Kenvelo Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 zdravim vsecky... dokazete mi odpovedet na otazku, cim je dana ( nebo spis ovlivnena) brzdici sila motoru... vim ze napriklad u tiguanu 1,4tsi byly k tomu vyhrady, ze motor spatne brzdi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Třeba objemem motoru, prt. když brzdíš motorem, nepřivádí se žádné palivo, jen se naprázdno stlačuje vzduch ve spalovacím prostoru. Pak do toho podle mě budou vstupovat i odpory motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 18. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 a jestli benzin lebo nafta nehraje roli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Možná jedině s ohledem na to, že je jiný kompresní poměr, jinak podle mě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Možná jedině s ohledem na to, že je jiný kompresní poměr, jinak podle mě ne. souhlas jinak dneska podle mě naftáky brzděj míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.