Červenec 2, 200817 r http://www.novinky.cz/clanek/144017-nekter...y-fungovat.html ještě že máme ty rusáky :)
Červenec 2, 200817 r Reklamy, zere RAM, hnusny vzhled,nechapu jak nekdo muze pouzivat cokoli z www.icq.com To uz radsi konzolovy klient v linuxu Zlaty QIP tak reklamy jsem na icq nikdy nemel kazdy nechapal a ptal se, jak sem to udelal... Ale to nemeni nic na tom, ze ICQ 6 ani nahodou, mel sem to den a stacilo...osobne sdilim tvuj nazor na QIP Kamos dela neustale aktualizace,pluginy a skiny pro mirandu, ale me nejak nezaujala...ikdyz s tema vsema pluginama co pouziva on, to je uz solidni druh messengera Jinak jeste LICQ je celkem vpohode, takze kdyz jsem pod linuxama, pouzivam tohle
Červenec 2, 200817 r Já jedu na ICQ 6 a pohoda. Žádnej problém. Upraveno Červenec 2, 200817 r od foromen
Červenec 2, 200817 r Měl jsem icq 5.1 a to bylo dobrý, pak jsem přešel na Qip a po čase zkusil ICQ 6. Ale to mě pořád padalo a samý problémy, ať jsem si stáhl verzi jakoukoliv. Tak jsem se vrátil zpátky ke Qipu a super...ještě jsem si udělal větší zásobu smajlíků, který jsem si půjčil odsudo z fora a poslal jsem je lidem, se kterejma si nejvíc píšu. Takže teď mám na Qipu cca 100 smajlů a paráda
Červenec 3, 200817 r Kua lidi co si stěžujete na reklamy! Bez reklamy by žádný icq nebylo a nebo bylo ale za peníze. Ber reklamy by bylo na internetu hovno. Reklama je úžasná věc tak si to uvědomte. A ty vaše alternativní klienti? Kdyby to používaly všichni tak by zase žádná síť icq nebyla jinkdo charitu dělat nebude. Všichni by chtěli všechno zadarmo, ale reklamy si vypínají a nadávají na ně.
Červenec 3, 200817 r pri komunikaci peer-to-peer bys nepotreboval server icq a komunikace by byla prima, tohle neni problem a v dobach Open Source systemu jako je Linux neni problem udelat klienta zadarmo, ktery by tohle umel a bez reklam....kdyby byli sami lidi, co chteji jen nahrabat prachy, tak by nebyla spousta dobrych a free distrubuci systemu, nebo ruznych uzitecnych programu....ja si blokuju vsecky druhy reklam na pocitaci, nebudu podporovat nejake paka co si timhle zpusobem chteji vydelat
Červenec 3, 200817 r Kua lidi co si stěžujete na reklamy! Bez reklamy by žádný icq nebylo a nebo bylo ale za peníze. Ber reklamy by bylo na internetu hovno. Reklama je úžasná věc tak si to uvědomte. A ty vaše alternativní klienti? Kdyby to používaly všichni tak by zase žádná síť icq nebyla jinkdo charitu dělat nebude. Všichni by chtěli všechno zadarmo, ale reklamy si vypínají a nadávají na ně. Ja sem teda zastance icq protokolu, ale origo klienta nepouzivam a fakt nikdy nebudu pac je to podle me nepouzitelnej bastl. Na druhou stranu kdyby icq skoncilo, nemel bych jedinej problem, vsechny zname bych nasmeroval na jabber a byl by klid se zmenama icq protokolu a naslednejma problemama atp.
Červenec 3, 200817 r Jedine jabber az si lidi to lidi uvedomi, tak tam za chvili bude cela republika...
Červenec 3, 200817 r to zku.vene ICQ6 co si žena nainstalovala mně sere. Při každém spuštění kompu nebo po určité době vyhazuje hlášky na stažení nějakých nesmyslů, a i když to stáhnu, tak příště zas. A je to tuším 43 souborů... Neví někdo co s tím?
Červenec 3, 200817 r Autor v mirandě se přihlásí pod účtem ICQ. Pohledej na netu mirandu. Stáhnul jsem ji na www.slunecnice.cz a jsem s tím spokojen. Ty píčoviny mi tochtělo taky stahovat u ICQ 6 a sralo mě, jak je to hnusný prostředí.
Červenec 3, 200817 r nj, ale to je mi k ničemu, má to na kecání s kámoškama a ty jedou na ICQ Novy QIP umi ICQ i jabber Jediny co by ji pak nechodilo sou ty graficky picoviny a hry ...
Červenec 3, 200817 r spíš bych ocenil, jak se těch mrdek co to chce furt stahovat zbavit, ať mám klid.
Červenec 3, 200817 r To proste ale nevyresis jinak nez QIPem nebo Mirandou, vzdycky se najde nova sracka co bude chtit stahnout
Červenec 3, 200817 r Jako ja bych origo klienta proste uz nepouzival a kdyby icq nejak dokazalo zablokovat svuj protokol a fungoval jen s jejich klientem, tak bych s icq skoncil uplne. Jedinej duvod proc ho jeste mam je spousta kamaradu s ucty u icq Jinak jabber ... nastesti ale Miranda fuckuje jak ma
Červenec 4, 200817 r Ale hovno. Po mě to nic stahovat nechce. Bohužel nevím pro to něco po tobě chce. Možná bych to zkusil odinstalovat a nainstalovat znova.
Červenec 4, 200817 r Autor Chtělo to stahovat nějaký imbecilní hry. Prostě je to sráč. Ať žije Miranda.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.