Publikováno Červen 15, 200817 r Jede někdo??? http://tuningfest.cz.fuerte.superhosting.cz/ Upraveno Červen 15, 200817 r od Hynek
Červen 18, 200817 r stejně mám plnej víkend, ale zároveň s tím je relaxmeeting na stříbrňáku kde jsou všechny soutěže
Červen 19, 200817 r Jeste nevim jestli pojedu, za osobu chtej 350,- to je teda palba ... a na tech www teda zmatek mapu a info maj na hradec tak jak to teda je ?
Červen 19, 200817 r ..aha uz sem to pobral von je relaxmeetin v parhubkach i tuning fest v HK ... na jeden termin no to je teda dobry...
Červen 19, 200817 r Kluci snad bych i jel ale vysolit 350,- se mne moc nechce Mne se to spis libi v Hermanaku na Konopaci....
Červen 19, 200817 r 350,- za osobu to uz si opravdu delaj prdel .... zlata mimon za 400 za cele auto...
Červen 19, 200817 r 350,- za osobu to uz si opravdu delaj prdel .... zlata mimon za 400 za cele auto... To teda
Červen 19, 200817 r .. tedka ctu sprint jen na 200m .. proboha proc ? ..na takovy letiste ..... no zatim fakt nevim jestli tech nehoraznych 350,- kc davat za akci ktera je poprve a jeste se kreje s relaxem...
Červen 21, 200817 r Tak já tam byl,lidí plno,pěknej program........akorát málo škodováků Masakr byl ten blázen na čtyřkolce s turbínovým motorem,podle mě ten chlap nemá v hlavě něco v pořádku,páč co tam s tím dělal..tak to mě hlava nebrala
Červen 21, 200817 r Mysliš toho s "ledlampou"??? Ten byl náhodou dobře prdlej ale měl to v ruce...byl to masakr.Moderátor řikal že to chlastá 100 litrů a docela bych tomu i věřil.Jinak pro mě dnešní Hradec byl jednim velkym zklamáním.Pavel Vik na té motorce byl jedničkový ale jinak nic moc.Malá plochá a minimum 'Octávek...jak píšeš.Sprinty jen na 200 metrů což je trapny.Nevím ale když to porovnám s lonskym a předlonskym rokem tak to bylo hooodně slaby!
Červen 21, 200817 r Stalo to za to? Dost lidi bylo pry rozladenech ze vstupneho vs kvalita stareho hradce...
Červen 22, 200817 r Jak píšu výše.Za vstup 350 Kč to rozhodně nestálo.Mě se líbilo vystoupení Pavla Víka který byl vynikajicí ale jinak minimum Octávek.Na sprintech bylo asi cca 5 jedničkových octávek a snad jen dvě dvojkovy octávky z celkového počtu asi 200 aut které se zučastnili sprintů na 200 metrů.Asi nejvice z těch všech aut aut na startovní čáře se mi líbilo Mitsubishi Evo...v černé barvě upravená na 320 koníku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.