Prosinec 26, 200915 r Jo, stála tam žlutá RS, akorát nevidím clio A proč by WRC nemohlo mít na zimu plecháče
Leden 2, 201015 r Taky něco přihodím co jsem zachytil nejen na cestách ... 1 Foto - taxikář nerozezná chodník od parkoviště ... 2 Foto - asi není co dodat ... 3 a 4 Foto - "dobře" zaparkované dvě auta v ShopingParku, doslova "nalepení na sobě" ... 5 Foto - z tržnice a jejich originál "parfémy" ... 6 Foto - Tesco Třebovice, bulharka v akci ...
Leden 13, 201015 r Foceno v Kolíně 12.1.2010 kolem sedmé hodiny ranní. Nedivme se za neupravené silnice a chodníky když 3 auta technických služeb odpočívají u AGIPky
Leden 14, 201015 r nechci se jich zastávat ale jezdi celou noc nebo den a na přestávku máš nárok snad všude, někteří doktoři tak prochrápou celou noční a fňukají jam mají málo ale nikdo je nevidí, když ho sestra jde vzbudit a když vidíš ten krepákksicht tak je ti zle, nedávno jsem se bavil třeba s poldama a jsou někteří 12 hodin venku 2x1/2 h přestávka a benziky jsou otevřené pořád a mají třebia i záchody. Vím všude je něco.
Leden 23, 201015 r Foceno ve 140 km/h na dálnici směr Mohelnice. Naco příčníky pod rakev, když ji stačí položit na střechu a přitáhnout 3 gumicukama. Zajištěno jen do boku. Dopředu a dozadu ne e. Podotýkám, to zajištění do boku-ty 3 gumicuky by to stejně neudrželi
Leden 23, 201015 r :smich: Tak to je dobrej střelec .... To jsem ještě neviděl.... Koukam, že lidi přijdou na různý kokotiny
Leden 23, 201015 r Příčníky neměl. Měl jen podélníky-hagusi a k nim uvázanej gumicuk hozenej přes rakev. Rakev ležela normálně na střeše.
Leden 23, 201015 r Příčníky neměl. Měl jen podélníky-hagusi a k nim uvázanej gumicuk hozenej přes rakev. Rakev ležela normálně na střeše. Mohl aspoň na ty podelníky přivázat laťky (náhrada za příčníky) a bylo by to bezpečnější :smich:
Leden 24, 201015 r to je kus.....bych mu sebral i občanku. radši si nepředstavovat co by se stalo,když by mu to ulítlo a někdo jel za ním...
Leden 30, 201015 r kdyby mi někdo tvrdil, že to vyfotil někde v rusku, tak tomu bych se ani nedivil, ale že je to možný u nás.... naprostý masakr, neřídila nějaká blondýna?
Únor 3, 201015 r naše autí pro radost, bohužel jsme ho museli prodat aby bylo na octávku , byl , jezdí někde na plzeňsku, klidně bych ho koupil hned zpět.........
Únor 3, 201015 r naše autí pro radost, bohužel jsme ho museli prodat aby bylo na octávku , byl , jezdí někde na plzeňsku, klidně bych ho koupil hned zpět.........luxus!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.