foromen Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Bene, to jsem taky zvažoval, jestli do toho investovat. Ale po zvážení všech pro a proti jsem se rozhodl pro tuhle alternativu. Než montovat někde v garáži tlumič ala ROURA od KAMEN, vztekat se s tím, tak jsem to radši nechal udělat přímo na auto. A absolutní spokojenost. Ty peníze za to stojí, když jsem viděl, co je s tím za práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 OK, možná někdy v budoucnu . Určitě bych to nedělal sám. Kde jsi to vlastně nechal dělat. Nyní se chystám na sportovní filtr a možná chip. Máš ještě ty xenony, nebo jsi je vrátil na žárovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 (editace) Xenony jsou pořád, a na ten filtr se taky chystám. Tady je odkaz na ten VÝFUK . Editováno: 16. Listopad 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Formene, dík za odkaz. Mám ho uložený. Ten filtr vidím jako dárek k vánocům. Nejspíš KN Vložka filtru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Není za co. Pokud by ses rozhodl, je lepší tam zavolat a objednat se. Já čekal asi 14 dní. A jak říkám, stojí to za to a jsem spokojenej. Po nějaké době se zvuk mění, jak se tlumič vypaluje. A hodně dobře to brumlá teď v tomhle studeném počasí. Kolegové v práci si to choděj poslechnout, když odjíždím z parkoviště . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartasN Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Chlapáci poraďte kde najdu sportovní filtr na ruma?Nemůžu ho najít na netu.Díky za odkazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 (editace) nebud lenoch a podivej se o nekolik prispevku vejs. Tam neco je. jinak "pritel" google ti toho vyhazi spoustu. Editováno: 17. Prosinec 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartasN Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 (editace) Línej nejsem jen jsem si toho odkazu nevšiml no Editováno: 17. Prosinec 2008, autor: Blacky pravidla rikaji - nacituj posledni prispevek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 nejsi ani prvni, ani posledni komu se to stalo. Jelikoz jsi tu novej, tak se neni cemu divit. Pri registraci jsi souhlasul s pravidly, ale pochybuju, ze si je cetl ( nikdo to nedela) Jsou tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=38454 doporuduju aspon zbezne projit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) nemáte někdo zkušenost s vložkou KN ve Fabii II 1.6/16V ? Je to znát? Jede to líp? Editováno: 18. leden 2009, autor: fousky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) Posím o radu.Kde najdu v pod kapotou vzduchový filtr na nové Fábii combi 1.2 51kw?Díky Editováno: 8. Únor 2009, autor: dusan.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) Je to ten cernej kvadr za baterkou, do kteryho vede cerna roura ze predu auta. http://uploaduj.cz/obrazek/06ct4yc/motor-1-2-htp-51kw.jpg Editováno: 8. Únor 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 ...chlopi......poradte jak vymenit prachovy, pylovy filtr na Rumcajsu........diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 ....nikdo neporadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) Misubaro, je to "némlich" to samé jako u FI. Někde to tady na foru najdeš. Tělesa klimošek a topení jsou stejná. Tedy až na nějaké tlumení a podobné "nepodstatné ptákovinky". Filtry včetně uložení jsou stejné. Jen pro ilustraci: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...lov%C4%82%CB%9D Editováno: 18. Březen 2009, autor: norton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 ...diky za radu .....pekne to rikas nekomu kdo v zivote nesedel v FI..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) Však jsem jen chtěl ukázat cestu kde hledat, třeba pro někoho, kdo "starou fabču" nezná. Ono je docala dost věcí podobných ba je i dost dílu uplně stejných, tak mne napadá třeba sloupek řízení, pedály, přední brzdy" u roomstru", skoro celý motor, převodovky.... no, je toho dost a zrovna ten filtr mezi ně také patři. (vykecávám se kvůlivá tomu smajlovi... :-)) )http://forum.skodahome.cz/index.php?act=post&do=edit_post&f=108&t=47268&p=1068025&st=25 Editováno: 18. Březen 2009, autor: norton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 (editace) Tak sem dnes po 2 letech cistil vzduchovej filtr, resp. sem ho vyndal, zhrozil se a nez koupim novej, tak sem ho aspon vyfoukal kompresorem. Takovou prasarnu sem dlouho nevidel fuj. Taky sem vyndal pylovej. Podobnej hnus. Mel sem po ruce z Octavie, ale prekvapive byl delsi a uzsi, tak sem ho krapet ostrihal a uz je tam Fotku pridam zitra Editováno: 4. Duben 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 takže ten kombifiltr jak škodovka uvádí, to jsou dva filtry nebo jeden?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 (editace) jejda ted nevim. Mam na motoru ten velkej plastovej kryt. Ten se sunda a zespoda po odsrobovani je jeden filtr obdelnik cca 15x30cm. Pylovej je pod palubkou u spolujezdcea to je obdelnicek asi 20x25cm sem zapomel fotak v aute, ale mam to vyfoceny. Tak tady foto - to je rozdil vlozky Octavie a Roomstera - tohle je to vicko - pohled ze spoda pod palubovku. Editováno: 5. Duben 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 chlapi, chci se zeptat, jestli někdo nevíte, zda filtr s kódem 6Q0820367B je jenom pylový nebo je to i ten pachový s aktivním uhlím? cena bez DPH 360,. Kč,. na faktuře je napsáno pylový filtr, tak právě nevím, co to je doufal jsem, že když je v autě klima a je tam kombifiltr, že jim to nemusím říkat a při výměně tam zase dají ten samý, a né jen ten obyčejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Podle Etky je to jen obyčejný filtr. Ten pachový má kód 6Q0819653 a má název: Nástavec filtru s filtrem pachu a škodlivin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 hmm, díky moc tako to je na nic, to zas budu muset nechat vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Itali Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Chlapci , budu kupovat sport filtr na fabku II 1,2 HTP 51Kw. Našel jsem na netu jen KN , ale zde na foru jsem zjistil že existuje něco jako GREEN filtr. Na netu jsem ho též našel , ale né na Fabii II. Jaký je tam rozdíl? Díky moc Ital. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.