Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

neserve.

Za použití horkovzdušné pistole to jde. Psal to o pár příspěvků výš Karlos.

no silikonem se lak určitě neserve a ikdyby ano, tak je to fuk, však je to pod RZ! ;):kol-48:

navíc si to musíš teda zaplatit... stojí to 450 CZK

hehehe, úplně sem si vybavil tu fotku ťuknutýho scoutíka :smich:

ťuk ťuk, kdo je tam? Scout! kol106

:smich:

• 3 týdny později...
já to nelepil páskou... nalepil jsem to silikonem... ale pozor!!! musíš mít pořádný silikon, hlavně ne Soudal... to je břečka jak cip, ta nedrží! ;)

to je fakt, Soudal je mrtkoška jak sviňa.. lol vim z vlastní zkušenosti.. poté jsem zkoušel dát oboustrannou lepící pásku za 180Kč ale asi jsem ten nárazník špatně očistil bo mi to spadlo. po 3týdnech.. naštěstí v garáži. jinak jsem s tím najel asi 500km..

• 4 měsíce později...

Vyhl. 234/2001 Sb. o registraci vozidel

§ 28 odst. 1

Tabulku registrační značky umístí vlastník nebo provozovatel vozidla do místa určeného konstrukčním řešením vozidla tak, aby při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě.

tj. i bez vrtání ,pokud je dobře nacvaklá v tom držáku, nebo klidně i pořádně přilepená oboustrankou, by to mělo naprosto vyhovovat

Přesně, to provrtání tam bylo nějak nacpáno dřív, ale teď už je to jinak.

V té vyhlášce píšou, že se má umístit. Takže se ani nemusí přidělávat. lol

• 4 týdny později...

necetl jsem cele vlakno, tak snad to tady nekde neni ....

na kazdem aute si RZ (drive SPZ) pridelavam srouby a davam tyto cepicky : http://www.evv.cz/zbozi.php?co=detail&kod=5500000047

znacky neni treba vrtat, jsou tak mekke, ze tam udelate diru cimkoliv spicatym.

Hm, já vždycky koupím plastové krytky, co se prodávájí v železářství na křížové šroubky ;)

• 12 let později...

Oživím toto téma... Rád bych zůstal u uchycení značky v rámečku, z důvodu její možné demontovatelnosti. Důvod je ten (nemám to ale 100 % potvrzené), že např. v Německu musí být značka demontovatelná, protože policie tam má mít možnost ji sundat, když chce autu zabránit v dalším provozu. Ale to je teď nepodstatné. Objevil jsem na netu sadu 4 ks podložek za cca. 200-250 Kč (abych nedělal reklamu, zadejte do Google SPZ BEZ RÁMEČKU a pak hledejte obrázky). Docela se mi to líbí, tak se bych rád zeptal, jestli s tímto máte někdo zkušenosti či nevíte o nějakém co nejméně nápadném rámečku.

@cosmicboy Tak pořád máš možnost to přilepit 3M sucháčem, s tím tu SPZ sundat můžeš, byť to nejde teda zrovna lehce 😄

To mě taky napadlo - a životnost z praxe? Je to dlouhodobě odolné, zejména v různém počasí, myčka...?

Mám to asi tři nebo čtyři měsíce na autě a zatím bez problému. Drží to jak čert a vapka tomu nic neudělala už kolikrát.

@cosmicboy 3M dual lock za mna urcite najlepsia volba.3 roky od +40st do -25st rucna mycka,dazd,sneh,blato bez problemov.Mal som ich raz dole a treba sa s tym trochu pohrat aby sa nepokrcili.A co sa cajtov tyka,pokial ich budes musiet dat dole z akehokolvek dovodu tech.stav a pod,das ich dole behom 10sek a moze ti byt uplne jedno v akom stave si ich prevezmu 😁

dual.PNG

20211010_100614-01.jpeg

Upraveno od ritch

ritch: Děkuji za zkušenost, jestli tě nikdo do víkendu nepřebije lepším řešením, tak jdu koupit 3M :-). 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.