Rafek88 Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Zdravím, půjdou tyhle budíky (prej z 2.0) do 1.6ky?? Ten dvoulitr byl facelift, tahle 1.6 je predface, ale rok 99, takze s novou palubkou, usporadani ceslic je stejny. Prosim o rady, diky..... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=bud%EDky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 27. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Zdravím, půjdou tyhle budíky (prej z 2.0) do 1.6ky?? Ten dvoulitr byl facelift, tahle 1.6 je predface, ale rok 99, takze s novou palubkou, usporadani ceslic je stejny.Prosim o rady, diky..... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=bud%EDky pokial bol ten 2.0 8/01 vykšie a ty maš 99 tak to ti bohužial nepôjde lebo tam je imo 3gen. a ty maš imo 2gen. inač v tom nieje žiaden iný problém alebo by si musel prehodiť tyčinky ima na 3gen. ( a hlavne aby ti sedelo rozpetie otačkomeru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Otázkou je, co ti budou ukazovat. Kdysi mi v záruce u 1,6 budíky měnili a já jsem potom jezdil za 3,5l/100. Bohužel, jenom dle pal. počítače. Prý mi namontovali omylem z 1,9 TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 a to sis nevšiml žes měl otářky jen do 5.000 ? pokud se dobře nakódují ukazují správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Co budu ukazovat je aj otazkou kodovania a to sa da zmenit. Tu je skor ten problem s generaciou, bolo by treba vsetky kluce "precipovat" na 3G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Už si to nepamatuji, je to 12 let. A taky jsem hned ještě ten den jel zpátky do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.