Publikováno Červen 24, 200817 r Ahojte. Vedel by mi z Vas niekto poradit ohladne manualnej klimy na octavke tdi M1999 a jednalo by sa o takyto problem: Po nastartovani a zapnuti klimatizacie/AC/, sa klima zapne a chladi OK, ale iba vtedy ak je poloha prepinaca ventilatora fukania v polohe 1, po prepnuti na vyssie obratky/2,3,4/ sa klima automaticky vypne. Co sa tyka naplnenia je tam vsetko Ok, aj tlak, aj nove medium /plnena cca pred tyzdnom/ Vdaka za akekolvek informacie Jaro
Červen 24, 200817 r Autor Ahoj. Tak prepinac som dnes skusal, v tom to nie je , on reguluje otacky ventilatora spravne a ten predradeny odpor?, to by mi nesla regulacia otaciek ventilatora? siel by iba 4-ty stupen-napriamo, ci ako to ma stym suvis? Vdaka za vysvetlenie. Jaro
Červen 24, 200817 r Autor Ahoj, myslis R4? co je na ventilatore, ale to by nesla regulacia otacok, ak by bol preruseny, Z 1 polohy je brane ovladanie klimy, pri druhej a tretej... je uz cez odbocky odpora. No skusim, merat, dik za schemat. Jaro
Červen 25, 200817 r Pozri si tuto rieseny problem, myslim, ze je to aj Tvoj pripad ako predpoklada aj rolbar... Pri inej polohe ako I Ti to nepusta "napajanie" kde ma. Skusal si menit ten vypinac? Za skusku nic nedas a overit si to treba.
Červen 25, 200817 r Autor Ahojte. No pozeral som na tento problem, lenze jemu sa vetrak netoci pri polohe 1, ale mne ide normalne v polohe 1,2,2,4 vetrak fuka postupne od najslabsej pozicie az po najsilnejsiu. Prepinac som menil, skusal iny , aj ten svoj v inej octavke, je funkcny a Ok, skusim to zajtra este merat, pripadne ten predradeny odpor, alebo pri najhorsom tam este moze byt vadne rele -klimatizacie, dochladzovania co je pod bateriou. Jaro
Červen 29, 200817 r pokud jsem to dobře pochopil tak ti nešel ventilátor vevnitř v autě ??? a problém vyřešila výměna jednotky dochlazování co je pod baterií ??? tak to je pěknej nesmysl. to je jak kdybys prasklej výfuk opravil výměnou předního světla
Červen 29, 200817 r Autor Vaso, pochopil si zle, vetrak vo vnutri auta sel OK, od polohy 1-4, ale nesla AC klima. Jaro
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.