Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte.

Vedel by mi z Vas niekto poradit ohladne manualnej klimy na octavke tdi M1999 a jednalo by sa o takyto problem:

Po nastartovani a zapnuti klimatizacie/AC/, sa klima zapne a chladi OK, ale iba vtedy ak je poloha prepinaca ventilatora fukania v polohe 1, po prepnuti na vyssie obratky/2,3,4/ sa klima automaticky vypne.

Co sa tyka naplnenia je tam vsetko Ok, aj tlak, aj nove medium /plnena cca pred tyzdnom/

Vdaka za akekolvek informacie

Jaro

už se to tu řešilo, buď přepínač ventilátoru nebo předřazený odpor ventilátoru ;)

• Autor

Ahoj.

Tak prepinac som dnes skusal, v tom to nie je , on reguluje otacky ventilatora spravne

a ten predradeny odpor?, to by mi nesla regulacia otaciek ventilatora? siel by iba 4-ty stupen-napriamo, ci ako to ma stym suvis?

Vdaka za vysvetlenie.

Jaro

Ať koukám jak koukám,napadá mne jen ten odpor.

klima.pdf

• Autor

Ahoj,

myslis R4? co je na ventilatore, ale to by nesla regulacia otacok, ak by bol preruseny,

Z 1 polohy je brane ovladanie klimy, pri druhej a tretej... je uz cez odbocky odpora.

No skusim, merat, dik za schemat.

Jaro

Pozri si tuto rieseny problem, myslim, ze je to aj Tvoj pripad ako predpoklada aj rolbar...

Pri inej polohe ako I Ti to nepusta "napajanie" kde ma.

Skusal si menit ten vypinac? Za skusku nic nedas a overit si to treba. ;)

• Autor

Ahojte.

No pozeral som na tento problem, lenze jemu sa vetrak netoci pri polohe 1, ale mne ide normalne v polohe 1,2,2,4 vetrak fuka postupne od najslabsej pozicie az po najsilnejsiu.

Prepinac som menil, skusal iny , aj ten svoj v inej octavke, je funkcny a Ok, skusim to zajtra este merat, pripadne ten predradeny odpor, alebo pri najhorsom tam este moze byt vadne rele -klimatizacie, dochladzovania co je pod bateriou.

Jaro

• Autor

Vyriesno

bola vadna rj cka co je pod baterkou.

Jaro

pokud jsem to dobře pochopil tak ti nešel ventilátor vevnitř v autě ???

a problém vyřešila výměna jednotky dochlazování co je pod baterií ???

tak to je pěknej nesmysl. to je jak kdybys prasklej výfuk opravil výměnou předního světla

• Autor

Vaso, pochopil si zle, vetrak vo vnutri auta sel OK, od polohy 1-4,

ale nesla AC klima.

Jaro

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.