Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ty folie, to je zlo pro každé auto.

Nesouhlasím. Zrovna v tomto případě je jen zvolena špatná kombinace barev. Mám polepený auto přes 8 let a je velice divné, že třeba Škoda Auto začala používat lakování aut ve více barvách ( třeba Monte Carlo atd.. ). Tyto kombinace byly okoukány a převzaty od nás co jsme se chtěli odlišit. Neříkám, že se vždy vše povede, ale každé provedení má své příznivce. :kol-28:

Upraveno od Sniper_2003

Jo tuzingáře, souhlasím.

Ty svetla z OIII tam sedly perfektne. Az se divim, jak je to mozne. :kol-32:

Na te Octavii se mne osobne hlavne nelibi kola. A kdyz uz polepovat kapotu, tak urcite polepit i strechu. Aby to k sobe nejak pasovalo. Ale vsechno je to subjektivni... :kol-32:

Nevím no,zrovna tedy na dvojkové Octavii mi polepená kapota opravdu nesedí a je to tím,jak ji má tvarovanou... Tohle sluší kapotě co je přes celý motorový prostor a ne tady,kde jsou blatníky do půlky auta... Ale je to každého věc,co si polepí

S tim souhlasim. Ale vadi mi to az po kolech a nepolepene strese. :kol-28:

Nesouhlasím. Zrovna v tomto případě je jen zvolena špatná kombinace barev. Mám polepený auto přes 8 let a je velice divné, že třeba Škoda Auto začala používat lakování aut ve více barvách ( třeba Monte Carlo atd.. ). Tyto kombinace byly okoukány a převzaty od nás co jsme se chtěli odlišit. Neříkám, že se vždy vše povede, ale každé provedení má své příznivce. :kol-28:

Viděl bych to jako věc názoru. Nic proti, ale nelíbí se mi ani tvé polepy na autě a psát, že se automobilky inspirovaly tebou a dalším, kteří si lepili na auto fólie kde je napadlo, je docela zábavné.. ;)

Přesně jak říkáš. Je to věc názoru. Mimochodem jsem neřekl, že ŠA se inspirovala přímo mnou, ale jen jsem vyzvedl fakt, že začali dělat hodně podobné lakování jako se v těch dobách i barvách pohybovala německá tuningová scéna. :kol-32: Od které máme inspiraci zase my. :kol-47:  

Však nikdo neříká,že to na autě není hezké (třeba ta střecha konkrétně je pěkná) ale zrovna u našich Octavií je přední kapota polepená strašně ošklivá a je to jen díky tvaru té kapoty,která se zúžuje... Sluší to kapotám, které se nezúžují a mají obdélníkový tvar, tam to je pěkné,ale nemá smysl to tu rozpitvávat, to na tej fotce je prostě ošklivé tak jako tak... [emoji6]

Musím uznat že v tomto případě je to nešťastné. :kol-43:

Co se týče polepování a výroby ŠA :) co si budeme povídat, maska v černé lesklé byla nejdřív na tuning scéně, než ve výrobě ŠA :) barevné variace nejsou od nás, ale od Mini Cooperu :) ten měl první více barevnou karoserii :) jinak barevné kombinace střecha, kola, maska apod. je stará jak země samá, jen škodovka to měla zakázané a když se vidělo, že tak jezdí už hodně aut, tak to zkusila vyrábět, aby nalákala mladé lidí :) třeba jsem teď potkal F3 Red and Grey a to vypadá hodně libově :) 

Nebo náš Rapida Spaceback :) kdy se dalo z výroby vyjet s autem, který je bílé, má černý lesklý zrcátka, černý kola a prostě to auto má styl a nemusí se to doma dodělávat, prostě to auto tak vyjede z linky .. mě se to líbí :) jen škoda, že příplatek za individualitu je tak vysoký :(

Nastartoval jsem tady peknou diskuzi, to me tesi. :kol-28:

Tady je dobry zpusob zabezpeceni auta, lepsi nez alarm... :kol-47:

post-82761-0-23630400-1439801012_thumb.j

• 3 týdny později...

Kluci co to jsou za kolca? Byly na FI.

post-18950-0-46897700-1441129407_thumb.j

No jsou to strašná kola [emoji23]

no tak ty bych si taky nedal, ikdyby mi je někdo dával :kol-32:

Tady je jeden dnešní tunerský úlet...

post-48545-0-72624700-1441135451_thumb.j

• 2 týdny později...

Jedna další tunerská...

post-48545-0-78153000-1442346765_thumb.j

Stilo s Duplexem tak to má minimálně 400 koní.  :_icon_smich2:  :_icon_smich2:  :_icon_smich2:  :_icon_smich2:  :_icon_smich2:

Třeba tam má opravdu V6 jak to má na kufru napsáno [emoji2]

ještě chybí folie na kapotu a střechu a dílo zkázy je dokončeno.

Pleteš se, dílo zkázy je, že je to Fiat........ :kol-47:

Fiat je ok, duplex a folie je zlo, pro tuzery samozřejmě blaho.

No občas je to peklo, co jsou někteří schopní vytvořit na autě...

• 3 týdny později...

HEH,... no není ta moje Octa prostě kus auta?  :kol-98:

post-48545-0-00310300-1443726773_thumb.j

post-48545-0-31606000-1443726785_thumb.j

No, tak jsme se zasmáli, Ferrari California - krásný autíčko, a ten zvuk  :kol-47:

post-48545-0-43396500-1443726812_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.