Gerrik Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Nevíte lidi kolik má krátká fabie nosnost? T.j. kolik nákladu do ní můžu narvat? Mám zítra vízt 550 kg, tak si nejsem uplně jistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Kdyby jsi se podíval do malýho techničáku, tak to lehce zjistíš. Já do svojí můžu max 500 kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 V techničáku mám hmotnosti provozní a povolenou. Myslíš že rozdíl je nosnost? V tom případě určitě počítají s nějakým přetížením, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Rozdíl je to co můžeš vozit, alr nvím jestli s přetížením počítají. Pokud to bude nějak rozumně a na rozumnou vzdálenost tak by se nemělo nic stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 12. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Tak uvidíme zítra, jedu kousek HK-Plzeň, dálnice, takže snad to vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.