Dejvi99 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 http://forum.rs-club.cz/viewtopic.php?f=49...p;sk=t&sd=a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 paráda super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 konečně se to Sandymu povedlo prosadit... natvrdlý troubové v zastupitelstvu Ralska by se měli jít léčit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 (editace) Ty voe ZAZRAK !!!! Pripravte sampano !!! ( prej si vse vyrikali osobne s Vyradim a spol. ) Editováno: 21. Červen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Tak to je skvělé už jsem s tím ani nepočítal, jedu na stoprocent z Prahy a co vy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 (editace) já taky 100pro (z Milovic)! Editováno: 27. Červen 2008, autor: switcher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Trocha propagace,snad to tu neva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 No, když sem viděl některý individua, co maj za popelnice a říkaj tomu tuningový auta a jak s nima dělaj bordel tady po městě, tak se jen modlim, že zrovna v tu dobu tam nikdo takovej nebude a nestane se tam nic hroznýho. Už se na ně těšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Huráááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dosinek Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 konecne uz se tesim jak malej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Tak to se budeme těšit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 tyjo já nevim, podle mě to je prostě pouťová atrakce a ne sraz upravenejch aut samo chápu že sprinteři se vyřáděj, ale to okolo je hruza (pár pěknejch aut a zbytek jen hromada sajrajtu a spousta debílků!!!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 tyjo já nevim, podle mě to je prostě pouťová atrakce a ne sraz upravenejch autsamo chápu že sprinteři se vyřáděj, ale to okolo je hruza (pár pěknejch aut a zbytek jen hromada sajrajtu a spousta debílků!!!!) ..no vidis a ja sem zase stastnej ze mimon bude... uz me nak neba ty lidi co kolem aut jen litaj a 5x dene lestej a skoro s tim ani nejezdej, pak slouzej autu a ne auto jim.... s autem musi bejt i zabava a kdyz tunim tak to musi taky i jezdit ! ... jinak samodrejme taky nemam rad tu spoustu dementu co se tam jednou jen ozrat a delat bordel.... se hned poznalo kdo to mysli s autama vazne kdyz jeste byl HSM v mimoni tak se vzdy sesli uplne jiny lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Jaster: tak to si snad radši pronajmu někde okruh, nebo školu smyku, než se jet pobavit na MV... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 (editace) no.. na okruhu se ti muže lehce stát, že odděláš pulku auta. Na sprintech jen tak čtvrtku Editováno: 4. Červenec 2008, autor: Mustafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Mimoň je dobrá. Já se chci bavit zachlastat k tomu auta kuny.... Sprinty (teda jen se dívám bo s mejmm chcíplejma 66kw bych neporazil nikoho) Spousta stánků z jídlem, chlastem. Večer párty kuny Blbečci mě jsou u prdele . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Mustafa: pravda, ale to je vedlejší Zabiak: Tomu chlápkovi, co to vloni odnesl (č*rák s golfem ho zabil) byli blbečci asi taky u prdele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Jenže kvůli jednomu idiotovy nesmíš odsuzovat celej sraz. Tohle se může stát všude na každém srazu kde je asfalt. Tomuhle nešlo zabránit. Tomuhle blbečkovi nikdo neměl dát vůbec řidičák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 To neodsuzuju, ono jich je tam víc. Zabránit tomu jde, odělit pojíždející auta od lidí a stanů - stejně jako při sprintech, ale hezky úzký uličky Nevim, osobně na válkách nic nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Kdo jedete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Ja taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Pojedu. Máca, jedeš taky, chtěl bych vidět ty přední a zadní lampy konečně naživo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 badboy-chlape nejedu,je to mega sraz a to mě již nebere.........jinak určo jedu Doksy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 správný to názor máca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.