Březen 15, 201510 r Je to netradiční a musím říct, že tu byly mnohem horší úlovky. Tohle zase tak špatné není.
Březen 15, 201510 r tak hlavně měl na hauptně "sniper" akorát nevím jestli webovky či co, tak jsem to zase neprohlížel. Takže k nápisu nebo firmě naprosto tematické
Duben 4, 201510 r Ten nový Superb je pěknej nemá se prodávat až v červnu ? Upraveno Duben 4, 201510 r od prcek36
Duben 4, 201510 r Měl, ale už teď je má vrcholný management a jinak jezdí na zelených značkách (v Plzni jsem viděl 2 různé) jezdí pravidelně a auto je prošpikované elektronikou, něco testují asi... PS: když dáváš fotky aut na net, měl bys mazat značky (alespoň první 3 znaky)!
Duben 4, 201510 r Souhlas, mě by prudilo, kdyby mi někdo vyfotil auto (třeba i s firemními polepy) a bez retuše to hodil na net..
Duben 4, 201510 r Jo tak jsem to pos....l opraveno a hned jsem to odnesl za všechny co tady dávej auta se značkami
Duben 4, 201510 r Nejde o to žes to odsral, já tě jen upozornil, je to myslím i v řádu fora. Jinak neboj se, říkám to každému když to nemá na fotkách přemazané
Duben 4, 201510 r Hlavně to racing tažný zařízení na tom autě z něho dělá performance car. Upraveno Duben 4, 201510 r od Sniper_2003
Duben 13, 201510 r jo jo, dneska jsem stál před Penny marketem a přijelo nějaký Clio, nebo takovej malej bazmek a šup s tím přes 2 místa... Že to dělají Q7ky, nebo Touaregy, to chápu, ale že tohle udělá člověk s mini autem, to fakt nepochopím a ještě hned u vchodu do krámu
Duben 13, 201510 r Nezalezi na velkosti auta, ale od arogantnosti pripadne lenivosti alebo neschopnosti sofera, je jedno ci tuareg alebo picanto
Duben 14, 201510 r Vzdyt to dela i dost lidi tady z fora, kteri se boji obouchani auta jinymi ucastniky provozu... Upraveno Duben 14, 201510 r od LucasCZE
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.