riddle Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Zdravim,mel bych prozbicku. Snazim se pomoct kamaradovi co si koupil pred pul rokem auto na Spotrebitelsy uver od CSOB, ale pred mesicem se dostal do finnacnich potizi a neni ted schopnej splacet radne v budoucnu splatky. Lze auto vratit kdyz auto neni starsi jak 1 rok? Ci lze nejak auto doplatit a pak obratem prodat? Chtel bych mu pomoct a tim ze mu sem tam pujcim na splatku, tak to ale neni reseni ktere by me i vsem jeho kamaradum do budoucna vyhovovalo. Diky za jakoukoliv radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 jestli je to na úvěr, tak to může přeci prodat a splatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Jo, pokud je to na úvěr, tak to auto může v pohodě prodat a doplatit úvěr. Úvěrová společnost proti tomu nic mít nebude. To auto je jeho, ne tý společnosti. Něco jinýho je Leasing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 To není tak jisté. Já měl ÚVĚR u GE Money Auto a i když to byl opravdu úvěr tak měli velký TP v zástavě. Nakonec mne tak nas.ali, že jsem si půjčil ve spořce, vše doplatil a s GE už nikdy nikdy nic!!! Auto je moje, TP mám doma a kdyby se něco stalo tak ho prodám a úvěr doplatím v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 No to je problem velkej TP maj oni a kdyz se pokusil auto prodat tak by na tom hodne moc tratil, v AAA mu nabydli 340 000kc i když nove auto stoji 450 000kc. No docela spatný... Zkusim nekde nahodit inzerci ale to nebude mit asi nikde smysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 takže to není spotřebitelský úvěr, ale čsob leasing? Nebo firemní úvěr na vozidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 No to je problem velkej TP maj oni a kdyz se pokusil auto prodat tak by na tom hodne moc tratil, v AAA mu nabydli 340 000kc i když nove auto stoji 450 000kc.No docela spatný... Zkusim nekde nahodit inzerci ale to nebude mit asi nikde smysl... Predpokladam, ze se jedna o toho Ceeda co je v bazaru. Po pravde receno myslim, ze za 400tis to je neprodejne, ackoliv je to auto pul roku stare. Navic s tim, ze majiteli ani nemuzes ukazat velkej TP a sou s tim patalie. Kazdopadne preju at se co nejdriv proda a vyresi se tim jeho fin. problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 já osobně si myslím, že by měl najít kupce a pak požádat banku (leasingovku) o převod smlouvy na nového majitele s tím, že ten bude nadále platit splátky a s tvým kamarádem se nějak finančně vyrovná, otázkou je jak... ale pravdou je, že když nemáš na splátky peníze, tak je lepší se závazku zbavit... i za cenu toho, že za auto dostaneš almužnu... jinak u spotřebitelskýho úvěru můžeš požádat o ukončení, oni ti vypočítaj kolik máš doplatit, doplatíš to a dostneš samo velkej TP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.