last.train Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Proč ty tajnosti. http://oleje-levne.com/?sekce=katalog&...baleni=baleni1l a nebo http://www.harkgroup.cz/eshop/index.php?ak...4&baleni=1l . Akorát nevím proč mají dvojí internetové stránky a u větších balení různé ceny, když sídlo firmy je shodné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Já teď nakupuji tady - http://www.autoscorpion.cz/index.php?cid=1...l=1&action= a myslím, že mají ceny víc než super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamannleos Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 hele je to klíč Č19...ale vem si na to spíš vočko bo voříšek(kvůli prosmeknutí).....a na běžnou údržbu?.....torx,křížák,imbus,10,13...atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mopachi Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Zdravím, mám tdi 81kw a zajímalo by mě jaký olej by jste mě doporučili zatím jsem olej dával jen jednou a to mě tam dali castrol 10w-40.Prej je optimálni.Jezdím tak 60procent město,30procent venkov a 10procent dalnice.Poradte dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 KaJe: covece kouknul sem schvalne a jako ceny nic moc. olej co sem ja koupil tady -> express-oil.cz , maji na autoscrorpion o 600 draz na 5litrovym kanystru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Zdravím, mám tdi 81kw a zajímalo by mě jaký olej by jste mě doporučili zatím jsem olej dával jen jednou a to mě tam dali castrol 10w-40.Prej je optimálni.Jezdím tak 60procent město,30procent venkov a 10procent dalnice.Poradte dekuji. ten olej stačí bohatě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Mopachi mam ten isty motor davam castrol magnatec 5w40 a uplna spokojnost a ani v tvojom nevidim problem menim po 14 000km a v tvojom pripade dost jazdis mesto tak by som ho tam tiez dlhsie nenechaval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 KaJe: covece kouknul sem schvalne a jako ceny nic moc. olej co sem ja koupil tady -> express-oil.cz , maji na autoscrorpion o 600 draz na 5litrovym kanystru Já kupuju výhradně Mogul a ten jsem nikde jinde levněji ještě neviděl. Na tom experes-oil ani mogul není, nebo jsem ho nenašel, takže u něj to porovnat nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lokajnet Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Zdarec Já dávám Shell Helix Plus DIESEL 10W-40 a jsem maximálně spokojen Kupuji ho 5l už nějakou dobu na Aukru do 800 kč :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Já kupuju Mogul extreme 5w40 za 650 4l a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedro281 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Zdravim Posleni zhruba 3 roky jsem dával vždycky Castrol magnatec 5W40.Ted mam moznost sehnat dost levne Castrol EDGE Turbo Diesel 5W/40.Mám ho tam dát,nebo mam radši zustat u toho magnatecu.Mam Tdi 81kw.Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 nic tim zkazit nemůžeš u těhle motorů stačí i oleje 10W40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 (editace) ptam se tady, sice to bude asi offtopic, ale... neni tady nekdo, kdo by vyhodne prodaval oleje na normu wv 505.01? shell helix, agip? potreboval bych 5l, budu menit na aukru je vesmes norma 505.00 :/ jedinny co jsem tam nasel byl TEXACO PD ULTRA-S 505.01 5W-40 5L, ale zase nevim, jak je ten olej kvalitni... doposud jsem pouzival AGIP a byl jsem spokojeny, ale stal me 5l s olejovym filtrem asi 1500,- :// Editováno: 21. leden 2010, autor: nohic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedro281 Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Ahoj, zkus se podivat sem:http://www.oleje.cz/forum/viewtopic.php?t=3216 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Mám 1,9 TDi 66kw ALH, prodloužené servisní intervaly. Je normální, že jsem už dvakrát musel dolít 0,5l oleje ??? (naposled dnes) chybí mi už jen něco kolem 2000 km do výměny, ale přijde mi to divný. Každopádně teď budu měnit olej za TOTAL a měnit po 15000 (olej budu mít za hodně dobrou cenu), třeba za to může ten prodlouženej interval, že se ten olej ztrácí, jinak najeto mám 96000 km a viditelný únik oleje nikde nepozoruju. Nerad bych něco podcenil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 ty long life oleje jsou dost ridky, takze to dolivani je normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 tak si mě alespoň trochu uklidnil, dojezdím ho a dám sic longlife olej, ale budu měnit po 15000, takže bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 (editace) ono dolit treba 0,5 litru i pri intervalu 15tisic km neni nic hroznyho moje auto jezdilo na ten long life az do 250tisic km a taky se muselo dolivat, co vim, takze fakt v klidu. Ted mam najeto 306tisic km, uz asi 3. rok menim olej po 15t a tentokrat jsem nedolival vubec (menim teda radsi driv, ca tak 12-13t km) Editováno: 25. leden 2010, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Ok, já jsem totiž zvyklej z feldy, u který jsem měnil po 15 000, že co jsem nalil to jsem vylil. Hlavně jsem nechtěl nic podcenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junek Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Taky se přidám.Mám 1,8 20V oktu. pořád sem váhal co tam nalejt.Byl mi doporučenej Total Quartz 9000 5W-40 plná sintetika.A k mému překvapení.Motor se o hodně stišil.Jsem mile překvapen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 taky mam alh, long life a po tom co jsem se docet o olejich tady: http://www.cimbu.cz/ tak ho asi vymenim driv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 to že Long life olej neni šťatný řešení se ví už hodlně dlouho ale pokud jezdíš normálně a měníš kdy máš je to OK ale lepší je max 15000km a pak novej olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 abych v tom mel jasno, kdyz budu menit po 15t km, tak je zbytecny tam davat long life takze pri vymene tam dat normalni a prepnout si interval, vadi to necemu, ze bych tam dal jiny, kdyz zbyde trocha stareho, jiny typ? nebo jen ten long life menit driv, nenechat ho tam 30t, i kdyz u me je driv 2 roky nez km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 nemohl jsem najit odpoved na muj dotaz pres hledani, tak se primo ptam. budu menit olej a chci se zeptat, jestli pouzivate nejaky pripravek, ktery nalijete do motoru a nechate par minut proplachnout s rozehratym olejem? nebo jenom stary teply olej vypoustite do posledni kapky? popripadne poprosim o znacku aditiva na cisteni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 (editace) jen vypustim a dávám novej. výplach neni předepsanej a dáváš tam zase to samý jen nový vyměněný bloky se maji nechat 30minut běžet na novej olej vypustit a znova dát novou náplň (přípis u AUDI) Editováno: 31. leden 2010, autor: notobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.