Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já taky jedu!!!!!!!!!!!Už se nemužu dočkat. :)

mám to kousek tak bych se mohl jet podívat.. :palec2:

• Autor

A odkud jsi?

Upraveno od Hynek

To je v pr.. Zrovna ve stejnej den jsou Plasy a Hradec.

Už mám volnásky a budu tam jako na koni :palec2:

A odkud jsi?

tak jestli to bylo na mě..tak z jičína

• Autor

Jo bylo to na Tebe,tak to se tam možná někde potkáme. ;)

Tak nikdo jinej se k nám nepřidá ????

Upraveno od Lube

stejně mám plnej víkend, ale zároveň s tím je relaxmeeting na stříbrňáku kde jsou všechny soutěže

• Autor

Pozor, Relax se přesunul na dostihové závodiště do Pardubic. ;)

Jeste nevim jestli pojedu, za osobu chtej 350,- to je teda palba ... a na tech www teda zmatek mapu a info maj na hradec tak jak to teda je ?

..aha uz sem to pobral von je relaxmeetin v parhubkach i tuning fest v HK ... na jeden termin no to je teda dobry...

Kluci snad bych i jel ale vysolit 350,- se mne moc nechce ;)

Mne se to spis libi v Hermanaku na Konopaci....

350,- za osobu to uz si opravdu delaj prdel .... zlata mimon za 400 za cele auto...

jj chtěl jsem jet na relax ale to vstupný je docela dost :feve:

350,- za osobu to uz si opravdu delaj prdel .... zlata mimon za 400 za cele auto...

To teda :);)

.. tedka ctu sprint jen na 200m .. proboha proc ? ..na takovy letiste ..... no zatim fakt nevim jestli tech nehoraznych 350,- kc davat za akci ktera je poprve a jeste se kreje s relaxem...

nejedu, s hradcem to nema nic společného, navic to bude na té malé ploše

Tak já tam byl,lidí plno,pěknej program........akorát málo škodováků :aggressive: Masakr byl ten blázen na čtyřkolce s turbínovým motorem,podle mě ten chlap nemá v hlavě něco v pořádku,páč co tam s tím dělal..tak to mě hlava nebrala

Mysliš toho s "ledlampou"??? Ten byl náhodou dobře prdlej ale měl to v ruce...byl to masakr.Moderátor řikal že to chlastá 100 litrů a docela bych tomu i věřil.Jinak pro mě dnešní Hradec byl jednim velkym zklamáním.Pavel Vik na té motorce byl jedničkový ale jinak nic moc.Malá plochá a minimum 'Octávek...jak píšeš.Sprinty jen na 200 metrů což je trapny.Nevím ale když to porovnám s lonskym a předlonskym rokem tak to bylo hooodně slaby!

Stalo to za to? Dost lidi bylo pry rozladenech ze vstupneho vs kvalita stareho hradce...

Jak píšu výše.Za vstup 350 Kč to rozhodně nestálo.Mě se líbilo vystoupení Pavla Víka který byl vynikajicí ale jinak minimum Octávek.Na sprintech bylo asi cca 5 jedničkových octávek a snad jen dvě dvojkovy octávky z celkového počtu asi 200 aut které se zučastnili sprintů na 200 metrů.Asi nejvice z těch všech aut aut na startovní čáře se mi líbilo Mitsubishi Evo...v černé barvě upravená na 320 koníku.

Pár obrázku ze včerejška...

Pavel Vik neměl jako vždy chybu a byl skvělej!

post-6947-1214123022_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.