Květen 26, 200718 r Kdyz to projelo kolem me asi ve 180km/h tak jsem myslel, ze proletelo letadlo... Uzasny zvuk, vizaz i nazev... :palec2:
Květen 27, 200718 r porsche nuda ale ta corvette od Geiger je masakr. 0-100 pod 4s, Vmax přes 300. výkon přes 570PS
Květen 30, 200718 r Není to vyloženě úlovek z ulice,kámoš si udělal radost.Za kouknutí stojí. Bratranek si taky udelal radost, ted zaciname restaurovat, motor s prevodovkou uz slapou jak maj, tak ted uz "jen" lak, interier, kola, a vyfuky... Jooooo,stary Camarro to je nadhera!! Ja dneska cestou do radotina potkal tohle..Asi nejakej uplnej chudak... Upraveno Květen 30, 200718 r od Martyp
Květen 30, 200718 r Tohle jsme měli u nás v práci na výměnu čelního skla. Foceno mobilem tak omluvte kvalitu.
Červen 5, 200718 r Byly jsme na koncertě My Mechanical Romance v Praze, trochu jsme se procházeli po Václaváku a tohle tam stálo, asi je to tam furt, ale.... Jo a v Holešovicích stála Oktávka kombi stříbrné barvy s nálepkou Cimbu pod motorizací, já ji tam mám taky, takže kolega, ale to jsem blbec neměl foťák, takže z Prahy jen ta long limuzína.
Červen 7, 200718 r Sice to neni zadny auto,ale je to taky z ulice..A do "spoluzacek a kolegyn" to cpat nechci.. To bylo predevcirem cestou do prace..
Červen 9, 200718 r že by O2 na dovolené v Peci pod Sněžkou?? Brácha má taky pdoobnou provokující foto, i když ne s O2, zítra. Tak je to tady, asi nějaká předváděcí akce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.