TomasB Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 To je asi podobnej zmrd, jak kdysi Davonovi naboural na parkovišti auto a popíral to, i když to bylo jasný a tlemil se mu do očí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Jako prase jsem asi neparkoval, ale úplně normální to nebylo. Dnes u Hornbachu bylo tak narváno, že jediná místa byla ve vystavených přístřešcích pro auta. A tak jsem toho hned využil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 To treba zdovodnit inak. Uvazujes o takom pristresku, tak si si ho chcel odskusat, kedze to nie je nizka investicia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 To je asi podobnej zmrd, jak kdysi Davonovi naboural na parkovišti auto a popíral to, i když to bylo jasný a tlemil se mu do očí. Tak to je na pest... To jiz vim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Jo, je to na pěst, ale on se k ničemu neměl a já se obával mu ji natáhnout jako první, když tam bylo všude plno lidí, to by se ještě otočilo proti mně. A hajzl se vyprovokovat nedal. Čekal jsem, že tím jak se k němu přiblížim k jeho ksichtu na 5cm a trošku ho podráždím kecama, že se chytne. Ale nechytnul se... Jen mi opravdu hlava nebere, co za individua existujou. By mně nenapadlo někomu, kdo evidentně zacouvává na flek mu tam najet a zabrat 2 místa. A ještě drze řekne, že to udělal schválně, jen tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 nooo, to je síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Jej u Globusu v Pce? Si tak jakože najedu k místu, abych do něj mohl zacouvat, hodim blinkr, koukám do zrcátek, začínám couvat a nějakej magor mi tam vlítne na prase, že pomalu nestačí zabrzdit na místo a já se zrovna díval do jinýho zrcátka abych neodřel auto kolem kterýho jsem najížděl ... najel jsem mu do auta z boku, by se krve ve mě nedořezal, zabít ho málo a ještě na mě kam čumíš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tak dneska jsem byl kousek od toho, abych jednoho dementa inzultoval. Ve mně se tak vařila krev, že jsem viděl rudě a fest to ve mně cukalo mu natáhnout. Nakonec zvítězil rozum, nechtěl jsem u Globusu, kde bylo plno lidí a byl jsem tam se ženou a děckama dělat rozruch. Co se stalo. Žena řídila, byly 2 volná míste vedle sebe. Protože se jí blbě zajíždí popředu, najela si, že to zaparkuje pozpátku a když couvala, tak jí tam najel frajírek, a to ještě přesně doprostřed. Hned jsem vyskočil z auta a šel si pro něj. Pustil jsem se do něj. A ono z něj vypadlo, že to udělal schválně. Stáli jsme tam proti sobě, ve finále už asi 5cm z očí do očí, měl jsem co dělat, abych se udržel. Musím říct, že jsem se ho snažil i masívně provokovat, abych nebyl první, kdo tu ránu dá, ale nedal se vyprovokovat. Přecijen tam bylo moc lidí a to by určitě přijeli policajti a nechtěl jsem bejt ten, kdo začal a nít opletačky. Byl to fakt pěknej dement, ještě se tomu tlemil, že to udělal naschvál. Žena mezitím zaparkovala o 10m vedle. Takže takoví dobytci s náma žijí, podle toho pak všechno vypadá. Vypatlanec, kterej nebere absolutně žádné ohledy, já, já, já, já a zase já.... Nicméně jsem si řekl, že na něj zavolám měšťáky, aby ho sejmuli za tohle parkování, ale jak viděl, že koukám na značku, tak jakmile jsme zašli za roh, tak přeparkoval. Asi věděl, co jsem chtěl udělat. A tohle všechno sledovala jeho slepice, která byla úplně stejná žumpa a jejich děcko se tomuto chování chování učilo, vyroste z něj stejnej grázl jako jsou rodiče. Doufám, že tenhle póvl není členem OC nebo fora, byla to bílá Octavia SPZ 2E8 92 93 Je mi z takového chování na blití, neúcta, netolerantnost, sobectví,... to je týpek, kterej když uvidí někde nehodu, tak nejen, že nepomůže, ale ještě bych ho tipoval, že je schopnej ty raněné okrást a odjet bez pomoci. uU TAK to borec musi mit dost silnej pajsl.... podle prvnich par vet me napdalo ze to bude nejakej 20letej capecek a on nejakej starsi borec s deckem a zenou...pfff... dost drsny jako.a jeste rekne ze to udelal naschval... asi by jsem to nevydsrzel s moji povahou... nasralo by me ze moje pritelkyne se snazi parkovat a nejaka kunda ji tam vjede.jako dost masaker ti reknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 (editace) Tak tohle jsem zaky nedávno zažil, parkuju před Tescem, najedu do řady, najdu místo pustím blinkr a čekám, protože jsem viděl že přijíždí nějaká felicie, chtěl jsem jo nechat projet, ale ten blbec si normálně zaparkoval, všiml si mě až když jsem zatroubil, už jsem najižděl k němu že si s ním popovídam o těchto stránkách (parkuji jako prase) ale máma mi řekla ať se na takovýho debila vykašlu. No konec jak vycházel ven z obchodu tak hrdinně popisoval asi jeho otci jak perfektně zaparkoval. Nějak mě to na českých cestách přestáva bavit, člověk chce být slušný, ale takhle se mu to vrací Editováno: 4. Květen 2009, autor: Paul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tomu "frajerovy" v te bile Octavce s prehledem objel auto klicem a to i presto, ze tenhle zpusob "napravy" stupidniho majitele neuznavam (precijenom auto za to nemuze) ale jako jedina satisfakce by to mohlo pro priste stacit On uz si rozmysli priste "parkovani za par tisic" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Kazdopadne chlapi taky jsem se snazil driv tyhle "lidi" skolit, ale akorat si v horsim pripade muzete sami uskodit ... takze je proste nechat byt a jim se to driv nebo pozdeji stejne vrati a to i s urokama Hlavne budte stale slusni a ohleduplni k ostatnim, protoze pokud si reknete stare BLBE prislovi "Kdyz on muze tak proc ja taky ne !!!" a na silnicich to bude vypadat jeste hur nez-li ted. Editováno: 13. Květen 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan B. Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Stačí se chovat tak, jak by ste chtěli aby se ostatní chovali k vám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tak na Slovaci sa takymto "parkovacim prasatam" venuju na stranke: http://www.ruzovikuklaci.sk/ Viac foto je na: http://vas.cas.sk/rubrika/1347/ruzovi-kuklaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 vydržte do výkendu a pošlu vám fotky odnás z parkoviště,s čim tady bojuju každou sobotu ráno nebo pátek večer ,když jdu do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Tak dneska jsem byl kousek od toho, abych jednoho dementa inzultoval. Ve mně se tak vařila krev, že jsem viděl rudě a fest to ve mně cukalo mu natáhnout. Nakonec zvítězil rozum, nechtěl jsem u Globusu, kde bylo plno lidí a byl jsem tam se ženou a děckama dělat rozruch. Co se stalo. Žena řídila, byly 2 volná míste vedle sebe. Protože se jí blbě zajíždí popředu, najela si, že to zaparkuje pozpátku a když couvala, tak jí tam najel frajírek, a to ještě přesně doprostřed. Hned jsem vyskočil z auta a šel si pro něj. Pustil jsem se do něj. A ono z něj vypadlo, že to udělal schválně. Stáli jsme tam proti sobě, ve finále už asi 5cm z očí do očí, měl jsem co dělat, abych se udržel. Musím říct, že jsem se ho snažil i masívně provokovat, abych nebyl první, kdo tu ránu dá, ale nedal se vyprovokovat. Přecijen tam bylo moc lidí a to by určitě přijeli policajti a nechtěl jsem bejt ten, kdo začal a nít opletačky. Byl to fakt pěknej dement, ještě se tomu tlemil, že to udělal naschvál. Žena mezitím zaparkovala o 10m vedle. Takže takoví dobytci s náma žijí, podle toho pak všechno vypadá. Vypatlanec, kterej nebere absolutně žádné ohledy, já, já, já, já a zase já.... Nicméně jsem si řekl, že na něj zavolám měšťáky, aby ho sejmuli za tohle parkování, ale jak viděl, že koukám na značku, tak jakmile jsme zašli za roh, tak přeparkoval. Asi věděl, co jsem chtěl udělat. A tohle všechno sledovala jeho slepice, která byla úplně stejná žumpa a jejich děcko se tomuto chování chování učilo, vyroste z něj stejnej grázl jako jsou rodiče. Doufám, že tenhle póvl není členem OC nebo fora, byla to bílá Octavia SPZ 2E8 92 93 Je mi z takového chování na blití, neúcta, netolerantnost, sobectví,... to je týpek, kterej když uvidí někde nehodu, tak nejen, že nepomůže, ale ještě bych ho tipoval, že je schopnej ty raněné okrást a odjet bez pomoci. Pockat az zajde do obchodu a strcit klacicek,zapalecku do ventilecku a je po prdeli.... Frajer nakoupi a bude menit kolo..... Tak na ne na zmrdy!!! Navic to nezabere moc casu strcis a jdes a nehrozi ze by te nekdo videl jak se vometas okolo auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.Š. Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Bohužel to dost hlasitě piští:-). Zkoušeli jsme to jednomu typkovi u baraku co rozjezdil celej travnik (nove zasetej) aby si moh zaparkovat u zadniho vchodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 No a ?? Si myslis ze to u toho marketu bude nekoho zajimat?? J amyslim ze an trosku. Lidi jsou dneska nevsimavi jako prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 (editace) Jinak parkovani u baraku jsem si vyresil..... Omluva za kvalitu... 1000kc spravni poplatek a 880kc mesicne. Manzelka dela v hospode a nocni navraty se stresem kam zaparkuje odpadly... Melo se stavet vetsi parkoviste,ale dokturci si prosadili pristaveni dalsiho kridla takze od rana je parkoviste plne aut pacientu,doktori maji sice vzadu ve dvore parkoviste jako krava,ale POUZE PRO ZAMESTNANCE!!!!!!!! A Vy co tady bydlite si vyserte voko!!!!! Editováno: 16. Květen 2010, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Mohlo by to akorát stát míň! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Taky to jde zadarmo,ale musis mit prukaz ZTP.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Ale jo radši něco zaplatit než jezdit po parkovišti hodinu jak de..l a hledat misto,hold každa sranda něco stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Presne tak. A taky nesmi byt obsazeno vic jak 20% parkoviste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
550jawa Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Jsem obyč. člověk šetřící na auto dost dlouho. ... Loni jsem si koupil F1 v kombíku r.v.2001, zatím spokojenost (liju pouze benzin a měnim olej). Fabule je prostě v cajku. ... Taky jsem řešil jak zaparkovat před Kauflandem a Penny co "nejlíp" tzn. co nejdál (bez okolních aut) radši ujít pár kroků a být bez nervů, ale i tak se našlo pár blbů a zaparkovalo hned vedle. ... Rána přišla tuhĺe zimu, žena mi uklidila sních z auta (hodná to žena), ale koštětem na podlahu a to koště mělo vystouplí vrut na spojení s násadou. Čuměl jsem jak .... ... Dnes poškrábaná haupna a střecha super stylem, přední okno naštěstí ušetřila. ... Tak a teď parkujeme u vchodu a lidi najednou vedle tak často neparkujou(jestli to není tím, že to radši moc nemejeme). ... Tak asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 Taky se přidám - letos jednoho dubnového poledne, vyfoceno na návštěve z okna - jak někdo umí zaparkovat ... a Městští Příživníci neudělají ani prd, přitom tam musel stát už od noci - mrholilo už od rána a pod ním je sucho...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 ja teda nevim, ale taky se mi obcas stane ze takhle parkuji - je to proto ze vnoci je malo mista a bliz k chodniku stoji dve auta, stoupnes si doprostred aby mohli vyjet a kdyz druhy den jedes pozdeji, zustanes tam takhle blbe... :(koukam si asi moc neparkoval na preplnenych sidlistich, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.