Prosinec 13, 20195 r U té 500 je to aspoň svým způsoběm "roztomilé", ale u FII to vypadá ještě divněji :D
Prosinec 23, 20195 r Tady je krásně vidět rozdíl mezi novodobou sračkou SUV ve vzhledu tereňáka a pro někoho možná ošklivou krabicí, která projede všude..
Prosinec 23, 20195 r Tak do srovnání SUV a lehčí verze vojenského auta bych se moc nepouštěl. To že lidé si od SUV namlouvají nesmysly a potom se diví že nikde neprojedou, je jen jejich hloupost, za to nemůže auto jako takové. Hummer není klasické osobní auto, s ním nejde srovnávat běžná osobní auta.
Prosinec 28, 20195 r To je dobře, jen ať hlídají pitomce na sjezdovkách, to je třeba úplně stejně jako na vodě, silnici, v lesích [emoji106]
Prosinec 28, 20195 r Já jako lyžař jim tu práci trochu záviděl a jelikož jsem to v našich končinách ještě neviděl, rozhodl jsem se kluky cvaknout :-)).
Leden 3, 20205 r Lada - alternativa k Loganu MCV v Rusku Asi speciální liminka ? Fordem tam, vlakem zpátky. Upraveno Leden 16, 20205 r od Jan R.
Leden 13, 20205 r Ve skutečnosti to auto nebude tak hrozné, Multipla byla hrozná, tohle je ještě slušné...
Leden 13, 20205 r Přesně, v reálu jsem to auto několikrát viděl tady u nás v Rusku na kamionech a nebylo to až tak špatné.
Leden 13, 20205 r Párktát jsem Vestu potkal a vzhledem je mi sympatičtější než Logan... Myslím že s přihlédnutím k ceně je to víc než OK :)
Leden 14, 20205 r @Stringo @Ondra16V @Martab Možná, ale tyto postranní "záhyby" jsou beznadějné... Bez nich by to bylo celkem dobre... Ale to je můj názor, samozřejmě :-) Upraveno Leden 14, 20205 r od Skodzinek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.