Listopad 13, 200816 r Bene, to jsem taky zvažoval, jestli do toho investovat. Ale po zvážení všech pro a proti jsem se rozhodl pro tuhle alternativu. Než montovat někde v garáži tlumič ala ROURA od KAMEN, vztekat se s tím, tak jsem to radši nechal udělat přímo na auto. A absolutní spokojenost. Ty peníze za to stojí, když jsem viděl, co je s tím za práci.
Listopad 16, 200816 r OK, možná někdy v budoucnu . Určitě bych to nedělal sám. Kde jsi to vlastně nechal dělat. Nyní se chystám na sportovní filtr a možná chip. Máš ještě ty xenony, nebo jsi je vrátil na žárovky?
Listopad 16, 200816 r Xenony jsou pořád, a na ten filtr se taky chystám. Tady je odkaz na ten VÝFUK . Upraveno Listopad 16, 200816 r od foromen
Listopad 16, 200816 r Formene, dík za odkaz. Mám ho uložený. Ten filtr vidím jako dárek k vánocům. Nejspíš KN Vložka filtru.
Listopad 17, 200816 r Není za co. Pokud by ses rozhodl, je lepší tam zavolat a objednat se. Já čekal asi 14 dní. A jak říkám, stojí to za to a jsem spokojenej. Po nějaké době se zvuk mění, jak se tlumič vypaluje. A hodně dobře to brumlá teď v tomhle studeném počasí. Kolegové v práci si to choděj poslechnout, když odjíždím z parkoviště .
Prosinec 17, 200816 r Chlapáci poraďte kde najdu sportovní filtr na ruma?Nemůžu ho najít na netu.Díky za odkazy
Prosinec 17, 200816 r nebud lenoch a podivej se o nekolik prispevku vejs. Tam neco je. jinak "pritel" google ti toho vyhazi spoustu. Upraveno Prosinec 17, 200816 r od Blacky
Prosinec 17, 200816 r Línej nejsem jen jsem si toho odkazu nevšiml no Upraveno Prosinec 17, 200816 r od Blacky pravidla rikaji - nacituj posledni prispevek.
Prosinec 17, 200816 r nejsi ani prvni, ani posledni komu se to stalo. Jelikoz jsi tu novej, tak se neni cemu divit. Pri registraci jsi souhlasul s pravidly, ale pochybuju, ze si je cetl ( nikdo to nedela) Jsou tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=38454 doporuduju aspon zbezne projit.
Leden 18, 200916 r nemáte někdo zkušenost s vložkou KN ve Fabii II 1.6/16V ? Je to znát? Jede to líp? Upraveno Leden 18, 200916 r od fousky
Únor 8, 200916 r Posím o radu.Kde najdu v pod kapotou vzduchový filtr na nové Fábii combi 1.2 51kw?Díky Upraveno Únor 8, 200916 r od dusan.k
Únor 8, 200916 r Je to ten cernej kvadr za baterkou, do kteryho vede cerna roura ze predu auta. http://uploaduj.cz/obrazek/06ct4yc/motor-1-2-htp-51kw.jpg Upraveno Únor 8, 200916 r od Blacky
Březen 17, 200916 r ...chlopi......poradte jak vymenit prachovy, pylovy filtr na Rumcajsu........diky
Březen 18, 200916 r Misubaro, je to "némlich" to samé jako u FI. Někde to tady na foru najdeš. Tělesa klimošek a topení jsou stejná. Tedy až na nějaké tlumení a podobné "nepodstatné ptákovinky". Filtry včetně uložení jsou stejné. Jen pro ilustraci: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...lov%C4%82%CB%9D Upraveno Březen 18, 200916 r od norton
Březen 18, 200916 r Však jsem jen chtěl ukázat cestu kde hledat, třeba pro někoho, kdo "starou fabču" nezná. Ono je docala dost věcí podobných ba je i dost dílu uplně stejných, tak mne napadá třeba sloupek řízení, pedály, přední brzdy" u roomstru", skoro celý motor, převodovky.... no, je toho dost a zrovna ten filtr mezi ně také patři. (vykecávám se kvůlivá tomu smajlovi... :-)) )http://forum.skodahome.cz/index.php?act=post&do=edit_post&f=108&t=47268&p=1068025&st=25 Upraveno Březen 18, 200916 r od norton
Duben 4, 200916 r Tak sem dnes po 2 letech cistil vzduchovej filtr, resp. sem ho vyndal, zhrozil se a nez koupim novej, tak sem ho aspon vyfoukal kompresorem. Takovou prasarnu sem dlouho nevidel fuj. Taky sem vyndal pylovej. Podobnej hnus. Mel sem po ruce z Octavie, ale prekvapive byl delsi a uzsi, tak sem ho krapet ostrihal a uz je tam Fotku pridam zitra Upraveno Duben 4, 200916 r od Blacky
Duben 4, 200916 r jejda ted nevim. Mam na motoru ten velkej plastovej kryt. Ten se sunda a zespoda po odsrobovani je jeden filtr obdelnik cca 15x30cm. Pylovej je pod palubkou u spolujezdcea to je obdelnicek asi 20x25cm sem zapomel fotak v aute, ale mam to vyfoceny. Tak tady foto - to je rozdil vlozky Octavie a Roomstera - tohle je to vicko - pohled ze spoda pod palubovku. Upraveno Duben 5, 200916 r od Blacky
Květen 2, 200916 r chlapi, chci se zeptat, jestli někdo nevíte, zda filtr s kódem 6Q0820367B je jenom pylový nebo je to i ten pachový s aktivním uhlím? cena bez DPH 360,. Kč,. na faktuře je napsáno pylový filtr, tak právě nevím, co to je doufal jsem, že když je v autě klima a je tam kombifiltr, že jim to nemusím říkat a při výměně tam zase dají ten samý, a né jen ten obyčejný
Květen 2, 200916 r Podle Etky je to jen obyčejný filtr. Ten pachový má kód 6Q0819653 a má název: Nástavec filtru s filtrem pachu a škodlivin.
Květen 7, 201015 r Chlapci , budu kupovat sport filtr na fabku II 1,2 HTP 51Kw. Našel jsem na netu jen KN , ale zde na foru jsem zjistil že existuje něco jako GREEN filtr. Na netu jsem ho též našel , ale né na Fabii II. Jaký je tam rozdíl? Díky moc Ital.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.