Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a na SD kartě to nefunguje? ;)

ne, musíš mít originální cd, pokud chceš tak to v amundsenuzkopíruješ na kartu, ale ta karta pujde použít jenom v tom konkrétním amundsen ve kterém jsi to kopíroval...

aha.. Mají to tedy promyšlené - vždy mě baví způsoby, jakými lidem zabraňují ušetřit peníze :feve:

Upraveno od _Denis_

za kvalitní mapy a navigování bych byl ochotný si i zaplatit, ale tolik peněz za tohle....

a neexistují různé varianty map? Třeba z VW nějaké kvalitnější...

Popř. nejde tam nějak strčit mapy z Columbuse?

jo tak to netuším, ale podle mě i ty mapy pro columbuse budou na stejné úrovni. Někde tady na fóru nebo už nevim kde jsem četl o mapách pro columbus že česká republika je docela odfláklá co se týče podrobnosti oproti německu třeba. Už to třeba nějaké aktualizace napravily, nevím...

Pokud vim tak mapove podklady jsou jine a Columbus je ma lepsi. Hlavne na Columbus jdou mapy snadneji nahrat... :-(

aha, ale mapy z columba použít v amundsenu nejdou ne?

Bohuzel nejdou :(

je to vážně k vzteku - klidně bych si rád připlatil a měl Columba, nechci to však riskovat, to se raději spokojím s obyčejnějším, ale "bezpečnějším" Amundsenem.. Kdybych měl jak, v bádání bych pomohl, zatím to však vypadá na nákup v srpnu, tento měsíc mě ještě čekají zbývající výdaje za dovolenou

zatim si můžeš natáhnout kabely a vyměnit anténu za ploutev, v srpnu ať už budeš mít amundsena nebo columba tak to akorát vyměníš máš hotovo...

jojo, přes státní svátky chci právě anténu vyměnit :) Nevíš náhodou - má i Stream Fakra koncovku? Abych nejezdil přechodně bez antény..

jo a koupil jsi i GSM kabel?

ee, je k něčemu nutný?

není, já ho taky nemám, často netelefonuju

já mám Parrota, proto to není potřeba - jen jsem na chvíli znejistěl, zda neslouží i pro něco jiného :)

jojo, přes státní svátky chci právě anténu vyměnit :) Nevíš náhodou - má i Stream Fakra koncovku? Abych nejezdil přechodně bez antény..

Tak já bych v žádném případě neměnil antenu na střeše. Je to volavka pro parchanty ,kteří si vyhlídnou auto s navigací a jdou najisto. Já jsem volil tuto variantu

http://www.autokom-audio.cz/index.php?p=productsMore&iProduct=37&sName=GPS-antena-Fakra

A antenu mám v přístrojovce na nosné rouře Je magnetická.Signál velmi dobrý.

To mi upřímně nevadí - jednak v mém případě riziko odcizení není tak velké, u nás se krade minimálně a jindy stojívám většinou v areálech firem, jednak zatím nic než Stream nenajdou a jednak je zájem o Amundsena zjevně malý a proto se nekrade / krade minimálně. Faktem ale je, že v případě Columbuse bych si to na střechu asi nedal ;)

Ačkoli je to však velký bazmek, jedná se mi také o design - už jen z principu jsem tvrdým odpůrcem obyčejných prutů, kterých se Škodovka zjevně ještě další století nepustí... Spíše jen přemýšlím, zda to lakovat (do barvy vozu, nebo do leskle černé), popř. ne - asi to ale nechám v originálu..

Upraveno od _Denis_

sice to u některých zmrdů vzbudí pozornost, ale pak se snad podívají okýnkem dovnitř než to začnou páčit a tam uvidí neatraktivního amundsena a snad se na to vyfláknou :kol-28:

Jinak ta origo ploutev vypadá moc pěkně, nijak bych ji nelakoval. Já mám bílou kastli, černé okna, tak se k tomu da černá ploutev pěkně hodí

faktem je, že mám momentálně ten neorigo šmejd a když je nalakovaný v barvě vozu, něco mi tam chybí - ta kontrastní asi má něco do sebe :)

napadla mě ještě jedna otázka:

dříve se v bazaru prodávala redukce pro rádia s 2 tunery (jako je Amundsen) a všeobecně se uvádí, že se tyto redukce mají používat, je-li v autě pouze 1 anténa. Jak jsi mi napsal, krysolet007, při zapojení antény do jedné ze 2 zdířek je signál OK, se zapojenou druhou anténou ještě o něco lepší. Jaký smysl tedy má ta redukce? Dovede nuceně zesílit signál pomocí zapojení do té druhé zdířky - tzn. že bude mít rádio lepší signál, než kdybych tam tu redukci nedal?

Díky ;)

Spis bych rekl ze dokaze oklamat radio a diagnostiku, aby ti to nehazeli chybu. Na kvalitu zvuku vliv nic moc. Navic myslim ze to je hlavne na vyhledavani novych frekvenci stanice a na hlidani predvoleneho pty zpravodajstvi.

a nemáš náhodou nějaký odkaz na podobnou redukci? Hledal jsem, nic jsem však už nenašel..

Díky;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.