jirka mz Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 vypadá to tak, ale alspoň kdyby si dal trochu záležet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 vzhledem ke koncovce výfuku si myslím, že recese to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 najprv asi zakryl hrdzu na 5-tych dverach a lemoch blatnikov a kedze kupil asi viac pasky a bol tak pekne rozbehnuty tak spravil aj polep kapoty nech to vyzera sportovo ne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka mz Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 jestli ho ještě někdy uvidím tak se pokusím to nafotit ze předu, to opravdu stálo za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Já z jedničkové Fábie taky štětkou udělal Scouta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 fotku, fotku, fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Ohnilé prahy,lemy blatníků a oprýskané nárazníky ? Nou problém Alkyton za 119 Kč to jistí :D :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 tak na té tmavě zelené junior verzi to nevypadá zas nijak tragicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 To není junior To má RS nárazník vepředu. Nárazníky jsem vzal štětkou taky Jsem to natřel před zimou aby to neshnilo úplně, že jí dám v létě do kupy. No nakonec se prodala. Ale jako low na převařích jsem jí měl rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 aha a ono to vypadalo, jako kdyby to mělo nárazníky z Juniora ... sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Nooo mě to nevadí. Bůhví jak skončila :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Jako masakr tuning car do lesa u nějakého vesničana??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Než jsem ji prodal, tak jsem ji musel odtuzit do serie :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Tak třeba s tím ani nejezdí ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Je to nepraktické a hlavně maximálně hnusné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 na takovejhle podvozek jsou potreba kola a treba tam jen zapomnel zimni... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 (editace) Jedna rychlovka z Ještědu. Editováno: 9. Srpen 2015, autor: Sniper_2003 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Strašné horka.......... http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aQnoQ97_700b.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Co je na tom aute divneho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Ty folie, to je zlo pro každé auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 No spíše je zlo to hodit na kapotu která se zúžuje... No a tedy ta zadní světla tam tomu opelu nebo co to je docela seknou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Co je na tom aute divneho? IMG_20150808_123216.jpg Že by stará A4 s lampama z O3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.