Crake Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Zdravim vsechny, na webu skodovky jsem nasel akcni cenik Edition 08. Stahnul jsem jen fabku, ale zajima mne jestli je to zase jen omerena serie nebo je to nabeh na snizovani cen? Nemate nekdo zakulisni informace? NewFabia_Edition08_Pricelist_CZ_web.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 No co jsem slyšel, má to "zatím" být akce pouze na červen.....ale myslím že bude velikej zájem, takže to zcela jistě prodlouží.....ale nikdi nevíte...jak se manegment rozhodne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) Uz sem na to koukal u nas v salonu, ale prijde me to vysmech ... kdyby radsi dali cenu vzhledem ke kurzu eura ... zatim je to porad nehorazne predrazeny.. ¨Kdy uz se skoda konecne probere, dit uz i v DE jsou skodovky lacinejsi a s lepsi vybavou a to je alarmujici ! Editováno: 19. Červen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 V srpnu budu kupovat Fabinku 1.4 Sport tak to musim poresit,dam potom vedet jak to bylo s cenou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Jaster: Proč by měli dávát cenu ke kurzu €? To je u dovozu, oni jako "místní" výrobce by tím dost redukovali svoje zisky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry814931 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky