Přejít na obsah

Mimon bude


Doporučené příspěvky

dakie: scouta jsem umyl a byl najednou stříbrnej lol Stál jsem v TC :)

23082008-mimonske-valky-13-008.jpg

pátek, příjezd 19:00 kolem 19:30 hledáne flíček pro 8 aut. Scout se docela hodí, jezdím cestou necestou bez problémů. Cca 20:30 začíná večírek. Popíjíme decentně lol . Začíná krápat a pršet, nesere nás to, jsme pod altánem. O půlnoci vypukl lijavec s bouřkou neskutečnou. Balíme si věci a odcházíme do aut. Dělám si ve scoutoj luxusní ložnici, lezu do spacáku a dopíjím lahev vína za poslechu Lou Fanánka Hagena. Leje jako z konve a pousmívám se nad myšlenkou, že bych spal ve stanu. Usínám odhadem v 0:30. Ve 2:30 mě budí mlácení do okna a pokřik KALÍME!!!! Na toto slyším ještě lépe nežli na pokyn hoří. Oblékám mokré oblečení a načínám další z lahví vína. Dýchánek je v plném proudu a a přidávám se do "diskuse" Felicia zběsile vyhrává a písničky na přání zlepšují náladu. Na oslavu Tiesta na Mácháči si dáme i pár songů z jeho produkce. Společnost je báječná a ovzduší je cítit přirozeným konzumenstvím alkoholu. Pomalu osycháme a pod nohami je stále více skla. Jsou čtyři ráno a přichází slušný hoch a poudá, zda by jsme to mohli ztlumit. Zveme ho na panáka a slušně mu odpovídáme, že je na sraze, tak ať se baví. Vyhajinkat se mohl doma. Nepochodil. Nasraně odchází po pěti minutách. Za 15 minut se vrací ufňukánek s 2x větším, nasraným a agresivním kamarádem. Ufňukánek za jeho zády kuňká - je nás tu víc. Agresor si vybírá jednoho z našeho hloučku a strká do něj se slovy, že dostaneme do držky :D Majitel aparatury blba odtahuje a prosí ho o nějaký argument proč by jsme měli bejt trapný jako on a spát. Agresor řve, že je po desátý a je noční klid. Vyvádíme ho z omylu, že je na soukromém pozemku a ža zde to jaksi neplatí. Blb nasraně odchází mumlaje, že nám to ukáže v letácích dostavších u vchodu. Navrhuji v rámci solidárnosti 50% hlasitost. Vydrží nám to jeden song "říkal si hurikán..." Nic totiž neslyšíme. Opodál stojící auta nás přehlušují. Volume jde opět na max a blb nepřichází. Pro jistotu máme prázdné lahve od piva v pohotovostní poloze pro případnou argumentaci lol . Zábava je v plném proudu. Začínám se solidně motat, tak jdu již v 5:00 hajat. Hrající hudba mě sere a nemůžu usnout lol . Usínám odhadem 5:15. Krásně se mi hajá. V 7:00 mě budí první vzbuzení blázni a opět tuc tuc tuc. Močový měchýř se probral dřív než mozek, tak na sebe beru fofrem boty a triko a pádím lulat :D Zase si lehám a hodinku se ještě válím, sklízím auto a brajgl (polovina roomikova kufru se sedačkama šouplejma dopředu je plná) Kde jsem toho tolik vykouzlil nechápu. Beru jelenici a otírám káru a kola. Probíráme předešlý večírek a hodnotíme ho velice kladně. Startuju Rooma a jedu do TC, kde mám domluvené stání. Lepím plakáty za pomoci Fíly. Na oplátku mu pomáhám strojit šaškárny (dekorace :D ) okolo auta.

Sraz je megalomanská pouťová atrakce, pořadatelsky docela zvládnutá. Lidí jako sraček. Přijde mi, že se na tom někdo brutálně pakuje. Bylo hezky, bylo fajn, ale pobyt do půl druhé byl až až.

Za týden v Týnci.

Budeme přes noc?

A co na to Jan Tleskač?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj sraz byl dobrej až na ten chcanec to byl masakr schovali jsme se pod slunečník Plzeň a vůbec to nepomáhalo vlezli jsme na stůl aby jsme byly více pod střechou jenže nás tam vlezlo 10 stůl nevydržel lol . Aut neskutečně moc, libovek neskutečně moc.

Z fóra jsem tak potkal a seznámil s týráčkem. Který stál opodál auto má fakt pěkné .

Tady fotky co jsem nafotil: http://www.foto.skodaoctavia.cz/thumbnails.php?album=33

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...