bojler Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Jednoducha otazka, v Roomsteru postradam samoztmivaci zrcatko - je mozne namontovat ho z pola, do kteryho se dela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sias Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Jednoducha otazka, v Roomsteru postradam samoztmivaci zrcatko - je mozne namontovat ho z pola, do kteryho se dela? Podle mě zcela určitě, mám ho už ve druhém autě (GIV) a zapojení je jednoduché, jdou tam tři dráty, kostra, plus a plus od zpátečky (vyřazuje ho z činnosti). Teď jsem dával do GIV z Pasatu a to má dokonce zespoda 2 červené ledky, co svítí a dělají v noci noční osvětlení interiéru, je to fakt pohoda. Ale držák je ten ve kterým je dešťovej senzor, tak ten by se musel taky sehnat, ale ten zapojit už by bylo moc složitý, ten mě mrzí ještě víc, že ho do Fabie nedělají. Taková kravinka a jak se na ní hezy zvykne a pak ti chybí... nevím proč ho tam sakra nedali!!! Ani za příplatek. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Podle mě zcela určitě, mám ho už ve druhém autě (GIV) a zapojení je jednoduché, jdou tam tři dráty, kostra, plus a plus od zpátečky (vyřazuje ho z činnosti).Teď jsem dával do GIV z Pasatu a to má dokonce zespoda 2 červené ledky, co svítí a dělají v noci noční osvětlení interiéru, je to fakt pohoda. Ale držák je ten ve kterým je dešťovej senzor, tak ten by se musel taky sehnat, ale ten zapojit už by bylo moc složitý, ten mě mrzí ještě víc, že ho do Fabie nedělají. Taková kravinka a jak se na ní hezy zvykne a pak ti chybí... nevím proč ho tam sakra nedali!!! Ani za příplatek. :( Taky m to zajmá z OII by mělo pasovat ne? Da se sehnat za 2870 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 DrĹľiak pre stievacie zrkadlo bude problĂ©m, keÄŹĹľe je jeho Ăşchyt nalepenĂ˝ na skle uĹľ od vĂ˝roby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Mám dotaz k tomu uchycení zrcátka na sklo. Dá se ten držák nějak ze skla zundat a nalepit výš. Zpetně zrcátko mi brání ve výhledu a fakt mě to na mé F2 štve. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 odriznout ziletkou, poradne ocistit, a pak zase prilepit tim skodovackym lepicim tmelem. Sam bych se do toho asi nepustil. Preptej se v nejakym servise, jestli to delaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 (editace) odriznout ziletkou, poradne ocistit, a pak zase prilepit tim skodovackym lepicim tmelem. Sam bych se do toho asi nepustil. Preptej se v nejakym servise, jestli to delaj. Presne tak , radej bych to taky nechal udelat v servise Editováno: 24. Červenec 2008, autor: Zdeny.46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Vím, že to sem tak úplně nepatří, ale nechci zakládat nové téma kvůli takové blbosti. Dneska jsem viděl fabii, která měla vnitřní zpětné zrcátko v bílé barvě. U žádné jiné jsem si toho nikdy nevšiml, ví někdo, jestli záleží na výbavě nebo na čem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 (editace) Treba ho nekdo vymenil. Ja mel ve felicii take bile, z kratkou nozickou z Oktavky. Ty zakladni zrcatka jsou vymenitelne napric celym koncernem. A ted ve Fabii mam cernobile samozatmavovaci. Vice o montazi najdete ve foru pro F1...zrcatko Editováno: 12. Srpen 2009, autor: mpavlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 mambo: myslíš takové béžové? to my máme ve Fábce taky,. některé mají černé, některé toto, ale nevím proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 To je přesně ono. O něco víc se mi líbí to béžový, protože se barvou hodí k polstrování střechy. Zajímalo by mě, jestli je v tom nějaký systém nebo záleží pouze na tom, který přijde zrovna na řadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Přesně, taky sem nad tím kdysi přemýšlel, ale mám takový doje, že starší MR dostávaly béžové a novější černé, ale to je jen moje domněnka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 A neni to podle stupne vybavy? Nebo podle pouziteho interieru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Jak sem byl ze začátku rozhodnutej pro montáž, tak teď už mě to ani netáhne. Jestli je to sunsetem, že mně ani nesklopený nepálí do očí nebo já nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 mpavlik: myslím že ne, my máme sport a viděl sem i sporta s černým zrcátkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Pak je to asi skutecne brany nahodne... mam ted pujcenou jako nahradni auto uplne nejvic nejvic zakladni verzi FII, a ma zrcatko bile. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Uz vim co jsem chtel , pokud by mel nekdo zajem, mam jedno bile zrcatko volne. Je k mani za 100 kc + posta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Sorry,ale žádný díl není ve Škodovce montován "náhodně" ,ale podle tzv. PR podmínek zástavby dle technologických klíčů. Lze vytvořit tzv. Odchylku,ale ta je přesně určená od kdy do kdy a za jakých podmínek a schvaluje ji více oblastí a útvarů. Automobilka není pekárna na rohlíky :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Hlásím se také k bílému zrcátku. Roomster Style r. v. 2006. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.