Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 P.T: tak z toho Masseratiho učurávám...mazec!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ještě něco málo. Kdo ví co to je za auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Land Rover? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Iveco a Dingo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) Rome Lanďák ne. Montas : Dingo je známý, ale odkud znáš Iveco? Editováno: 1. Květen 2009, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 sice chrochtáci.. ale dobrý... V TU na parkingu u autobusáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Land Rover? Lanďák je tady: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Podle mě jsou ty Land Rovery hodně nepovedeny.Hlavně spojky maji na hovno.V práci jsme měli tři a všichni měl problém se spojkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 he..asi tomu dáváte moc napít.... jel jsem v lendákoj 1x a pocit fakt vo hovně...hrozná šlupka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Když vidim jeho cenovku...tak je mi špatně.,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Montas : Dingo je známí, ale odkud znáš Iveco? Taky tak trochu sloužím . Jinak co se týče Lanďáků-tak jsem s ním najezdil cca 35 tkm ( a to jeden měl natočeno přes 200 tkm a druhej cca 150 tkm) a jedinej problém byla netěsnost převodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Podle mě jsou ty Land Rovery hodně nepovedeny.Hlavně spojky maji na hovno.V práci jsme měli tři a všichni měl problém se spojkama. AČR bere třeba farmářský verze. Ty maj lepší spojky, ale horší to ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Niva je Niva.,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Jinak co se týče Lanďáků-tak jsem s ním najezdil cca 35 tkm ( a to jeden měl natočeno přes 200 tkm a druhej cca 150 tkm) a jedinej problém byla netěsnost převodovky. A druhej problém, že houby vyjede 10k km po Kosovu a kdybych neměl takovej odpor k UAZům, asi bych Landem nejezdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Jasny, taky se chceme kochat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 A náklaďáky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 MISCHICKA::::: To jsou ale krasna auta Taky mam jeste nejake ale zase se mi to tu vsechno nechce davat. Ve kterem state jsi to byl? Texas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Texas a Severní Karolína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 (editace) Texas a Severní Karolína. Jeeeeeeeeeee...v Texasu jem byl pred trema tydny a v NC jsem byl ve meste Charlotte. Editováno: 2. Květen 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Já před třemi roky V Karolíně jsem pobýval v Jacksonville, ale zvládl jsem i Raleigh, New Bern a některé další :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Já před třemi roky V Karolíně jsem pobýval v Jacksonville, ale zvládl jsem i Raleigh, New Bern a některé další :-) Tak to jsi to tam dobre procestoval. Taky jsem to projel , kdyz uz jsem tam byl 12 mesicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Žně už začaly, na Vysočině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Žně už začaly, na Vysočině Ze by jim to tam tak rychle rostlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Jeeeeeeeeeee...v Texasu jem byl pred trema tydny a v NC jsem byl ve meste Charlotte. Kdes tam byl ty? Ja byl cca pred 14dny v Dallasu, resp. ve Fort Worth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ja jsem byl pred trema tydny v Maxicu tak jsem si v nedeli udelal vylet do Texas , byl jsem se tam kouknout na znamou pevnost Alamo. Byl jsem v Piedras Negras a to bylo jen prez reku a pak asi 2 hodky autem. Viza uz se daji vyridit za 6 USD primo na care. To foto je most delici USA a Mexico na rece Rio Grande. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.