Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Jsem si tak říkal,když jsem pozoroval Golfa přede mnou, jestli to tak je schválně, nebo jestli mám očekávat ulétnutí těch zadních kol... No každopádně tyhle pneu se určitě rovnoměrně nesjíždějí  :kol-98:

post-48545-0-15239700-1458810512_thumb.j

Editováno: , autor: Stringo
Vloženo

ááá vidím známou křižovatku v Plzni kousíček od Plazza (malinko vzadu vlevo) .... nejsem si jist zda letňáky jsou směrové či ne, pokud ano, tak párkrát otočí na disku a třeba se to postupně srovná :kol-46:

Vloženo

Věřte tomu, že tohle geometrie nespraví :D je to udělaný schválně, aby mu kola nelezly ven přes blatníky a při propružení si neurval blatníky :D možná tam má vzduch, takže když to položí na zem, tak to vypadá docela dobře :D ale co se týče gum, tak máte pravdu .. ale vzhledem k tomu, že tam budou čínské gumy za 500 kč/kus, tak ho asi moc netrápí, že bude mít sjeté gumy jen na jedné straně :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...