb.jpg - pohled ze spoda pod palubovku.

Editováno: , autor: Blacky
  • o 4 týdny později...
Vloženo

chlapi, chci se zeptat, jestli někdo nevíte, zda filtr s kódem 6Q0820367B je jenom pylový nebo je to i ten pachový s aktivním uhlím? cena bez DPH 360,. Kč,. na faktuře je napsáno pylový filtr, tak právě nevím, co to je

doufal jsem, že když je v autě klima a je tam kombifiltr, že jim to nemusím říkat a při výměně tam zase dají ten samý, a né jen ten obyčejný

• o 1 rok později...
Vloženo

Chlapci , budu kupovat sport filtr na fabku II 1,2 HTP 51Kw.

Našel jsem na netu jen KN , ale zde na foru jsem zjistil že existuje něco jako GREEN filtr. Na netu jsem ho též našel , ale né na Fabii II.

Jaký je tam rozdíl? Díky moc Ital.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...