Prosinec 21, 20159 r Ale prdlajs, je to jen kamera pro pořízení záznamů ze zásahů - s radarem to nemá souvislost.
Leden 9, 20169 r Sice to není z ulice, ale je to síla... http://www.griptv.cz/2015/12/indove-postavili-ze-skody-octavia-repliku-fordu-mustang/
Leden 9, 20169 r Tak to je tedy ta největší zoufalost co jsem viděl. Je vidět, že ani tato kultura nemá šajn o tom co to je design. Upraveno Leden 10, 20169 r od Sniper_2003
Leden 17, 20169 r Ahoj Neda mi to se nepochlubit.... Cesi a Slovaci se sjeli na vikendovou party/oslavu narozenin. Hadejte kde... . Havrla
Březen 24, 20169 r Jsem si tak říkal,když jsem pozoroval Golfa přede mnou, jestli to tak je schválně, nebo jestli mám očekávat ulétnutí těch zadních kol... No každopádně tyhle pneu se určitě rovnoměrně nesjíždějí Upraveno Březen 24, 20169 r od Stringo
Březen 24, 20169 r ááá vidím známou křižovatku v Plzni kousíček od Plazza (malinko vzadu vlevo) .... nejsem si jist zda letňáky jsou směrové či ne, pokud ano, tak párkrát otočí na disku a třeba se to postupně srovná
Březen 24, 20169 r ... No každopádně tyhle pneu se určitě rovnoměrně nesjíždějí IMG_20160323_142253.jpg ... ale v zatáčce to sedí jak přibité. A to je pro řezníka důležité.
Březen 24, 20169 r Ty woe, ale formule je na tohle stavěná [emoji23] předpokládám že ten Golfík asi nemá nápravu z F1...
Březen 24, 20169 r On to je tunning v počátku. Dnes přišlo na kola a až se špatně sjedou dostane se na geometrii. Pak to bude pokračovat nějakými blejskátky typu velkého R na zadních dveřích. A budu vytuněno.
Březen 25, 20169 r Věřte tomu, že tohle geometrie nespraví je to udělaný schválně, aby mu kola nelezly ven přes blatníky a při propružení si neurval blatníky možná tam má vzduch, takže když to položí na zem, tak to vypadá docela dobře ale co se týče gum, tak máte pravdu .. ale vzhledem k tomu, že tam budou čínské gumy za 500 kč/kus, tak ho asi moc netrápí, že bude mít sjeté gumy jen na jedné straně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.